Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esthappen

1085 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A neves újság az év fotói közé választott egy, a katalán nemzeti ünnepen (La Diada) készült képet. Ezt ni: A független Katalóniáért küzdő, élőláncos demonstráció fotója jelenleg vezet a WSJ közönségszavazásán...
Made in Barna Az óváros fényei 2013.11.16 15:55:39
A Ciutat Vella mindig elvarázsolja az embert, az igazi csodák azonban csak az éjszakai fényekben tárulnak fel a figyelmes szemlélődő előtt.      ..
Az Example negyedben ilyen kemények a kandúrok...
20 nappal azután, hogy Gaudí meseszép parkját fizetőssé tették, az El Periódico újságírói körülnéztek a csodaligetben. Ezt találták: A belépőjegyek bevezetésének hivatalos indoka a park tehermentesítése volt. Na hát ezt tényleg sikerült elérni! Délután egy órakor…..
Made in Barna Titkos ösvény 2013.11.04 19:02:13
A varázslatos út végén a fény birodalmába jutunk. A helyszín természetesen a csodálatos Güell park. Nem tudunk betelni vele...
A Montjuic vásárcsarnokában megrendezett Salón de Manga elég komoly tömegeket mozgat meg idén. Tegnap biztonsági okokból fel kellett függeszteni a jegyértékesítést, mivel megtelt a 9.500 fő befogadására alkalmas rendezvényközpont. Sokan visszakövetelték az előre megváltott…..
Körülbelül 200 helyi lakos tüntetett szombaton Gaudí csodás parkjában. A demonstrálók a belépődíjak eltörlését követelték, mivel szerintük Güell gróf nem azért adományozta 1899-ben két telkét a városnak, hogy azzal bizniszelni kezdjenek, hanem azért, hogy a Gaudí mester…..
Made in Barna Családi idill 2013.10.27 16:31:00
"Örömmel tudatom a csodás hírt, hogy Anna ismét gyermeket vár, szóval Valeriának hamarosan testvére születik." - írta Iniesta mester a Facebook-on az alábbi kép mellé. A tegnapi győzelem mellé még ez is! Úszunk a boldogságban!..
Made in Barna Irány Milánó! 2013.10.21 17:29:12
A Barça ma délelőtt Milánó felé vette az irányt. Tata Martino 22 játékost vitt magával a keddi Bajnokok Ligája mérkőzésre. Cuenca, Afellay és Jordi Alba otthon maradtak, néhány játékos azonban családostul utazott. Xavi Hernández szülei mellett, a kis Thiago Messi valamint…..
Este nyolckor kezdődik az Osasuna - FC Barcelona mérkőzés, és minden jel arra  mutat, hogy hőn szeretett kapitányunk hét hónap kihagyás után végre pályára lép. A felszerelés gondosan előkészítve várja a viselőjét. ..
Az október 12-i spanyol nemzeti ünnepen a Som Catalunya, Somos España nevű szervezet hívására szépen megtelt Barcelona központi tere a Plaza Catalunya. via El Periódico A résztvevők számáról szokás szerint merőben eltérő becslések láttak napvilágot. A szervezők 160.000…..
Made in Barna Ekkorára nő 2026-ra 2013.10.11 09:02:03
Mármint a Sagrada Família. Mi más? ..
Made in Barna Casa Milá 1911 2013.10.11 08:44:01
A városi rendőrség még lóháton őrzi a Passeig de Grácia-n nézelődő polgárok nyugalmát, Gaudí csodálatos épületén pedig csupán egyetlen erkély készült el teljesen. Nagyszerű idők, remek helyszín. Marty McFly helyében én nem a vadnyugatot céloztam volna meg az…..
Október 12-én a Hispán Egység Napján (El Día de la Hispanidad) majd kiderül. Egy jó tucatnyi demonstrációt már előre bejelentettek különböző egyesületek, civil és politikai szervezetek. A legnagyobb megmozdulás természetesen a Plaza de Catalunya-ra várható, arra a térre ami…..
Made in Barna Moment of Beauty 2013.10.03 16:50:46
Thiago Messi, Lia Fàbregas és Milan Piqué születése után folytatódik a baby boom a Barcelonánál. A mai napon megszületett Víctor Valdés kislánya, Vera. A katalán klub hálóőrének korábban egy Dylan és egy Kai nevű kis srácot hozott a gólya, ma pedig ezzel az apró hölggyel…..
"Fiúnk első lépései" - írta Lionel Messi az Instagram-ra feltöltött rövidke videó mellé, melyen a 11 hónapos Thiago Antonella karjaiból elindul az apja felé. Mindeközben andalító zene szól, és még egy zsemle színű uszkár is átszalad a képen, hogy tökéletesebb legyen a…..
Mielőtt a címben feltett kérdést megválaszolnánk, adjunk egy esélyt Sáncheznek is. Én persze szívesebben nézegetnék olyan képeket, amiken Alexis mindenféle ügyes mozdulatokkal az ellenfél kapujába varázsolja a labdát, ilyenekbe azonban mostanában nehezebben fut bele…..
A Salón  Erótico de Barcelona néven futó erotika kiállítás idén október 10. és 13. között kerül megrendezésre a katalán fővárosban. Két nagyszerű reklámmal népszerűsítik az szexista eseményt. Természetesen a kisfilmek nem mindenkinek nyerték el a tetszését, és…..
Az alábbi videó Gaudí templomának a jövőjét varázsolja elénk. A szimuláció segítségével megtekinthetjük, hogy hogy fog kinézni kívülről a bazilika, és hogy hány tornyot kell még az égbe emelni, mire teljes pompájában ragyoghat a csodálatos építmény. Állítólag, ha…..
Made in Barna Őszi délután 2013.09.27 17:55:35
A barcelonaiaknak még nem kell vastag pulóvert vagy kabátot venniük, ha az Avinguda de Gaudi-n akarják tölteni a délutánt. A kissrác ráadásul rövidnadrágban nyomja. De jó neki! via pinterest..
A kiváló fotós galériája a függetlenségi fiesztáról az alábbi képre kattintva tekinthető meg. Reméljük a La Mercé fesztiválon (Barcelona védőszentjének, Mercédesznek a tiszteletére rendezett városi ünnep.) is kattintgat majd a művész úr...
Made in Barna Egy kis számháború 2013.09.13 13:36:10
A szeptember 11-i nemzeti ünnepen elég sokan csatlakoztak a függetlenséget követelő demonstrációkhoz és az  élőlánchoz, de hogy valójában mennyien, arról igen eltérő véleményeket lehet hallani. A katalán kormányzati források 1,6 millió résztvevőről számoltak be. A…..