Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djhady

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: Sajnos úgy látom nem igazán jött be az új dizájn, ezért visszaállítottam a régit. Ötleteket szívesen fogadok, hogy mit és hogyan kellene változtatni, illetve mi volt a legnagyobb baj a már látott külalakkal. Nyuszisz is szeret fejéceket gyártani - nagyon buzgón…..
Filmdroid Túl a Titanicon 2010.01.26 11:23:00
1997-ben és 1998-ban a Titanic bámulatos eredményeket produkált, több hónapig vezette a box office listákat, végül Észak Amerikában 600,8 millió dollárnál távozott a mozikból, az összbevétele pedig meghaladta a 1,84 milliárd dollárt. Ezt azóta egyetlen film sem volt képes…..
djhady 2010.01.26 13:09:17
  Számos alkalommal láttuk már, hogy milyen acsargó-vicsorgó, félelmetes és galád szörnyek érkeztek a sötét űrből kicsiny bolygónkra, ahol aztán kirandalírozhatták magukat. Voltak olyan lények is, akik teljesen ártalmatlanok voltak, inkább mi, emberek voltunk rájuk…..
Filmdroid Jön a Jurassic Park 4 2010.01.14 12:09:00
2008-ban Michael Crichton halála után a Jurassic Park franchise producerei úgy érezték, hogy nem kellene elkészíteni még egy részt. Ám tavaly novemberben Joe Johnston azt mondta, hogy egy igen-igen jó forgatókönyv készült a negyedik felvonáshoz és nagyon szeretné, ha elkészülne a…..
Michael Bay a Transformers harmadik része előtt egy laza pihenőt akart tartani, illetve egy kisebb költségvetésű produkciót leforgatni, ám végül mégis rábeszélte a stúdió (gondolom egy zsíros csekkel), hogy Optimusék harmadik kalandja legyen a következő munkája. Shia LaBeouf…..
Sosem jó ómen egy film esetében, ha a forgatásnak már régen vége, a produkció pedig bedobozolva várja, hogy bemutassák, ám a stúdió nagyon nem akaródzik a mozikba küldeni az alkotást. Ilyenkor szokott előfordulni, hogy az adott műben szereplő színész szerepel egy olyan filmben,…..
Úgy fest, hogy a Pókember negyedik része nem fog elkészülni 2011 májusára. A stúdió egy ideje már kitűzte a bemutatót, ám pár hete arról hallhattunk, hogy a Sony és Sam Raimi nem jutottak közös nevezőre a főgonoszt illetően, ez a vita pedig hátraáltatni fogja a…..
Christopher Nolan csodát vitt végbe a Batmannel, a mélypontról hozta vissza a Bőregeret. Fantáziája azonban határtalan, a következő alkotásában, az Inceptionban az emberi elmébe kalauzol el minket. Nem dokumentumfilmet készít, hanem egy sci-fi thrillert fog beküldeni a mozikba…..
djhady 2009.12.28 23:34:07
Filmdroid Drámák 2010-ben 2009.12.28 14:18:00
2010-ben ezen drámákat fogják bemutatni elvileg, ide került néhány romantikus alkotás is.  Amelyikhez van trailer vagy poszter azt csatolom, a bemutató dátum az amerikai mozikba kerülési időpontot jelöli. Extraordinary Measures : A drámában egy házaspár három gyereke közül…..
Filmdroid 9 (Nine) 2009.12.21 19:48:00
Két hónapja talán a negatív kritikák miatt félretettük Shane Acker 9 című animációs filmjét. Az ünnepek közti lustálkodás azonban jó alkalmat adhat, hogy esélyt adjunk eme alkotásnak is. Megéri ugyanis megtekinteni a mostoha körülmények közé keveredett munkát, mely a…..
Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok!! Alább néhány videót nézhettek meg az ünnep alkalmából, az első Mr. Bean karácsonyát mutatja be, a második a Love Actually filmből van, Bill Nighy ad elő egy számot. Ezt követi a Yello Jingle Bells száma, majd…..
Először arra gondoltam, hogy a fantasy-és képregényfilmeket egyben mutatom be, de  úgy döntöttem, hogy majd a kalandfilmeket  a fantasy művekkel teszem egy csoportba,  a képregényekből készült pródukciók pedig kapnak egy külön posztot. Amelyikhez van már előzetes,…..
Filmdroid Sci-fi filmek 2010-ben 2009.12.07 16:02:00
Ezek a sci-fi filmek lesznek elméletileg jövőre a mozikban, a legtöbbhöz még semmiféle anyag nincs, néhányhoz már akad egy előzetes vagy poszter. Tron: Legacy Decemberben kerül a mozikba az 1982-ben bemutatott Tron folytatása. Kevin Flynn fia, Sam már 27 éves és évek óta…..
  Az Autobotok és Álcák több évszázados küzdelmét először a Kandi Lapok oldalain olvastam, majd az összegyűjtött zsebpénzemből vásároltam egy játékot, ami robotból kocsivá és kocsiból robottá lehetett alakítani. Később szülinapomra a Transformers: A mozifilmet…..
djhady 2009.06.26 21:32:46
Üzenj Te is Cartmannel...esetleg ha szebben akarod előadni, akkor ott van Stan. Kattints a képre...
djhady 2009.06.02 22:40:23
Alább a Surrogates sci-fi akcióhoz láthattok egy videót. A jövőben már senki nem mozdul ki otthonról, az emberek helyett a saját képmásukra formázott robotokat küldenek az utcákra. Egy nap valaki tömegével kezdi ezeket a gépeket semlegesíteni, Bruce Willisre hárul a feladat, hogy…..
djhady 2009.05.11 12:47:31
A Music Television is átadja filmes díjait, azaz az Arany Popcornt (ha lehet így nevezni). Az egész átadó lényege a show, a hülyülés, a marhulás. A színészek sem jönnek drága ruhákban, csak felkapnak valami laza cuccot. Aki látott már egy ilyen adást az tudja, hogy jó nagyokat…..
djhady 2009.05.04 22:46:11
Ú Új bemutatók: A bemutató előtt néhány héttel kiszivárgott a Farkas film munkakópiája, le is töltötték szépen állítólag egy millióan. Meg is rettent kissé a stúdió és nyomatta a szöveget, hogy ez nem a teljes film és pár trükk sem a végleges változatban látható.…..
djhady 2009.05.04 15:52:05
Imígyen fog festeni a magyar Star Trek poszter, egy nappal az amcsik előtt láthatjuk, a kérdés csupán az mennyire lesz jó. Szerintem az Első kapcsolat volt a legutolsó jó Star Trek film, ebben jöttek a borgok és nyomták az "Ellenállás hasztalan" demoralizáló szöveget...
  Tavaly elég ínséges időszak volt a városrombolós és megtépázzuk a Földanyát típusú filmek terén. Év elején volt egy Cloverfield, aztán gyakorlatilag ki is fújt az egész, az Amikor megállt a Földről pedig jobb, ha hallgatunk. Idén viszont bepótolják a tavalyi hiányt,…..
Új bemutatók:Teljes egészében visszatért az első rész főszereplőgárdája, újra a volán mögött köszönthetjük az eltévedt báránykát, Vin Dieselt és a haramdik felvonást már nem vállaló Paul Walkert. Jordana Brewster és Michelle Rodriguez szintén jelen van. Diesel a…..
Filmdroid Hunter Prey előzetes 2009.04.07 10:29:14
Egy űrjhajó kényszerleszállást hajt végre egy ellenséges bolygón, de nem csak a bennszülöttekkel kell szembenézniük, hanem egy szörnnyel is, aki a hajón fogvatartottként utazott. A trailer elég hangulatos, bár nem tagadhatja, hogy sokat merített a Star Warsból. Az alacsony…..
djhady 2009.04.08 17:55:46