Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LDZ

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán még sosem volt olyan, hogy a Naiv Ügyfél fellépő zenész legyen. Dühös és csalódott zenész, mert a hangosítást kikapcsoltatta a rendőrség. Mókás, hogy mindez egy ismert kulturális fesztiválon történt, az előre megadott műsoridőben, még viccesebb, hogy állítólag egy…..
LDZ 2009.04.08 22:01:35
Hát szóval, szerettettel köszöntök, minden bloggert!

Nekem igazából nem szokásom ilyen fórumokon megszólalni, de most regiztem és írok néhány sort ugyanis ez az eset nálam is kiverte a biztosítékot!

Rólam csak annyit, hogy egy, még az említett félig fellépő zenekar után következő produkció menedzsere vagyok.

Művészeim elég sokat próbáltak ahhoz, hogy a rongyos 20ezer forintos megalázó fellépti díjért álljanak színpadra, viszont gondoltuk a cél nemes hiszen a BTF kis hazánk legjobban (államilag) finanszírozott fesztje, meg egyébként is Vörösmarty szkver, meg országimázs!
Gondoltam elég jók lehetünk ide...
Tévedtem...

Mi már a lehetőséget se kaptuk meg, mégcsak a kezdéshez sem!
Kérdezem én, hogy miként és hogyan állítja le a rend őre, kisországunk legnagyobb fesztiváljának, Bp egyik, (turisták szempontjából) legnagyobb és legfontosabb főterén az országépítő, (minősítő) produktumot?
Hát így! itt élünk és a politika még ezt is megteheti.

Én már végtelenül csalódott vagyok, mégis azt gondolom van megoldás, csak nem azoknak kell egy BTF-et igazgatni, akik politikailag "elkötelezettek" valamint igazából sz..-nak az egészbe!

És én voltam annyira állat és érdeklődő, hogy bementem hétfőn a központi V-ker BTF irodába, behajtottam a megnemtörtént fellépésünk álomgázsiját (20 rongy) és meg mertem kérdezni, hogy mi történt szombaton?

Mire a válasz:
- Mire gondol?
- Hát a rend őrei betiltották a rendezvényt csendháborítás miatt, miért erről nem is tudnak?
-Nem. Miért volt ott valami szervező az intézményünk részéről?
- Igen: B. K. úr!
- Ő kicsoda?
- Akkor elnézést, hogy zavartam, további szép sikereket, és állami támogatást kívánok!

Tisztelettel:
L. DonZorro