Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RP77

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb válogatás a szerkesztő kedvencei közül! Aki szeretné követni, az figyelje az én indafotós kedvenceimet, amik be vannak csatornázva az Indafotó Facebook falára is, ha nyomsz egy lájkot az Indafotóra akkor követheted Facebookon is az új képeket. A kedvenceim leginkább az…..
A QC Termemilano olasz wellness központ szeretné bebizonyítani az embereknek, hogy a tömegközlekedés nem is annyira stresszes, mint ahogy azt oly sokan gondolják. Relaxálni is lehet a járműveken, bár ezt idehaza semmilyen formában nem lehet érezni, szaunázni is csak nyáron a bűzben.…..
Sikertelen eladási kísérletek után a NASA ingyen odaadja néhány használaton kívüli rakétahajtóművét. A vevőnek egyetlen dolga van: elszállítani. Számtalan más érdekesség is kalapács alá kerül, ötmilliárd forintért például bárkié lehet a jó állapotú Atlantis…..
Régi, edzett olvasóink valószínűleg nem képednek el majd az alábbi képek láttán. Kevésbé világi látogatóinkat érheti sokkolóan a tény, hogy létezik egy olyan embercsoport akik gyermek születésekor hatalmas lakomát csapnak, és nem sokat költenek az alapanyagokra. A…..
RP77 2009.05.25 10:53:26
Nekünk Commodore 64-ünk volt, azt hiszem Ausztriából hozták a szüleim. A kazettás verzió volt, és nagyon irigyeltem azokat a barátaimat, akiknek floppyjuk is volt. Volt egy úgynevezett Turbó kiegészítője is, ezzel gyorsabb volt. Először a kicsi fekete-fehér Junoszty tévén…..