Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsi11

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dési János írása az Egyenlítő blognak. A Raoul Wallenberg Szakközép- és Szakiskola honlapján egy drámai írás. Mint azt az Egyenlítő blog elsőként megírta, az épületet einstandolják, mert kell a Nemzeti Közszolgálati Egyetemnek, amely a nép ajakán, csak mint…..
kicsi11 2015.04.20 11:03:29
@♔bаtyu♔: az az iskola 50%-os kihasználtsággal működik. Azt meghagyni pazarlás,ahogy ezt bezárni.
Most a Raoul Wallenberg iskolát és a Bárka Színházat készül befalni. Mentsük meg mindkettőt! Fórum, majd tüntetés: április 20., hétfő 17:00, Ludovika tér 1   Archaizáló és urizáló kormányunk kedves vezetőjének van egy álma. Éspedig az, hogy nem akkor lesz a közszolga…..
kicsi11 2015.04.19 19:13:43
@A demokrácia leszakadó függönye: az állami vagyon az ideköltötző intézmény ingatlana formájában tűnik el, okoska
A kutatások ugyanazt mutatják, igaz, jelentős eltérésekkel: a teljes népességben az Ipsosnál 3, a Tárkinál 6, a Századvégnél 8, a Mediánnál pedig 11 százalékponttal vezet a Fidesz az MSZP előtt. A képet árnyalja, a választási kilátásokat módosíthatja, hogy a szocialisták…..
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Nem nehéz észrevenni, hogy Bajnai Gordon visszatérének hírére – ami ebben az esetben azt jelenti, hogy hosszas lebegtetés után egyértelművé tette, október 23-án bejelenti ringbe szállását – a Fidesz is finoman egy fokozattal feljebb kapcsolt. Orbán Viktor – ahogy ez a…..
Miután mára teljesen világossá vált, hogy a doktori címétől megfosztott Schmitt Pál tényleg nem hajlandó önként lemondani, egyetlen izgalmas kérdés maradt: miért nem vonja meg a bizalmat tőle a kormánypárti többség? A legutóbbi bejegyzésben már adtam egy lehetséges…..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
kicsi11 2012.03.31 15:02:19
@mekegek-mekegek: 10 az IQ-ja
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
kicsi11 2012.01.30 17:28:49
@svanu: De nem rúgnak ki senkit, sőt még jutalmat kap.
Nem tud valaki egy kimutatást, hogy az utasok hány százaléka utazik ingyen, hányan fél áron, és mennyien vesznek teljes árú jegyet/ bérletet (saccra 20-25%)? Szerintem ezért veszteséges. Plusz, amit ellopnak a szerződött cégeken keresztül.
  A fenti adótáblák*** kiválóan szemléltetik, hogy az utóbbi 20 év adópolitikája a falig ment. Nincs tovább. Mértani pontossággal belőtte az 50 százalékos adószintet, amit átlépni csak annak deklarálásával lehet, hogy a munkám után többet kap az állam, mint én. Ezt…..
Tapintatlan magyarságtudatlanságáról tesz tanubizonyságot a Belügyminisztérium immár 3. hete. Az idén kiadott útlevelek ugyanis egyáltalán nem tükrözik az Alkotmányban Alaptörvényben meghatározott elnevezést. Lehet, hogy Dr. Schmitt Pál aláírása miatt érvénytelen az egész?…..
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..
kicsi11 2012.01.10 11:24:54
@lecsekkoltam: Semmit nem kell alapul venni, majd 20 év múlva meglátjuk, addig még min 5kormányunk lesz :)
kicsi11 2012.01.10 11:26:17
@lecsekkoltam: De egyet alapul vehetsz, amit beadtál a közösbe, azt sosem látod viszont.:(
A magyar kormány az elmúlt napokban szavakban megtette azt, ami eljuttathatja az IMF és az EU tárgyalóasztalaihoz. A kapituláció előkészítése megtörtént, mára a miniszterelnök is kimondott mindent, amit ebben a fázisban kellett. „A korábbi álláspontunk fenntartása nem…..
  Hetedik éve foglalkozom privát érdeklődésből és munkaköri kötelességből Magyarország és a nagyvilág viszonyaival. Voltak idők, amikor nem kerültünk a hírekbe, még a mínuszosokba sem. Aztán jött 2006 ősze, a gyurcsányi beszéd és következményei, amikor brékin' nyúz…..
Orbán és BarrosoForrás: hirhatter.huKOMMENTÁRHa az EU a végsőkig elmegy Magyarországgal szemben, tevékenyen részt vállal az ország gazdasági összeomlásában, és ezzel végső soron az európai politikai kultúra alapjait kérdőjelezi meg és tovább rombolja az egyébként sem…..
  A Fidesz oktatási munkacsoportja és az oktatási államtitkárság egyebek mellett arról állapodott meg, hogy ha a felsőoktatási intézmény úgy rendelkezik, akkor a diploma megszerzéséhez előírt nyelvvizsga megszerzése alól mentesülnek azok a hallgatók, akik a…..
kicsi11 2011.12.10 11:29:09
@0.5 bit: igazad van, a diploma a szakmai felkészültséget kell igazolja. Viszont semmi keresnivalója a felsőoktatásban annak, aki 8-10 év alatt nem tudott egy nyelvet középfokon elsajátítani.
Kezdjük azzal, hogy az uniós csúcson végül kialakított magyar álláspont szerintem helyes: egy ilyen horderejű ügyben a törvényhozásnak kell kimondania a végső szót. Még akkor is így van ez, ha pontosan tudjuk, hogy a kormánypárti többség minden bizonnyal felsorakozik a…..
kicsi11 2011.12.10 11:16:07
@bóra77: Sőt, attól jó igazán, hogy nem ért hozzá. Mint Matolcsy!
A magyar élelmiszeripar további pozícióvesztés elé néz, részben a "hard diszkontok" további térnyerése miatt, hiszen ott igen alacsony a magyar termékek aránya.A magyar élelmiszeripar az EU-csatlakozás nagy vesztese - fogalmazott előadásában Raskó György,…..
kicsi11 2011.12.04 11:00:50
@hafu: Tudod a minőséget is lehet olcsón adni.: nagytételben vásárolva vagy gyártatva.
Ja és a rosszat is drágán, lsd magyar felvágottak.

A német állam fogyasztóvédelmi magazinjában az Aldi termékei (és néha a Lidl) rendszersen verik a még márkás német termékeket is.
Az idő és az események rövidtávon nem Orbán Viktornak dolgoznak - írja aktuális számában az Economist. Akár a kormányfői poszton is lehet változás – vetettem fel egy hete az IMF-politika megváltoztatásának bejelentésekor. Áh, dehogy – mondta a minap egy kollégám,…..
kicsi11 2011.11.25 22:27:56
@KG2000: Hiába marad 3% alatt, ha megáll a gazdaság!
Lehet úgy is keveset költeni, hogy hagyunk mindent lerohadni!
Hetvennyolc százalék. A Medián friss felmérése szerint ennyire nőtt azoknak az aránya, akik szerint rossz irányba mennek a dolgok. A közhangulat egyre kísértetiesebben hasonlít ahhoz, amilyen a tavalyi kormányváltás előtt volt. Egy fontos különbséggel. Érdemes alaposan…..
kicsi11 2011.11.24 10:52:42
@dez01: Egy hónapja vettem volna magyar kazánt. 3x annyiba kerül, mint az olasz. Hát nem vettem. Sorry!
  Az Index információi szerint „a szerdai kormányülésen még egyetlen szó sem esett arról, hogy változás lesz a magyar kormány IMF-fel kapcsolatos álláspontjában, a részletes tájékoztatás azóta is várat magára… Az Orbán-kormány tagjai nem kaptak tájékoztatást az…..
kicsi11 2011.11.19 08:57:54
@2llkedő: Nem jó, mert a mai tizenévesek szüleinek is lehetnek pártokhoz kötődő barátai. Mi több, a szüleik kisdobosok, úttörők, kisz- tagok voltak. Tehát ők is le vannak valamilyen színnel fújva. A kutyák meg a macskák is, és az összes házi állat.
Maradnak a vadállatok meg a zombik.
Kicsit úgy élem át ezt a mai napot, mintha a világosi fegyverletétel lenne – mondta az IMF-es tárgyalás tényét kommentálva ma este a Hír TV-ben a Magyar Nemzet újságírója. Sem az ellentétes állítások miatt kialakult hitelességi válságról, sem az egyre feltűnőbb…..
kicsi11 2011.11.18 11:42:56
@aszekelyek: Te már meg is etted ezt a "biztosíték" dumát?
kicsi11 2011.11.18 11:49:40
@Hepci: Hát most nagy szükség van rájuk.:)
kicsi11 2011.11.18 11:59:19
@aszekelyek: Ja, hogy amit írsz,azt viccnek szánod! Annak sem túl jó.
„Si vis pacem, para bellum.” (Vegetius)   Angela Merkel háborús utalása nem vetett akkora hullámokat, mint gondoltam. A legtöbben ezt inkább költői túlzásként, retorikai elemként fogták fel, mint azt Babarczy Eszter írása is jól példázza. Babarczy szerint abszurd a felvetés,…..
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
kicsi11 2011.11.16 15:47:02
@Peter__Blau: Az ivartalanítás plusz chip kb 30.000.
Menhelyi kutya csak a menhelyen adómentes.
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
 Az eva értelme, hogy minden 25 millió forintos áfabevételt legalább 31 százalékos adóval sújt. És ez a legkomolyabban ellenőrzött, kontrollált adófajta. Ezért nem szabad megszüntetni.Gondoljuk végig, hogy nincs más olyan adófajta, amely ilyen erős ellenőrzés alatt áll -…..