Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaanyib

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Jó, jó, csak nem látod 2012.12.13 08:33:02
Keresi a Mitsubishi a formáját, ez világosan látszik. Jó autót gyártani mindig is tudtak, de a formatervezőik nincsenek megfizetve. Ettől függetlenül az, aki eljut odáig, hogy kipróbáljon egy Outlandert, az kellemesen meglepődik: nem úttörő, de amit tud, azt biztosan,…..
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
Ezt én nem merem, légyszíves mondjátok meg ti Bergab83-nak, miért kell tökegyedül vísítoznia egy 10 fős társaságban. Én most voltam tudósítani egy interdiszciplináris humorkonferenciáról, ezek után erről képtelen lennék beszélni. nem is olyan régen augusztus közepén…..
csaanyib 2009.09.07 15:35:35
@lönczi: Teljesen igazad van, én is küldtem egy jó (sz@r) nyári szóviccet Kálmánnak, de lehet, hogy csak még nem olvasta át az összes üzenetet... Még reménykedem! :)
Nem tartozik nagyon szigorúan a blog profiljába, de nem tudom nem megemlíteni, hogy az egész angolszász univerzum az orosz gázcégen mulat, mert az NNPC nevű nigériai állami olajcéggel alakított vegyesvállalatuk neve nem más, mint Nigaz. Ha már ilyen remek hrünk van, ismertek…..
Tardai történetek Hetvennyolc 2009.07.03 11:30:00
A közértes Feri nyert egy verdát. Aztán el is veszítette. A köztes hétvégén meg boldog Fabia-tulajdonos volt, de legalábbis hol a kocsival, hol az árával sakkozott fejben. A Gabika mondjuk alapban meg akarta tartani, ha latinvörös vagy feketemágia gyöngyház. Azt mondogatta, azok…..
Volt már sok autópályás történetünk, ebből nem egy foglalkozott a három sávos M7 szakasz azon problémáját, hogy az autósok igen nagy százaléka nem tud mit kezdeni ennyi sávval és egész egyszerűen úgy gondolja, hogy akkor itt most nem kell jobbra tartani, úgyis el tud menni…..
Tardai történetek Hetvennégy 2009.06.18 18:00:00
Kockának az a kurva nagy szerencséje, hogy a balatoni házkiadóknak nincs közös feketelistájuk. Ha lenne, az arc lenne a top kuntakinte, a spanjai meg a gyökerek. Így viszont minden évben legyakhatnak egy-egy házat, persze mindig más helyen, nyárindító hosszú hétvége címén.…..
Nagy becsben tartjuk a talált szóvicctárgyakat, így hangosan ünnepeltünk, amikor befutott a fenti fotó és az alanti levél egy magyar reklámmogultól. Tényleg, írjátok meg, mi volt a legszarabb szóvicc, amit cégéren láttatok.servustok,fogadjatok sok szeretettel a csatolt fenykepet.…..
Tardai történetek Hatvannyolc 2009.05.28 10:00:00
A Cicuka és a sörözős Peti között lehet valami. Különben a srác nem baszott volna pofán egy rókaképű arcot, akit általában sűrű kopterek kísérgetnek mindenhova. Akkor persze mindegy volt, a Krisztát ki kellett menteni. Most a Deutschnak erősen meg kell mozgatnia a pesti…..
csaanyib 2009.05.28 12:55:13
@DragonZ: A "dodzs hájper" nemazér' kígyós autó, mert igaziból Vájper?
Vagy ez csak szivatás és igaziból mindenki vágja csak én vagyok ilyen gyökér? :)
A tardai particsapat már tavaly is rendesen rákészült a fesztiváltúrára. A Kocka konkrétan átvette a muterja üdülési csekkét nyolcvan százalékon, azzal, hogy ott a kert, anyám, különben is, a kutyát kire bíznád, meg nem gáz, ha hat részletben fizetem ki? A faterján keresztül…..
csaanyib 2009.05.27 11:21:57
@golyo1974: Azért van arra is Internett, ha jól emlékszem. :)

http://www.fesztivalkatalogus.hu/fesztivalkatalogus.pdf

Ahogy guszti80 már írta fentebb.
Tardai történetek Hatvankettő 2009.05.15 11:00:00
Az év muffja partira nem egyszerű bejutni. Kockának és Benőkének mégis sikerült. A behízott fejű amorózó meg addig őrjöngött a vendéglistás pultnál, hogy ő a Szalóki, pontos i-vel, plusz egy fő, és még kurvára nincs bent, mert látják, itt van kint, hogy az addig békésen…..
UPDATE!!!Pólós Feri beélesítette a webshopját, ahol mindenféle kanyar nélkül tudtok rendelni tardás pólókat! Itt és mostantól csak itt! Végre kikukázhatjátok a kamu D&G partipólóitokat, meg a bálás kínai edhárdikat! A Deutsch Viktornak tartozott egy csávó egy elég…..
Holnap már biztos azt fogom gondolni, hogy van értelme folytatni, mondta Ladányi Balázs még a kanadaiak elleni mérkőzés után közvetlenül, a kloteni jégcsarnoknál, a busz indulására várakozva. Mindenkit megnyugtatunk, tartotta szavát. "Most nagyon rossz érzéseim vannak.…..
csaanyib 2009.04.28 11:27:46
@El Paso-i macho: Budán a BAH csomópontban van az Aranyhíd söröző, aki arra felé dolgozik, jöhet oda is!
Tardai történetek Ötvenöt 2009.04.28 07:00:00
Mióta az Elza nem szív, az Anti annál inkább. Nyilván kényelmesebb volt a srácnak, míg a csaja egy szobanövény volt, de konkrétan, beállt magától a sarokban, de most, hogy az Elza így öntudatra ébredt, csak a baj van vele. Ráadásul kajakra baszogatja az Antit, az arc szerint olyan…..
A Kanada–Magyarország 23. percében Scottie Upshall rárontott Benk Andrásra a félpálya közelében. Az ütközés következtében a csatár kulcscsontja három részre tört. A sérült hokis szerint balesetről volt szó, nem haragszik ellenfelére. Két hónap alatt…..
csaanyib 2009.04.27 17:38:39
@D. Gromov: ENNYI!