Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Davidsonharley

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 17 esztendős svéd középpályásért Fabrizio Romano információi szerint 7+3 millió eurót fizet a klub.  ..
A spanyol bajnokság 15. fordulójának rangadóján az FC Barcelona fogadja az Atletico Madrid csapatát...
Davidsonharley 2024.01.27 22:45:14
@Balázs37.: A sok felmerülő kérdés mellet az is rejtély , hogy a szezon hátralevő meccseire ill. közvetlenül a játékosokra ez milyen hatással lesz.
Barcanoticias El Clásico elé 2023.10.28 14:30:55
Az FC Barcelona a Real Madridot fogadja a spanyol bajnokság 11. fordulójában. Lewandowski, Raphinha és Koundé is visszatérhet...
Barcanoticias Gavi rendben lesz! 2023.10.11 11:23:18
Úgy néz ki megússza a Barcelona, Gavi nem sérült meg...
  Félix és Cancelo is már a Barcelona hivatalos felületein pózolnak. ?❤️..
Közel volt a Barcelona, hogy trófeával kezdje az évet, de 2-1-es állásnál a 90. percben jött Villalibre egyenlítő gólja, amivel hosszabbításra mentette a Bilbaonak a mérkőzést. Alig kezdődött el a kétszer tizenöt perc, már a Bilbaonál volt az előny, Inaki Williams hatalmas lövését a katalán védelem…..
Davidsonharley 2021.01.05 20:40:20
@Robi71: Egy véleményen vagyunk. Nem mernék jóslatokba bocsátkozni, de látván eddigi teljesítményét a fizikai adottságai nem társulnak a technikai tudásával. Bár anno Messinél sem gondoltam volna.
Davidsonharley 2021.01.05 20:55:00
@Robi71: Valóban nem lehet összehasonlítani a 7 évvel ezelőtti helyzetet a maival több okból sem. Akkor még a reál játékosain kívül a futballvilág majd mindegyik "pengése" itt focizott volna a Barcában. Ma már ez messze nincs így.
Kérjük lájkold Facebook oldalunkat!..
Davidsonharley 2021.01.01 16:35:38
@Robi71: Részben egyet értek Veled. De azt senki nem tudja velem megetetni, hogy egy ember ne viselje tetteinek és döntéseinek súlyát és következményeit. Gondolom ezt Te is így kezeled akár a családodban vagy akár a munkahelyeden.
A sociok reakcióit illetve inkább a tehetetlenségeit pedig én sem értem. Ez nem egy hirtelen kirobbant balhé volt hanem évek alatt összegyűlt és folyamatosan görgetett problémahalmaz. Innen 2000 km-ről nem látni, hogy mi volt az oka a hosszú időn át tartó töketlenkedésnek és csendes szemlehunyásnak.
Davidsonharley 2021.01.01 18:04:39
@Robi71: Ez a világjárvány arra volt "jó" a futballvilágban ( már ha tehetek ilyen ellentmondásos kijelentést a rengeteg tragédia tükrében) hogy valamelyest normalizálja a játékosok piaci árát. Talán már nem lesznek 150-200 milliós vételi árak. De nekünk azt a tényt el kell fogadnunk, hogy továbbra is mi vásárolhatunk egyike a legdrágábban. (és persze eladni a legolcsóbban).....Na jó ez kissé cinikus volt, de az idei évtől sokat várok. Ezt nem a kupák mennyiségében mérem. De egy ilyen klub nem maradhat sokáig ilyen helyzetben. Bár erre rossz példa a Milan vagy a MU. Mégis abban bízom titokban, hogy az új vezetésnek sikerül valamennyire egyenesbe hozni a klubbot és hogy az utánpótlás keretein belül vannak rejtett értékeink. .......Vagy most mi van...ébredjek fel??:-)
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..