Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyafnyaff

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Józan Paraszt Diákcsemege 2013.02.11 15:33:17
Oszd meg és uralkodj - a kormány jelszava lehetne. Most épp a hallgatók gyenge pontjára tapintottak rá a röghöz kötés alkotmányba foglalásával. A felszalámizás elkezdődött. Mert ne legyünk naivak: a hallgatók egy igen jelentős része egyetért a röghöz kötéssel. Ugyanis…..
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
Fotó: Mike from Budapest/skyscrapercity.com Volt egy épület a Hercegprímás utca 5 szám alatt, a Bazilika felől a második, az alábbi térképen az üvegtetős. Belváros-Lipótváros - amúgy remek - interaktív térképén az olvasható róla, hogy 1836-ban épült, a…..
Fotó: desperado (MOM Művelődési Központ) és 2 cica konyhája (Szimpla Piac) Elsőre meglehetősen etnikai alapúnak hangzik az összecsapás, pedig szó sincs ilyesmiről. Sokkal inkább arról, bejut-e a legjobb négy közé az egyetlen Nagykörúton belüli pesti városrész, illetve…..
nyafnyaff 2012.09.14 08:54:53
Hajdan volt "zsidó negyedben", ilyen az élet: picasaweb.google.com/115828227687524903659/EjjelNappalKocsma
ezért olcsóbbak a lakások és nem is tudod eladni 6sávos belvárosi autópálya és a 2 perc/5 40 éves Ikarusz szmogja miatt. 5-8 óra között meg lehet fulladni, éjjel megy a buli mert járőr nincs, vagy ha van kocsiban sétálgat a pénzünkön (8-10-ig), és nem intézkedik, kiskorúakat kiszolgálnak és az utcán csücsülve vagy a Tecso környékét hányják-pisilik össze nap mind nap, kurvák nap mind nap leszólítanak az árkádok alatt. Ezekért nem tudom eladni a lakást (4 éve árulom- van aki 7 éve) és jobb helyre költözni.
A Síp utca siralom milyen állapotban van, a Szimpla élet veszélyes és tűz veszélyes hely, de sok birka "könyvtár-ruhatáros" főiskolás ott őrjöng a kocsma környékén péntek - szombat éjjelente.
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
(A szerző a Nézőpont Intézet elemzője.)A valutatartalék a „a nép vére és izzadsága, amit arra használnak, hogy megmentsék belőle a falánk és lusta görögöket” – háborgott egy kínai blogger a pekingi kormány európai kötvényvásárlási tervei miatt. A…..
Az első, több ezer fős tömegmegmozdulást követően ma este Budapesten a Kossuth téren, illetve Pécsett, Szegeden, Gyulán és Debrecenben kerül sor a Tüntetés a sajtószabadságért 2! fantázianevű, elsősorban blogokon, közösségi oldalakon szerveződő demonstrációra. A…..
A West Balkán-tragédia áldozatainak hozzátartozói pert indítanak. Kár, hogy már most tudni: kártérítésre alig számíthatnak. (Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI) Ahogy korábban megírtuk, felüdülés volt látni a rendőrség reakcióját a West Balkánban történt tragédia…..
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..
nyafnyaff 2011.01.25 17:12:29
@Pantagruel: részben igazad van, de ennek az ára az volt, hogy "a liberálbolsevik hazaárulók "-nak adták a fővárost ami 1/3-a az országnak, senkit nem mózditottak el és egy jobb oldali vezető nincs a város házán, mszp-s minden vezető, sikerült az szdsz-ket kiszorítani a pénzfórásóktól.
Megy a kormánypárti bréjnsztorming, oda meg vissza röpködnek a normális és a teljesen elmebeteg ötletek a határon túli magyarok szavazati jogáról. Látszik, hogy valamilyen módon szeretnék megadni nekik, de az is, hogy tartanak az ezzel járó ellenvéleményektől. Mert azt meglepő…..
nyafnyaff 2011.01.24 13:56:58
@ORBÁNHITLER!: "talán a csóró cigók kérdése lehet összeurópai dolog,"
Miért kéne legyen?
Az útleveled az állampolgárságodat igazoló okirat. Tehát nemzeti és nem EU-s probléma.
Hol olvastad, hogy egyáltalán van EU-ban elnyomó rezsim, a te para-naci fejedben, mert 2006 októberében is ép olyan jogállam voltunk mind most az EU-ban.
Gulyásdemokrácia Megsértettek? 2011.01.19 13:37:00
Orbán Viktor szerint az EP-ben megsértették a magyar népet, amikor a kormányt diktatorikus hajlamokkal vádolták. Nem tudom, megkérdezte-e erről az egész magyar népet, én személy szerint mint a fent nevezett csoport egytízmilliomoda, a következő klasszikus politikai idézetet fűzném…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..
Ha az okokról és a lehetséges következményekről el is térnek az álláspontok, tapasztalataim szerint azt még a kormányzati szereplők sem vitatják, hogy 2010 utolsó két hónapjában valami megváltozott: megtört a Fidesz korábbi lendülete, támadások kereszttüzébe kerülve…..
A Fidesz azokat a tényezőket hagyta figyelmen kívül vagy iktatta ki idehaza, melyek megvédhették volna a sokkal keményebb nemzetközi csapásoktól. Súlyos mulasztások történtek a kormányoldal részéről, mégis elmaradni látszik a felelősségre vonás. (Kép: [origo])…..
Nem friss a sztori, hiszen már lassan két hete, pont újév napján jelent meg a Washington Postban Schiff András levele. Ha megengedik, eltekintek mind az obligát jobbos felhorkanástól, mind az elégedett balos egyetértéstől. Csak a levél szövegével, annak is középső bekezdésével…..
Az alábbi bejegyzés a magánnyugdíj-pénztárban   maradás egyfajta jogi vetületét taglalja. A Zugügyvéd a felvetést társadalmi vitára bocsátja.Kedves Zugügyvéd!A magánnyugdíj-pénztárban való maradást szeretném felvetni ezen a fórumon, természetesen kizárólag jogi…..
“Ezt a csatározó politizálást minduntalan a miniszterelnök személyéhez szokták kötni, miszerint egyedül minden tőle függ. Nagyon nem értek egyet ezzel, hisz ezt nem egyedül csinálja. Ehhez az egész vezetői körének hallgatólagos beleegyezése, sőt, lelkesedése és…..
nyafnyaff 2011.01.10 14:48:46
@mistinguett: Susogják sok ex vagy csendes szdsz-es van mögötte.
nyafnyaff 2011.01.10 14:53:42
@panelburzsuj: miért, veled jár egy iskolában, néz már utána, vagy jobb diplomád van.
nyafnyaff 2011.01.10 14:57:13
@AnnaKarenina: Valószínű, hogy nem fog Hagyó, Hunvald stb nyomdokaiba lépni.