Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hullarablo

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
hullarablo 2013.03.28 10:22:10
@G.Gambino: Pontosan ugyanez a tapasztalatom velük kapcsolatban. Gondolkodtam új 1-es BMW vásárlásán, nézegettem, de a kutya sem szólt hozzám. Felmentem az emeletre megnézni a Premium Selection kínálatot 3-as BMW ből. Ott se igazán foglalkoztak velem, nagy nehezen sor került az alkura. illetve nem mert nem voltak hajlandók engedni az árból. Valószínüleg nem nézték ki belőlem, hogy meg tudom venni az autót, és elég lekezelő stílusban beszéltek. 2 hónap múlva már sokkal olcsóban hírdették azt az autót amire én semmi kedvezmény sem kaptam:)
Végül egy vidéki szalonban, kaptam sokkal jobb ajánlatot, ott kedvesek voltak velem:)
Lehet, hogy Lewis Hamiltonnak nem célja provokálni legutóbbi csapattársát, Jenson Buttont, de nem titkolt véleménye, hogy a Fernando Alonsóval való versengés sokkal jobban érdekli. Természetesen egy versenyző mindenkit le akar győzni, többek között Sebastian Vettelt, hiszen ő a…..
hullarablo 2013.03.12 09:19:46
Többszöri nekifutásra 2012. szeptember 11-én fogadta el az országgyűlés Lázár János egyéni képviselői indítványát, így idén júliusban állami kézbe kerül a cigarettaárusítás. Ennek eredményeként a jelenlegi 40 ezer dohányterméket kínáló üzletből hozzávetőleg…..
hullarablo 2013.02.07 13:58:43
@$$$=$$$:
Szerinted ha minden dohányos leszokna, akkor javulna az egészségügyi rendszerünk? Hát nem javulna, sőt a kieső adóbevételeket a nemdohányzók is fizetnék. Lassan ez lesz, készülhetsz rá.
hullarablo 2013.02.07 14:16:52
@politikus-omm:
Ha most is arra költenék az adóbevételt nem ilyen lenne az egészségügyünk.
Inkább azzal foglalkoznál, hogy hányan kapnak ellátást olyanok akik egy fillér járulékot sem fizetnek.
Majd fogsz te is fizetni, több adót ha egyre többen szoknak le a dohányzásról. Remélem ezekután betiltanak minden olyan tevékenységet, terméket ami káros az egészségre. Alkoholt, autózást, egészségtelen ételeket stb.
hullarablo 2013.02.07 14:57:27
@pöttyös vödör:
Ja ja jól beszélsz, kocsmákat bárokat bezárni:)minek ez a sok vállalkozó:) Majd tejet kenyeret is csak ott lehessen venni, aztán benzint, gázolajat...
Belsőség Heti merítés 2012.12.16 08:45:03
Kanyarok királya, 59 lóval is az elsők között Mit írjak fapad, de másként nem lenne 2 milla az ára. Műanyagok mindenhol, de nem zörögnek, amíg nem mész át egy vasúti-, vagy villamos átjárón. Akkor igen, de utána elnémul. Jól össze van szerelve. Hátul nincs kapaszkodó,…..
hullarablo 2012.12.16 17:52:40
@Agr3ssor:
10 évig hajtottam 1-es Focust 2literes benzinest, és csak jókat tudok róla mondani, a futóműve pazar már alapban is, kategóriájában az egyik legjobb. Az 1-es bömös valószínűleg jobban kanyarodik, de az drágább is.
A paternalista kormányzati filozófia érvényesülése során megszokhattuk, hogy Lázár János és a törvénygyáros munkatársak feladata a piacgazdaság újragondolása – a felülről irányítás megoldásaival, ami annyit jelent, hogy „Apuci” újraosztja a lapokat a játékosok…..
hullarablo 2012.09.25 11:29:50
@Disintegrator Rising:
Meg kell hagyni ügyesen csinálják, igaz volt idejük kitanulni a szakmát, mert csak ennyi dolguk volt. Azt a látszatot keltik, hogy a dohányzás viszaszorítása a cél, közben pedig itt is a saját érdeküket (zsebüket) nézik. Szerinted ha betiltanák a dohányzást, a jövedéki adót ki fizetné meg a dohányosok helyett?Elég naív vagy ha azt gondolod, hogy ha a dohányosok leszoknak, akkor felvirágzik az egészségügy. Lehet a folytatásban be kellene tiltani az összes egészségtelen dolog forgalmazását, bezárni a gyorséttermeket, kocsmákat, boltokat stb. és mindenki egészséges lenne, de csak addig amíg éhen nem halna, és meg nem fagyna munkahelyek nélkül. Hogyan éri meg pl egy 1000-1500 fős településen egy ilyen trafik működtetése? Nincs annyi árrés a cigin ami a rezsit fedezné. Akkor hogy? Mennyi munkahely fog miatta megszűnni?
hullarablo 2012.09.25 12:08:08
@Disintegrator Rising:
Akkor szüntess be mást is ami egészségtelen, az autózást, a vizek szennyezését,gyárakat, erőműveket, ne használj mosóporokat, vegyszereket, ne egyél egészségtelen étel, ne igyál egészségtelen italokat, ne csinálj semmi veszélyes dolgot, feleslegesen ne terheld az egészségügyet. Én nem szarom le, hány embernek szűnik meg a munkahelye, sőt szerintem is fontos, hogy kevesebben dohányozzanak, csak azt nem értem, miért így kell ezt elérni? Illetve értem, a valódi cél úgy megtömni a saját zsebünket, hogy azt még meg is tapsolják. Ha már mindenképpen le akarják szoktatni az embereket, akkor miért nem adót emelnek, drasztikusan? Lehet, hogy akkor meg túl sokan szoknának le, és az sem cél?
Ez a pillanat is eljött Feleim: az első kifaroló nerfecskéket már láthattuk a napokban. A földpályázat nem rossz biznisz, mutyizva pláne nem az, de mégis akadnak, akiknek ennyit nem ér az egész. Mert az amit fizetni kell érte nem merül ki a bérleti díjban, hanem rombolja a renomét,…..
hullarablo 2012.06.27 12:43:38
@belekotty: Most is azt termelik amiből a legtöbb hasznot remélik, leszarják te éhen halsz e:)ráadásul feketén dolgoztatnak, adókikerülés a maximumon. Mitől lenne rosszabb egy külföldi tulajdonos? Max ugyanezt tenné mint ezek:)
Újszerű autót márkaszervizbe viszek, eddig rendben. De hova menjek, ha már nem köt röghöz a garanciafüzet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
hullarablo 2012.03.29 12:20:43
@VT Man: Te olvastad azt a posztot? Hol volt ott szó arról, hogy márkakereskedéstől vette? Ha jól tudom akkor egy tuninggal foglalkozó cégtől vásárolta az autót (LUBRINVEST BMWAY ).
Ne irkálj már valótlanságot!
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
hullarablo 2012.03.24 09:21:49
@will:
Sajnos a márkaszervízekben sem lehet megbízni,ott is a biznisz a fontos, tisztelet a kivételnek.
Úgy látszik, egy BMW-től még mindig azt várja a nép, hogy a fémmunka legyen pazar, az elektronika csak a bónusz. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ghostwriter Csak a dohány... 2012.02.20 19:23:00
A végső döntés még nincs meg, de a FIDESZ, úgy néz ki, valóban államosítani fogja a dohánykereskedelmet. A lényeget tekintve ugyanezt tették a magánnyugdíj-pénztárakkal, és ugyanez a képlet a mobiltelefonos parkolás, az étkezési utalványok, és a negyedik…..
hullarablo 2012.02.21 13:24:50
@Kara kán:
Tudod te mennyi jövedéki adót fizetnek a dohányosok? Arról nem ők tehetnek, hogy nem az egészségügy kapja meg. Nyugodj meg,sokkal nagyobb a bevétel, mint a dohányzás okozta kiadás az egészségügynél.
Egyébként sok minden mást is be lehetne tiltani ilyen alapon. pl be kellene tiltani a belső égésű motorokat, mert szennyezik a levegőt, az egészségtelen italokat, ételeket is be kellene tiltani, sőt a stresszes munkahelyeket is, és nyugodtan be lehetne tiltani a tv nézést, képernyő előtti munkavégzést is:)
TComment Totalcar Podcast 3. rész 2012.02.16 09:51:00
  Becsületensepper volt a sztárvendégünk és komoly nyomozómunkával megtudtuk, miért is hívják Formannak a Favorit kombit. És ez még csak a jéghegy csúcsa Műsorunk harmadik részének kommentposztja...
hullarablo 2012.02.19 22:54:22
@8001A:
Nem hinném, hogy a vevők igényeivel lenne gond, te csak megpróbálod megmagyarázni a csalást.
Mi van akkor ha valaki keveset futott autót szeretne venni? A pénzéért azt vesz mindenki amit akar. Normál esetben (tekergetés nélkül) ez úgy működne:
1. Talál keveset futottat és megveszi.
2. Nem talál, de nem is sürgős neki, ezért tovább keresgél
3. Sürgősen kell autó, és akkor megveszi a többet futottat, persze olcsóbban.
A tekergetés azért van, mert gyorsabban, és nagyobb haszonnal lehet túladni az autókon. Na ezt próbálják a vevőre hárítani, mert azt ők igénylik. Persze egy 150-200 ezer km-t futott autó is lehet jó vétel, de el kell fogadni, hogy kevesebb a piaci értéke, ezért olcsóbban is kellene adni. Na de akkor nincs rajta annyi haszon.
...itt, hirdesd meg máshol! A csodás helyen ripsz-ropsz fiatalodik egy kicsit, nyilván óracsoportot kellett cserélni időközben. Az új tulajdonos mindenképpen jelentkezzen, kíváncsiak vagyunk a magyarázatra.   ..
hullarablo 2012.02.16 12:30:08
@...::: Flúgos Kamionos :::...:
Ez az átbaszás ez nálunk már természetes? Akit lehet át kell baszni?
Az a baj, hogy ezt gyakran eljátszák a 15 évnél fiatalabb autókkal is, sőt az csak az igazi biznisz. Mondjuk egy 3-4 éves autónál. Na ott kell igazán észnél lenni, mert nagyon nehéz megállapítani, hogy az 80-100 ezret futott, vagy éppenséggel a dupláját.
hullarablo 2012.02.16 13:04:00
@...::: Flúgos Kamionos :::...:
Szerintem nem mindegy, mert a magasabb futásteljesítmény miatt a piaci áruk eltérő kellene hogy legyen.
Adott két azonos évjáratú és típusú autó, mindkettő törésmentes, valós futásteljesítménnyel. Az egyik futott 100 ezret, a másik 200-at,és mindkettőt ugyanolyan áron kínálják. Te az utóbbit vennéd? Nem hiszem.
Nincs nekem gondom a többet futottal, ha azt reális áron megkapom. Na itt jön az órapörgetés a képbe, és akkor azt is el lehet passzolni magasabb áron.
Lenyomják a bankokat?Kivetette a hálóját a kincstár a lakosság megtakarításaira: infláció+5% kamattal gyűjtene forrást a magánszemélyektől. A vonzó ajánlat jelzi, hogy a gazdaságirányítás deklarált céljává vált, hogy növelje a lakossági megtakarítások alig 4…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
hullarablo 2012.01.10 13:01:08
Ha X3-ast keresnék akkor inkább ezt venném:
www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x3/bmw_x3_x_3_3.0_d_automata_garantalt_105000_km_mo.-i-5409204

Nekem az X3 nem tetszik, viszont az E90 az nagyon.
A PREMIUM SELECTION-al kapcsolatban tudja valaki, hogy miért másak a kritériumok itthol.
Mikor voltam egy márkakereskedésben nem akarták elhinni, hogy pl Németországban, Romániában, Franciaországban 5 év vagy max 120ezer km .
TComment A BMW ezt is megteheti 2011.12.12 10:22:15
 Vajon hol húzódik a sportosság az alsó határa? Vagy ez csak egy ál-BMW felkapaszkodott golfosoknak?..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
hullarablo 2011.10.13 12:12:02
@McK: Hagy döntsem már el én hogy mit akarok a pénzemért. Nem mondtam, hogy 150 ezer km-el nem lehet megkímélt, de én nem ilyet keresek, ennyi.
hullarablo 2011.10.13 14:43:33
@McK: Hidd el értem mit beszélsz. Fel tudom fogni, de a felhozott példa elég sarkosított. Nem minden keveset futott autót anyu használ 3 pulyával tescóbajáráshoz Budapesten, és Nem minden sokat futott autót csak autópályán használnak. Én akkor is azt mondom, hogy nagyobb valószínűséggel van jobb állapotban egy keveset futott autó, persze azokat is ugyanúgy át kell vizsgálni, állapotfelmérés stb.
hullarablo 2011.10.13 15:00:08
@Krisi: Ha így lenne akkor nem több mint egy éve keresnék autót:)
A cikket pedig olvasd el értelmesen még 1x. Ugyanis az arról szól, hogy kevés km-t akarnak olcsón, vagy piaci áron.Állítólag ezért tekerik az órákat, mert ugye ilyen kell a népnek. Én hajlandó vagyok többet fizetni, többet szánok rá a piaci árnál, viszont akkor legyen is olyan mint ami az elképzelésem. Ha nem találok ilyet,akkor várok szépen, van egy tökéletesen működő autóm, használom azt.
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
hullarablo 2011.08.03 23:27:25
@Squid: Csak hogy tudd az utóbbi 100 év gazdasági válsága nem most volt. A másik, hogy ha tudnád értelmezni amit írtam akkor nem válaszolnál ilyen baromságot. Ha megnézed az alapkamat és az infláció alakulását 1998 és 2011 között, majd megnézed a MNYP-ak hozamát (klasszikus portfolió) akkor látni fogod a lényeget.Ha saját magam kezelem a pénzt, pedig nem vagyok pénzügyi szakember, akkor sokkal nagyobb reálhozamot érek el.Akkor jól kezelték a vagyont??
Tom, a grafikusunk kénytelen volt autót venni. Nem örült neki, de a kisfiát kell naponta eljuttatnia a speciális óvodába Budapestre, vidékről. Eleinte megpróbálta tömegközlekedve – ahogy munkába is így járt azelőtt – de pár hét alatt belátta. Ezt már nem bírja…..
hullarablo 2011.02.17 15:47:33
@ave: Miért lenne jogos??? Azért mert külföldön nagyobb valószínűséggel talál a pénzéért jobb állapotú autót mint itt. Ja és ez vonatkozik a fiatalabb autókra is, mert azokra is sok a regadó. Próbálj itt megkímélt keveset futott autót venni, majd rájössz, ott vágnak át ahol csak tudnak. A hírdetett autók 90% fos.