Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lombardo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyet nem nagyon látni. Ilyen minőségi effektek, ilyen szenzációs színészkedés!!! -Oh my gooooooooddd! -Eat this. And that. You want some of this? Eat this. And that. (Tipikus esete annak, hogy a rendező azt mondja, hogy improvizáljon valamit, a színésznő meg tehetség híján…..
léggitár Progresszív hokizás 2009.05.26 13:41:36
Dream Theater Black Clouds & Silver Linings 2009 Roadrunner Nem sok olyan veszélyes ragadozó található a táplálkozási láncban, mint a fanatikus Dream Theater-rajongó. Talán csak egy veszélyesebb van tőle: a 20 éven aluli, éppen hangszeren tanuló DT-fan. Mert sok perverzió…..
Dávid írta, hogy egy amerikai videókészítős srác (Tomdogg449) is foglalkozott az általam is már bemutatott "Harc a csodafegyver" játékkal. Igazából ugyanazokat mondja, de az első pályákat részletesebben mutatja be, mint én. Felvettem vele a kapcsolatot, megbeszéltük…..
A rémálom elkezdődött! Már nincs visszaút! Az első videóban még ne várjatok látványos részeket, egyelőre a szereplőket és magát az alapszitut mutatjuk be, csak hogy később jobban tudjatok tájékozódni (na meg mi is...). Ennek ellenére itt is találtunk jópár érdekes mozzanatot. Jó szórakozást!..
Baaad Movies B13 újra!!! 2009.05.05 09:59:00
Már bemutattuk a B13 - A bűnös negyed című filmet, így arról sok újat nem tudunk mondani. Azóta is töretlenül szeretjük, és most, hogy megtaláltuk a második rész előzetesét, máris jobb lett a kedvünk. Bár egy szót sem értünk franciául, így fogalmunk sincs, miről fog…..
Nehéz szülés volt, de elkészült a második évad utolsó videója, mely amolyan előtanulmány a Versus-hoz. Egy japán kaszabolós film (nem tudom jobban meghatározni a műfaját), aminek egyetlen nagy hibája, hogy nagyon sokszor átesik a ló túloldalára. Ellenben sok jelenet nagyon szórakoztató, és a műfaj…..
Baaad Movies Tolódás! 2009.04.05 20:40:06
Sajnos nagyon összejöttek a dolgok, és nem valószínű, hogy két héten belül el tudom készíteni a Machine Girl videóját. Tudom, hogy szünet lesz, de úgy alakultak a dolgok, hogy nem lesz rá lehetőségem. Azért nem száz százalék, lehet hogy mégis meg tudom majd csinálni, de ne…..
Lombardo 2009.04.10 13:41:21
Ha ennyire nem vagytok jóban a távol-kelet gyöngyszemeivel, akkor ajánlom a Tokyo Gore Police-t egy következő videótok alanyának :) Már sajna letöröltem, de csak rémesen pocsék minőségben volt meg (az ovguide.com-ról szedtem le, az elvileg legális), elküldeni emiatt nem tudom, de ki tudlak segíteni torrentügyileg :)

Trailer:
www.youtube.com/watch?v=no6JqRvhnys

Versus, Machine Girl, TGP: tényleg nem az ázsiai filmgyártás csúcsai, de van bennük valami, ami megfogott: lerí róluk, hogy ha senki sem nézné meg őket, akkor is megérte elkészíteni, csak a poén kedvéért csinálták.

Persze, megértem, hogy nem tetszettek, elvégre ez a "poén" nem az inteligensebb fajtából való, csak délutáni kikapcsolódás, szerintem annak tökéletesen megfelel
Lombardo 2009.04.11 23:04:08
@Terror Dzsoni:

Ok!

Félreérthettél, (bár tényleg elég visszafogottan fogalmaztam) speciel én is élek-halok az ilyen állat kis gore-paródiákért! :)
Más kérdés, hogy a "délutáni kikapcsolódás" kinek milyen filmet jelent: nálam ezek helyettesítik mondjuk Michael Bay, és a hozzá hasonló pénzhajhász nyugati rendezők műalkotásait.
A keleti filmekért pláne rajongok (bár csak nemrég kezdtem el komolyabban érdeklődni irántuk), az Ichi meg szimplán a kedvenc filmem
Lombardo 2009.04.12 12:05:21
@Zombieboy5:

A Ricky-t sajna még nem láttam, de mindjárt lejön :P

Ichi ügyben:
www.watch-movies-links.net/movies/ichi_the_killer/
www.silentregrets.com/jmovies/ichi-the-killer.php
Ez utóbbira regisztrálni kell és le is töltheted, egyik se torrent, de sajna csak japán hang + angol felirat