Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jose Fonsega

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autófília Német luxuslimuzin 2009.07.21 08:00:00
Zozz (aki most Romániában kalandozik)tegnap megszólított MSN-n: Lenne itt pár képem amit kitehetnél a blogra. Német limuzin. Meg is indult egyből a nyálképződésem, gondoltam nem valami S-osztályos Benz lesz, az van szinte minden sarkon Romániában, hanem mondjuk Maybach, vagy 600as…..
A Bende egy állat. Így utólag is elnézést kérek, mind az olvasóktól, mind a Tibbytől, nem kéne az embernek a főnökét - aki amúgy tisztes családapa és kiváló cégvezető - leállatoznia, de akkor is. A Winkler energiavámpírnak nevezte egy időben, mert Tibby szeret az ember…..
Na jó, soha a büdös életben nem tudtam titkot tartani. Az egész bő egy éve kezdődött, amikor rájöttem, hogy Magyarországnak nincs szüksége egy újabb szépen restaurált Datsun Z-re, mert ezt a területet Szabó-Jilek kolléga akkurátusan lefedi áldott munkásságával. Ha tehát az…..
Belsőség Kell.Bele.Erős 2009.06.19 13:35:00
Amikor ez a belső levlistára kikerült, szinte egy emberként emelte magasba hüvelykujjait az egész szerkesztőség, még tán Angéla is. Ez az! Van minden, ami kell: V8 a Mercedestől (márpedig a V8 ugye a pokolban is...), váltó a BMW-től, bódé Togliattiból, kardán, póver, móka és…..
Akármilyen hihetetlen, Közép-Kelet Európa egyetlen különálló Porsche-szalonja nyílt meg Budapesten, a Szerémi úton: itt, a Porsche Hungaria által importált márkáktól (VW, Skoda, Audi, Seat) függetlenül jelenik meg a márka. Vagyis nem egy kis félreeső sarokban, a VW-szalon…..