Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eddyvaok

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár infó, amelyekről talán nem tudtatok, vagy nem tudhattatok A blogon 76 bejegyzés volt a mesterlövésznek szentelve Azáltal, hogy az e-mail címem kinn van nyilvánosan, naponta kb 12 spamet kapok.Legtöbb kínai tárggyal Egyszer egy óvszergyártó megkeresett, hogy hirdetne…..
eddyvaok 2011.02.09 13:21:20
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
ROFL-net FPS-Doug 2010.07.09 12:00:00
Lehet hogy már régi, én már hallotam a Boom Headshot-ját mindenhol de végre megtaláltam az eredetit :D. Mellesleg tudom hogy megrendezett de ahogy ordít az rohadt jó :D ..
Értékelés ala Killah:A bemutató tetszett, viszont 2 nagyobb hiba volt benne:Az egyik az hogy úgymond nem tudod magad kifejezni. Látszik hogy egyszerre vetted fel a videót, és az olyanokhoz vezet hogy pl.: "izé, hogy is van, mindjárt mondom".A második az hogy egyhuzamban vetted…..
eddyvaok 2010.02.21 11:03:17
Elkészült végre Józsi visszatérő videója :) Most kivételesen soron kívül teszem ki, mert már annyian várjátok :) A többi videója a beküldési sorrend szerint lesz kitéve...
Nos hát emberek, úgy tűnik a Józsi visszatérését követelő kereszteshadjárat sikeresnek bizonyult...Józsi szavaival élve:"Attól tartok nincs választásom képtelen leszek készíteni egy új videót... :) hamarosan el is fog készülni"Várjuk szeretettel a videó(ka)t, nektek…..
eddyvaok 2010.01.21 16:22:59
 Nem tudom ki mennyire ismeri Józsit, de aki éppen igen, annak szólok, hogy a visszatérésen gondolkozik.Egészen konkrétan: "egy kis idő után megint rászántam magam hogy felnézzek a youtube-os akkomra és nem teccet a látvány a sok negatív üzenet engem egy kicsit…..
Hmm.. nem rossz. Említetted az elején, hogy laptopról vetted fel a jeleneteket, azért akadozik a videó. Nos valóban, ez sajnos az egész videóra rányomja a bélyegét, sokat ront az élvezhetőségén. A jelenetek változatosak, ezzel nem volt baj. A narráció nem volt rossz, de néha…..
 A mikrofont szokni kellett. Kicsit furcsa volt, bár igazából tiszta volt a hang, és ez a lényeg. A 'törilecke' alatt még nem kellett volna elkezdeni a játékot, viszont jó ötlet volt a Diablo történetét elmesélni, hiszem elég szorosan kapcsolódik ehhez a játékhoz. Sok mindent…..
ROFL-net A nap Liverpool drukkere 2010.01.03 05:59:00
eddyvaok 2010.01.03 11:56:00
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
eddyvaok 2009.12.08 17:43:45
@penge96: mar van a boltokban? nalunk meg nem leltem meg sehol :S
Ritka felvétel, ahol kedvenceink kiálltak az akkori bokszvilágbajnok ellen :P 5:14 nagyon állat :D ..
eddyvaok 2009.11.15 18:52:44
@Lidérc: igen tudtam es kepzeld anyum i "uszobajnok"volt es talakozot mar velees meg autogramom is van tole :D
Összességében véve nem lett rossz bemutató, viszont az elejét kezdhetted volna azzal, hogy mi a játék lényege, és egyáltalán miről van szó. Személy szerint nem ismerem ezt a játékot, és a bemutatódból nem derült ki igazán. Úgy vettem észre, hogy igazából csak részeket…..