Regisztráció Blogot indítok
Adatok
david1116

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Emlékeztek a tavalyi nyereményjátékra? Amikor bizarr játékborítókat kellett tervezni? Nos, azt (is) ugyebár Danted nyerte meg a Disznóvágás Pro 2009 beadványával. Elég sok honlap cikkezett erről a borítóról, abszolút nyertes a Blikk volt. Mai napig röhögök…..
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
András küldte nekem ezt a linket. Azt már én is tapasztalhattam, hogy ez a játék szenny, de ez még engem is meglepett  ..
david1116 2009.08.01 19:35:07
Youtube-ra ezt raktam fel trailernek a meglepetés cd-hez. Aki nem látta volna, most pótolhatja. Csak egy rövid agymenés, semmi több. Nem volt megrendezve :P ..
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Csak érdekességből rakom ki ezt, hogy a múltkor bemutatott Trucker játéknak milyen a borítója rendes kiadásban (tehát ha nem EVM vagy ingyenes melléklet). Megint el kell mondjam, a gyengébb játékok általában szebben néznek ki kívülről, mint a jók/drágák. Persze ez nyilván…..
Már sokan küldték és ezt is egy legutolsó Mesterlövész részhez tartogattam, de egye fene. Ez túl jó képkocka, hogy ne mutassam be. Itt a helyesírás mellett annyi más félresikerült dolog látható (kripli karok, lábfejek), csak ismételni tudom. A Snajpert mindenkinek egyszer…..
david1116 2009.07.29 12:37:57
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
david1116 2009.04.09 11:38:45
Ahogy korábban említettem, volt "fotózni" való bőven, ezeket láthatjátok itt. Képre kattintva nagyíthattok   INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/rosszpcjatekok/tag/mortyr/feed", "width":"550", "height":"420", "orientation":"horizontal",…..