Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paragulisz

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiszen: ha elromlik valami, meg tudják csinálni, és abból, ahogy a villanyszerelőként végzett Zagyva (milyen olcsó lenne poénkodni a nevével, pedig) Gyula ezzel a "Majd a folyosón megbeszéljük!"-kel felidézte az old school, belemenős-bunyós skinhead kocsmák alacsony, ám…..
paragulisz 2010.05.19 13:03:37
@papugaja: a jogszabályokat nem a képviselők szövegezik, hiszen kurvára nem értenek hozzá, hanem erre alkalmas és ezért is fizetett szakemberek (akik nem csak jogászok). A képviselő csak előterjeszt, a többinek meg szólnak jó előre, hogy igent vagy nemet nyomjon szavazásnál.
Viszont kétségtelenül szórakoztatóbbak lennének a szakmunkások mint pl. ez a Zagyva Gyula.
paragulisz 2010.05.19 17:11:34
@MosoMasa: na ha tényleg olvassa, akkor esetleg ezt is kijavíthatná a Magamról rovatában:
"Petrás Incze János Kultúrális Egyesület"
egész biztosan kultúrális? :)
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Gyerekkorom egyik kedvenc mesesorozata a Hupikék törpikék volt, anno minden egyes új résznél ott ültem a tévé előtt. A moziváltozat részemről ott vesztette el a varázsát, hogy Raja Gosnellt bízták be rendezéssel. Hogy Gosnell eddig mit hozott össze? A Gazdátlanul Mexikóban…..
paragulisz 2010.05.01 13:24:42
@mlif: na, vajh' mit? nyilván egy valag lóvét keresnek a jogdíjon.
Érdekes kezdeményezésről kaptunk értesítést. Testületileg, pályázatilag keresik az egriek a bikavér fehér párjának nevét. A vér és a fehér szavakat kétségtelenül jobb egymástól távoltartani, de minthogy nem sok egri fehér házasítást tudnánk fejből felsorolni, így úgy…..
Zala, Tolna és Baranya járhatatlan a hótorlaszok miatt, úgyhogy esti programnak marad a házibuli, a gyerekkel legózás vagy a tévé. Az m2 már délután elkezdi a retró blokkot: 14:55-től Sztankay István és Antal Imre konspirál kettős ügynökként a nemzetveszejtő imperialisták és…..
paragulisz 2010.02.13 19:34:27
@Balázs1983:
ugyan már... kit érdekel az mtv, hiszen ahogy te is mondod, hál' istennek ott az Eurosport!

megjegyzem vasárnap hajnali program magyar indulókkal:
Rövidpályás gyorskorcsolya:
02.00 - férfi 1500m, selejtező
02.45 - női 500m, selejtező
03.24 - férfi 1500m, elődöntő
03.49 - női 3000m váltó, elődöntő
04.18 - férfi 1500m, döntő
(ide kell írnom, hogy az infó a mob honlapjáról van?)
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
paragulisz 2010.02.08 17:20:14
@vnandor: nem nem, ki ne javítsátok, így igazán jó poén :)
paragulisz 2010.02.08 18:06:52
A budapesti polgár siet. Mit siet, rohan. És mivel a XXI. század ritmusát veszi fel a fővárosi, elvárja, hogy a rengeteg befizetett adójából toljanak mindent a segge alá. Ez különösen azokra igaz, akik semmit nem fizetnek, de mégis elvárják, hogy minden az ő kényelmüket…..
paragulisz 2010.01.28 20:50:36
@Peppone Botazzi elvtárs: az még csak hagyján, de a töményen még jövedéki adó is van!!!
Mégsem értékesítheti tovább az MTV a futball-vb közvetítési jogait – döntött váratlanul a közalapítványi kuratórium, miközben a szavazás eredményeképpen győztest kellett volna hirdetni a két esélyes pályázat, az RTL Klub-Chello és a Digi TV között. Hoppá, megint…..
Célegyenes. Vagy már majdnem az. Igaz, ebben az évben kevésbé lelkesen rohangálunk még az utolsó pillanatokban is csomagoktól megrakodottan - szerencsétlen kereskedőknek fekete hétvégéjük volt aranyvasárnap helyett, de hát legalább a válság megtanít mindenkit arra, hogy…..
Másnaposnak lenni rettenetes. Én annyira nem bírom, hogy inkább nem iszom annyit, hogy bekövetkezzen. Ha mégis megtörténik a baj, bizony nem kínzom magam, legurítok egy sört. Hogy mitől is vagyunk másnaposak, arról egy tudományos igényű összefogalaló található…..
Azt hittem, hogy hoax a "Kuti Erika r. szds.bűnmegelőzési főelőadó Kiskőrös Rk." aláírással az éterben kerengő, továbbküldésre buzdító levél, de azért feltárcsáztam a kiskőrösi rendőrkapitányságot, mire kiderült, hogy a mail abszolúte valódi, a szerző…..
István ösztönös zseni, jól tudja, mi kell ahhoz, hogy a hallgatóság összeránduljon, mint az egyszeri szocialista, amikor közvéleménykutatót látott. A parasztkiejtős zsáner remekművét hozta létre most, a kép megfejtése egyszerű:           penicsilin…..
Boszorka a fenti képet azzal kommentálta, hogy "az emberek még ezekben a válságos időkben sem vesztik el a humorukat". Hát én egészen mást mondanék, no de nem ember vagyok, hanem Magyarországra szakadt rákféle. Olyan régen szakadtam ide, hogy emlékszem arra, amikor a…..
comment:com 800 golyó 2009.10.05 17:17:00
Mérsékelt tévézést kívánunk mindenkinek. Ha van kéznél jó dvd, akkor nyugodtan rakjuk be ma, csak nyerhetünk vele, mert a szokásos krimihétfőn kívül soványka a kínálat. Azért vannak itt jó dolgok, például a Dunán egy keménynek ígérkező dokfilm arról, hogyan cseszik szét…..
paragulisz 2009.10.05 17:54:45
Nem nálunk történt az eset, hanem Bangladesben, ahol a patkányok valós problémát jelentenek, és a kormány mindenre képes, hogy a lakosságot aktivizálja és érdekeltté tegye az irtásukban (már ha a közegészségügyi érvek nem lennének elég erősek).A 41 éves Mojhairu Ishamot mi…..
paragulisz 2009.10.02 19:23:16
Sokaknak tuti program mára a Debreceni - Lyon BL meccs (TV2, 20:15), esetleg párhuzamosan a Fiorentina-Liverpoollal (Digi Sport, 20:30), az ajánló így főleg azoknak szól, akiket hidegen hagy a foci. Nekik jó kis Erzsébet-kori blokk jön össze a Szerelmes Shakespeare (Cinemax2, 20:00) és…..
comment:com Hol volt, hol nem volt 2009.09.27 18:35:00
Egy szívet melengető filmet ajánlok nyolcra azoknak, akik bírják fogni a Cinemaxot. Az Amal című kanadai film Indiában játszódik és egy jólelkű, de szegény riksásról szól, akinek egy nap különös utasa lesz, egy milliomos, aki szeretné megtalálni azt az embert, akire…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
paragulisz 2009.09.25 17:42:41
Bujtor István halálhírére eddig csak egyetlen magyar csatorna reagált műsorváltoztatással. Az m1-en Az Este után a Pogány Madonnát (22:00) adják le a Memento és a Hét év házasság című francia film helyett. Amennyiben mások is csatlakoznak, frissíteni fogjuk az ajánlót, addig…..
comment:com Hírek lángos mellé 2009.09.22 11:30:00
Továbbadhatja a 2010-es labdarúgó-világbajnokság közvetítési jogait az MTV – értesült a Népszabadság. A lap szerint az ügyben a jövő héten dönt a köztelevízió kuratóriuma, ám belső körökben már biztos váltásról beszélnek. További részletekhez katt ide.Nagy…..
comment:com Poroszkáló életerő 2009.09.22 16:30:00
Engem úgy kicsinált az influenza, hogy este már arra sem lesz erőm, hogy kapcsolgassak. Ehhez az állapothoz tökéletes választás lesz a csipketea, a polár takaró, meg az m1, ahol már hat környékén bebólinthatok, ha a 6 órai tea (17:50) Szulák Andreával nem ébreszt fel egy…..
comment:com Ássuk ki a múltat 2009.09.17 16:30:00
Olyan szegényes a mai kínálat, mintha nem is csütörtök, hanem szerda lenne, készüljünk föl, hogy mozifilmből alig lesz ma nézhető, viszont dokuból és zenés csemegéből annál több, úgyhogy a tévét azért ne dobjuk ki. A 24-et kötelező jelleggel az első helyen említem, a…..
comment:com Hírek húsleves mellé 2009.09.17 11:20:00
A Viasat3-on és a TV6-on lesz a kézilabda Bajnokok Ligája. A férficsapatok összecsapásai a TV6-ra kerülnek, míg a nők vasárnap délutáni meccsei a VIASAT3-on lesznek. A más napokon, vagy esti időpontban lévő női mérkőzések a TV6-on láthatóak október 3-tól.Ma este indul a…..
A focirajongók úgysem hagynák szó nélkül, ha nem az Olympique Marseille - AC Milan mérkőzést említenénk első helyen, úgyhogy tessék, benne van az első mondatban. De akkor előre veszem saját kedvencemet is, a 24-et, amelyben Jack Bauer épp egy repülőgép csomagterében dekkol,…..