Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G_P

1 bejegyzést írt és 909 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszülettek a felvételi eredmények, lassan elözönlik Szegedet is az újdonsült egyetemisták, akiket a gólyatáborokban próbál szocializálni a hallgatói önkormányzat. Ezek a bulik persze eddig is lehetőséget adtak arra, hogy a „jófej, haver” hökösök közelebb kerüljenek az…..
Folytatódik a YourLook, sőt van egy jó hírünk is azok számára, akik még szeretnének részt venni a rovat idei szezonjában: meghosszabbítottuk a jelentkezést, így aki megmutatná kedvenc összeállítását, az még augusztus 4-ig még küldhet nekünk fotót. Ezután viszont…..
Képzeljük el, hogy egy bűnözőpáros garázdálkodik a városban. Aki a kezük ügyébe kerül, menthetetlenül kirabolják, az áldozatok pedig hiába kérnek segítséget a hatóságoktól, az illetékesek csak a fejüket csóválják. Éveken keresztül esnek áldozatul a szerencsétlen…..
 Megmondom teljesen őszintén, még ha le is köptök érte, hogy én bizony tiszta szívemből gyűlölöm a karácsonyt. Utálom, irtózom tőle, rühellem szőröstül-bőröstül. Pedig gyerekkoromban hogy imádtam, majd szétdurrantam a várakozás izgalmától a lassan csordogáló…..
Cool List 2012 3. Palvin Barbara 2012.12.14 17:00:00
Széchenyi Zsigmondtól Kittenberger Kálmánig számtalan magyar vadász dicsekedhet nagy trófeákkal, de olyan kapitális COOLvadat egyiküknek sem sikerült leterítenie, mint idén Palvin Barbarának. Justin Bieber meghódítása nemcsak 2012-ben nagy teljesítmény, hanem mindörökké ott…..
G_P 2012.12.15 18:39:31
A történet folytatódik…November 30-án nyit az új Gödör Klub! Nem telt el egy teljes év, hogy a Gödör Klub csapatának el kellett hagynia névadó helyszínét, az Erzsébet téri gödröt. A Gödör Klub új otthona a Király utca 8-10. sz. alatt, a Central Passage-ban lesz.A…..
Ma tartják az Egyesült Államok nagy részén az elnökválasztást. Barack Obama, demokrata és Mitt Romney, republikánus jelölt mögött viszonylag szolid kampány áll, amelyben nagyon sok könnyűzenei szereplő is részt vett. A zenészek nem csak nyilatkozatokban biztosították…..
A ház London egyik leginkább exkluzív helyén fekszik, a Regent's Parkra néz, az építését a Buckingham Palota tervezője felügyelte. A világítást iPad irányítja és minden luxus megtalálható benne. A One Cornwall Terrace a brit főváros egyik legelőkelőbb címe, így aztán nem…..
Teadélután Testvérek között is 2012.11.01 03:15:55
Jeszenszky Géza, volt külügyminiszter, jelenlegi oslói nagykövet három évvel ezelőtti egyetemi jegyzetében alábbi mondatot vetette papírra: „azért van, hogy olyan sok roma szellemileg leépült, mert a roma kultúrában megengedett, hogy a testvérek vagy unokatestvérek házasodjanak,…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Hiába az ellenzék örömujjongása messiásának visszatérése kapcsán. Bajnai egyszerűen esélytelen a NER és Orbán Viktor ellen. A Poli-Gráf is megmondja.   Miután Vajnágh Domokos politikai elvonókúrára kényszerült, a szerkesztőség tagjaival napokig fel se mertünk…..
G_P 2012.11.01 11:38:30
Ha már így alakult, mai tudásom szerint el kell menni regisztrálni - mindenki vigyen magával még egy mindenkit - és soha nem tapasztalt választói aktivitással el kell kergetni Orbán Viktort. De úgy, hogy soha többet ne jöhessen vissza. Mindezt, persze, fájó szívvel írom le - nem…..
G_P 2012.11.01 11:20:05
@wmiki:

A hülye zsidózóknak elég nemzeti a Fidesz kormány valamilyen különös oknál fogva, miközben a Fidesz jó kapcsolatot ápol Izraellel, és Martonyi János is zsidó (amivel semmi baj nincs!).

Csak azt nem értem, miért hiszitek azt, hogy a Fidesz idején nem az általatok "büdös zsidóknak" titulált emberek irányítanak.
G_P 2012.11.01 11:25:15
@Fell Bandi:

Senki. Hagyjuk. Fáradt vagyok.
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
2011-ben összesen 57 600 km-t tett meg, és 4,185 millió forintot költött benzinre hivatali autójával Kövér László, az Országgyűlés elnöke – derült ki abból a közérdekű adatigénylésből, amelyet még szeptember közepén adtunk be a parlamenthez, ám választ csak most…..
Az alaptörvénybe került az előzetes választási regisztráció. A MNO.hu szerint Wittner Mária fideszes képviselő ügyrendi felszólalásában azt mondta: hatéves képviselői pályafutása alatt „ilyen botrányos dolog még nem történt” a Házban, és vizsgálatot sürgetett. Nos,…..
Most vasárnap rendezték Kamaraerdőben az idei "Villamosnapot", úgyhogy nehezen juthatott volna más téma az eszembe a mai bejegyzéshez, mint a budapesti villamos. Ezúttal (ismét) egy holland villamosbarát, Ab van Donselaar fényképezőgépének lencséjén keresztül idézünk fel eltűnt…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
szt!mpank Little Steampunk Hipsters 2012.09.28 00:26:00
A hipszterek körül lassan több a kérdés, mint az állítás. Az biztos, a hipszterség létező jelenség. Inkább rétegkultúra, mint szubkultúra. A hipszterekről jelen korunk ellentmondásos megítélésű figurái. Egy wikipedián és egy blogon azt olvasni róluk, hogy gyökereik…..
A tavalyi, meglehetősen erősre sikerült nagylemez után a Hangmás egy új EP kiadására készül, amelyet a zenekar nemrég egy pesti gerillakoncerten promózott. A nemsokára megjelenő EP-hez kapcsolódóan most itt az első dal, amely a Lángoló Gitárokon hallgatható meg először. Az…..
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
G_P 2012.09.21 17:38:14
Az Artisjus most második alkalommal készítette el negyedéves jelentését (ami ugye most egybeesik a nyári időszakkal) a legnézettebb magyar zenei Youtube videóinak a 30-as listáját, amelyből kiderül, hogy továbbra is Majka Belehalok című klipje a legnépszerűbb a hazai netezők…..
G_P 2012.09.21 15:06:17
@teotwawki: Inkább az utóbbi. Ennyire nem lehetünk szánalmasak! :)