Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jujo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pesten már van, és most június 21-én Újbudán a Bartók Béla út elején is nyitott egy kávéház, amely különös élményt kínál egy pohár kávé vagy tea mellé. Akik betérnek az exZOOtic kávézóba, találkozhatnak a szavannák, sivatagok, dzsungelek vadállataival. Már a nyitás napján is sokan csodálkoztak rá az…..
11-től már láthatóvá kezd válni a felhalmozott kincsek egy része. Aki korán érkezik, átnézheti kényelmesen az első leosztást.4-től el lehet kérni az önkéntesektől a kinézett darabot, aki a bónra felírja, hogy elvitted próbálni. Amikor visszaadod neki a nem jókat, jelöli az…..
Ökoteregetés – ÚjraRuha piknik a Föld napjánA tavalyi hálás és kedves visszajelzések után idén is megkeverjük a budapesti szekrények mélyén lapuló kincseket.Április 19-én, vasárnap, a tavaszi cm napján várjuk a megunt, nem hordott ruhákat a Gödörbe, a lehozott…..
jujo 2009.04.09 12:22:01
@ökoteri: Még valami eszembe jutott. Kismama és gyerekruhák is szoktak gazdát cserélni?
jujo 2009.04.10 18:24:06
@ökoteri: Akkor idén én is hozok, mert lánykámnak sok kinőtt ruhája van ;)Örüljenek a gyermekkel jövők is.
jujo 2009.04.18 17:31:51
@ökoteri: :) Asszem 74-80-asokból van sok. Felnőttből már egy hatalmas, púpozott ikeás zsáknyit összeraktam! Ezt sajna nem viszi el a biciklim, úgyhogy szerdán fogom csak bevinni. Ha aznap 3 körül sikerül csak érkezni, még beveszitek?