Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezüstponty

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ország, ahol az elmúlt tíz évben mindig évi 5 százalék fölött nőtt a gazdaság (igen, a világválság ellenére!), egy ország, amely földrészén sok területen a második legjobb mutatókkal rendelkezik, ahová folyamatosan térnek vissza az elmúlt évtizedek határátkelői –…..
ezüstponty 2013.09.25 13:17:25
@Zka: amikről beszélek, gyakorlatilag kész házak, csak egy-egy faluk nincs bevakolva, lefestve. egyébként terasz, ház belakva. azt gondoltam ilyenről beszél a posztoló is
ezüstponty 2013.09.25 15:31:13
@Zka: hú, jópár éve volt már, nem emlékszem pontosan, hogy mennyire voltak kész-félkész állapotban a házak, az egyetlen bevakolatlan fal lehet, hogy mint szélsőség maradt meg a fejemben. mindenesetre nekem is feltűnt, hogy Chiléhez képest, rengeteg volt a be nem fejezett ház, ezért is kérdeztem rá, hogy mi az oka. de közben látom valaki írta, hogy Görögországban is ez a helyzet, szóval simán lehet, hogy tényleg emiatt van a félbehagyás.

@Rich.mond: de jó! vicces lehet ez a chino-peruizmus is:) vagy mi.
Kocsmárosra bízni a vonatjegy árusítását úgy tűnik, Biatorbágyon nem volt a legszerencsésebb dolog. K. szerint a már reggel részeg - vagy az idegállapotból következtetve inkább erősen másnapos - csapos nem tekinti fizető utasnak a nála vásárlókat, és bánik eszerint velük,…..
Kedves Despota és tisztelt HR asszisztensek, ügyintézők!   Bölcsész diplomám van (nem nyelvszak), a magát legjobbnak tartó magyar egyetemről (ELTE), közel 10 éves tapasztalatom a saját szakmámban. Dolgoztam már a versenyszférában itthon és külföldön is, de tapasztalataim…..
  A héten már felbukkantak a neten a Roosevelt tér, illetve a Március 15-e tér és a Károly körút látványtervei, most a Móricz Zsigmond futurisztikus megoldásai kerültek elő. Mint arról korábban szó volt, ötletpályázatot írtak ki a Gomba hasznosítására, ami akkoriban az…..