Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mate6

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Már el is kezdték a fotózást! Miért ne? Az most úgyis a legjobb hely ahova mehet, a haverok lophatnak majd máskor.Miközben az ország összefogva adakozik, Orbán Viktor és Schmitt Pál levélben kéri az állampolgárokat erre, a Fidesz haverjainak zsebét tömi milliárdokkal!…..
Nemrég jelent meg a Bad Religion Dissent Of Man című új nagylemeze (amiről a Lángoló Gitárok is írni fog hamarosan), és ennek örömére a Myspace és a SPIN kiadott egy tribute albumot Germs of Perfection címmel (már ha albumnak lehet azt nevezni, amikor a Myspace-re három hétig…..
Azt hiszem kijelenthetjük, hogy a Critical Mass hátán 6 éve elindult bringaboom idén áttört minden falat. Nem is akarjuk tovább magyarázni, nézzétek meg a  képet, és gondoljatok bele: pár éve milyen kép élt mindenki fejében a városi biciklistákról? Politikusi ígéretek ide…..
mate6 2010.09.24 10:26:44
@Vizibolha:
Azért a ledes szemetek között találni nem szemetet is. Nem is elemes, hanem akksis szemetet. Hátulra meg 5ledes villogó (vagy kettő) nem az osanból, persze. Megkockáztatom, hogy jobban látszom, mint te. Pedig a bringám se régi :)
mate6 2010.09.24 10:38:22
@Vizibolha:
A vóterán árulnak univerzális hátsó lámpát, kis narancs irányjelzőkkel (kormányról vezérelhető), remek esztétikus, igazi távolkeleti dizájn..Egy petíciót megér :D
De komolyra fodítva a szót, esetleg fényvisszaverő csík plusz hagyományos irányjelző karmozdulat? Magam részérőlez a max, amit el tudok képzelni.
mate6 2010.09.24 10:47:38
@Vizibolha:
Tervezd meg, gyártsd le, dobd piacra, lehet, hogy veszek egyet anyukámnak, de komolyan. Ha kötelező lesz, használom, de csak akkor :) Megjegyzem, csak leddel kivitelezhető, hogy lássák is, viszont ne legyen féltégla..:)
Közismerten bringás celebekkel kerestették az érdekes útvonalakat, célpontokat a Tisza-tó környékén húzódó európai fő kerékpárút bringásai számára. A cél, hogy a kevés cuccal, kajával és innivalóval utazó külföldi kerekesek igényei is ki legyek elégítve, és közben…..
mate6 2010.09.16 23:38:25
Meglepődve szembesültek a magyarországi kerékpárutak állapotával azok az EU-intézményi dolgozók, akik részt vettek a kontinenset átszelő Európai Kerékpáros Túrán, számolt be a Levegő munkacsoport. A Duna mentén vezető 1300 kilométeres túrán átkerekeztek Németországon és…..
mate6 2010.09.14 23:29:37
@dw1:
Teljesen jol osszefoglaltad. Sok nagyon fasza helytol fosztjuk meg magunkat..Es sok beveteltol fosztja meg magat a kreten vezetes.

Mas:

- ne emlitse mar a biciklis, vagy akarmilyen terrort az, aki szupersztrada hidakat vizional Budapestre es a biciklit a parkoloban veszi ki a kocsibol..

- Nem sertek szabalyt biciklizes kozben
- Ha valakinek sikerul keresztulvinne a biciklisek kresz vizsgaztatasat, elsonek megyek, viszem a jogsimat is, ami nem friss.De remelem az autos kollegakkal is kitoltetik a tesztet, biztos ami biztos..
- A bringa NEM a jardara valo, hanem KOZLEKEDESI eszkoz. Aki nem tud vele kozlekedni, menjen es
- nem szemetkedesbol mondom - gyakoroljon, mielott nagyvarosban teker. Ja es lampak, tablak, vilagitas. Ha ezt mindenki betartja, egyertelmuen kiderul majd, kinek van igaza..
Koszi.
Köztudott, hogy a 4-es metró építkezése már évekkel ezelőtt leállt. A Kétfarkú Kutya Párt úgy gondolja, hogy ezt a rossz emlékű négyest már felesleges erőltetni, mi inkább a hetes és a nyolcas metrót építenénk, amik egy év alatt elkészülnek.A négyes metró építésének…..
  Miként Pösti jelezte egy kommentben, gördeszkapálya épül az Erzsébet téren, a buszpályaudvar - pardon, 2003-ban átkeresztelt és azóta is üresen árválkodó Design Terminál - mellett. Persze ma is majdnem ugyanitt gördeszkázik mindenki a Gödör felőli oldalon (ahol laikus…..
mate6 2010.09.03 13:50:22
@Sixx! Anyádat is nyuggernek hívod?:
hm... nekem meg lenne olyan mániám, hogy AK47-essel szeretnék gördeszkásokra, szemetelőkre, firkálókra célbalőni. Én mikor kapok ilyen pályát? :DDD

-Az OPNI kertjeben jol lehetett ilyet jatszani, lecsusztal rola..lettek volna tarsak is hozza :)
Kedves Tibi!Rendszeres olvasója vagyok a modorosblognak, és most úgy döntöttem, magam is billentyűzetet ragadok, és írok egy cikket. Mivel ilyen (modoros metálzenekar-interjú) még nem volt a honlapon, megpróbáltam magam írni egyet (mivel a Modoros malmai lassan őrölnek, a küldés…..
mate6 2010.08.30 20:44:24
@redriot77:
Ez kurva jo :D:D:D
autózz! Szorul az indukciós hurok 2010.08.29 11:13:00
Annyira vasárnap van, hogy muszáj volt elsütnöm ezt a remeknek közel sem nevezhető szófordulatot. A mai történetet Attila ugyanis azért írta, mert Pécsett bizonyos helyeken egy örökkévalóság hazajutni, ha nem autóval, hanem robogóval vagy kerékpárral jár valaki, amióta…..
mate6 2010.08.29 23:29:37
@Shopping:
Hello, itt vagyok kivetelnek, es pont a kedves hozzaszolasodat olvasom.
Közel három éven át kellett a bringásoknak és a gyalogosoknak kerülgetni a munkagödröket a budai Duna-parton, mert az EuroVelo kerékpárútvonal részét képező szakaszról a főváros nem tudott dönteni, hogyan állítsák helyre. Júniusban végre megcsinálták a burkolatot, majd…..
mate6 2010.08.18 15:59:23
@guerillero:
Most ugye nem komolyan beszelsz?
Rinyalas? Ha elkurnak egy autopalyaszakaszt, nem rinyalsz? Persze ugyanugy elkurjak utana is, de igenis hallatod a hangod, mert a tied is az a darab aszfalt. Vedd eszre, hogy jelen esetben nem egy bicikli beszel, hanem (egyre) tobb ember. BP-bicikli, nincs megoldva. Meg kell oldani, hogy jobb legyen, errol szol az un. "rinyalas". A pofad le ne szakadjon mar emiatt, miert nem lehet szova tenni dolgokat?
mate6 2010.08.18 16:14:41
@guerillero:
Egy belogo faag miatt nem irnek egy hsz-t se.
Nem is amiatt irogatunk. Lehet bringaval kozlekedni, ezt tesszuk. A sok negativ hozzaszolak kozott azert akad par jogos is.
(Autos oldalrol is)
mate6 2010.08.18 17:06:39
@PR32:
Bocs, nem lattam, egy csocs beteritette a kepernyot :D
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
A porszívóügynökök új generációjának képviselői már nem csöngetnek be az otthonunkba, nem fáradnak azzal, hogy bemutassák a gépeket, de még akkor sem, ha mindezt elvárjuk tőlük. Egyszerűen leszólítanak egy plázában, elkérik az ezer forintot a próbatisztításért, aztán…..
A SMRGL neve még nem túl ismert, de ez első lemezükkel vélhetően változni fog, mivel a zenekarban minden megvan, ami a kultikussá váláshoz kell: buta zene, és jól ordítható káromkodások. A zenekarnak a bemutatkozás alapján úgy tűnik, mindenkivel baja van, és mivel munka…..
Klasszikus történet a 3 hét alatt széteső huszonezres cipőről, aminek a kijavítása 1 hónap várakozás után sem sikerült tökéletesen. És mintha a  javítás javítására kért idő alatt a kereskedő kapott volna egy tippet, hogy hogy is úszhatja meg az akadékoskodó…..
Egyszerre három Jaguar tesztje következik, és mind új, közöttük a sose látott XJ-vel. Na jó, akkor öt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Mekler Lacit autós körökben elsősorban csodás Alfa Romeóiról ismerik, továbbá arról, hogy ő indította el a korábbi, lassabb folyású oldtimeres rendezvényekhez képest jóval keményebb tempót diktáló Coppa Pannonia Regia veteránversenyeket. Ha valaki zsenge ifjúkorában ingyen…..
Belsőség Plasztikbomba 2010.06.04 08:31:07
Myron Scott amerikai fotóriporter feltalálta a ládaderbit és nevet adott Amerika sportautójának. Mindkettő jól sikerült. Vélemények az azonos című írásunkról...
Megint öngyilkos lett egy dolgozó a kínai Shenzen tartományban levő Foxconn gyárban, a 23 éves férfi hetedik emeleti szállásáról ugrott ki szerdán. A héten volt még két öngyilkossági kísérlet, egy fiatal nő is kiugrott az ablakon, egy másik munkás pedig megpróbálta felvágni…..
mate6 2010.05.28 11:48:10
@Bukowszky:
Nyugaton se látják be, szánalmas látsztmegoldások vannak és lesznek..De mondj olyat, ami mukodik. Evszázadok óta ez a modell megy, sot ez a kovetendo példa..Magyarázd meg a népi kína egy polgárának, hogy a verseny rossz elképzelés. Vagy magyarázd meg egy magyar kisvállalkozónak. Sorolhatjuk. Mégis, hogyan? Sci-fi az elképzelés, hogy a világ bolcsei osszeulnek, még a kibaszott klíma elméletet se fogadja el mindenki, nemhogy globális osszefogás..
Szoptuk, és hulyeség a multikra fogni, ok is mukodnek valami miatt.
2009. augusztus 7.A Jobbik fő stratégiai célja, hogy minden magyar egy országban éljen, ám egyelőre a kettős állampolgárság és az autonómia valósítható meg. Előbbit mindenképpen szavazati jog megadásával tudják elképzelni — szögezte le Vona Gábor a gyergyószentmiklósi…..
Immár letölthető a 30 Years Live című Bad Religion-koncertlemeze, mindössze a kaliforniai punkzenekar honlapján kell a levelezőlistára regisztrálni, aztán már jön is a link a kóddal együtt, ahonnan mindenfajta minőségben le lehet húzni a 17 számos anyagot. A dalokat a nemrég…..
Legnagyobb bánatomra az őszi után most nem tudtam ismét részt venni a hosszú hétvégén rendezett autóvadászaton, de nem kellett sokáig keresgélni olyan lelkes blogolvasót, aki magára vállalta helyettem, hogy részt vesz ebben a jó kis kalandban és be is számol róla. Don Blasius…..
mate6 2010.05.25 15:36:26
@schdl:
Pedig vannak ilyen autók a lakótelepeken, a miénkrol konkrétan lopják oket, úgyhogy rossz a feltételezés.
Egyébként pedig minden rendorautóba ilyen cuccc kéne. Nem tudom, ezek a gépek hogyan vannak programozva, de biztos megoldható lenne egy olyan funkció, ami archiválja az gyanus eseményeket..Ezt úgy értem, hogy raktározná a napi szinten kifogott verdákat. Ezzel kikuszobolheto lenne a zsebre dolgozás is. Márpedig ha egy laptopon keresztul mukodik, akkor ez nem tul bonyolult.
mate6 2010.05.25 16:20:47
@schdl:
Hát én is, dehát a panel jó kis szociomátrix, van ott minden, bunozotol professzorig..
Mondjuk még a 14 éves Carinámat féltettem, mikor a mellette álló Passat kerekei eltuntek reggelre..
Hácsé újabb kitűnősége - a legutóbbi Kérdések, melyeket nem szívesen hallunk gyűjteményében bukkant fel ez a darab, amiből aztán az egész poszt kinőtt: -Láttad a Véres acélháború VI.-ot? Nem láttad? N e m l á t a a a d? Alapmű, kötelező! A film arról szól, hogy az…..
Saját névre „brandingelt” kerékpárokat szerzett be a Schwinn-Csepeltől a HVG. A hírek szerint rögtön tíz darabot.A HVG-bringákat a jövőben bármely munkatárs használhatja, ha éppen környezettudatos városi közlekedésre szottyan kedve. A használat feltétele csak annyi,…..