Regisztráció Blogot indítok
Adatok
www80

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komoly elvonási tüneteim vannak, szívem szerint már ma kicuccolnék Zebegénybe - de esélyem sincs, annyira elúsztam mindennel. 50 perc vonattal, egyáltalán nem sok, de nem jön össze... A héten lomtalanítás van a kerületben - és még legalább 2 hétig teljes a káosz, jobb, ha otthon van az ember.…..
Vajon Boszniába hányan utazhatnak évente? Hány olyan őrült lehet, aki egy nap felkel, és azzal a fantasztikus ötlettel ül le a reggeliző asztalhoz, hogy ő most fogja a sátorfáját, és kiruccan Boszniába turistáskodni? Ezzel szemben hányan lehetnek azok, akik hirtelen vágya mondjuk Róma meglátogatása…..
www80 2018.07.26 17:03:00
Néhány napja volt féléves a Ryanair budapesti bázisa, a mai budapesti sajtótájékoztatón a vezérigazgatót Michael O'Leary-t kísérő Henrike Schmidt kisasszonyt, a cég Magyarországért is felelős kereskedelmi és marketing vezetőjét kérdeztük. Fél éve az ünnepi…..
  Mindegy, csak fizessen lehetőleg minél többet mindenki, aki Budapesten él, dolgozik vagy épp turista minőségben tartózkodik a fővárosban.  A dugódíj már régen terítéken van, most újabb Tarlós-verzió került elő, a hídpénz. Lehet, hogy mégiscsak belenézett valaki a…..
Sajnos nekem eddig még nem sikerült megtalálnom a tökéletes alapozót, pontosabban egyáltalán nem találtam olyat, amit szívesen viseltem volna. Általában elzsírosítják a bőrömet, nincs fedésük, esetleg túlzottan fénylenek még púderrel is - vagy ezeket tetszőlegesen…..
hogyvolt Éden hotel - 2x21 2012.04.10 06:00:00
Na, egy hét böjt után ismét lehet élőben kibeszélni, és menten mennyi mindent. A múlt hétről még tartozunk egy csupasz Naiva pinával, tessék. Jó kis epizód lesz a mai, a szerkesztők tényleg úgy szopatják a lakosokat, mintha kötelező lenne. Végre mán, hogy megint van…..
www80 2012.04.10 15:00:57
@MézgaPaula: szegény lány naaaaaaaaagyon fiatal még...ez mentségére szól:-)
Amikor megtudtam, hogy Farkas Jenser Balázs nem csak hogy elindult a Megasztárban, hanem még tovább is jutott, igencsak megörültem. Szurkoltam neki, tettem mondjuk ezt úgy, hogy csak a selejtezőbeli produkcióját hallgattam meg, azóta semmit, de most kicsit megsértődtem rá. Farkas…..
Most, hogy tizenhárom hét után véget ért az Összeesküvők, nem rikácsolnak többet a bemikrofonozott anyósok főműsoridőben, és nem kell napi szinten szerelemnek hazudni a pezsgőfürdős szvingerpartikat, talán a Tv2 is levonja végre a tanulságokat. Egyrészt van egy jó hírem: ez a…..
www80 2011.12.21 20:37:40
@szabóZ: írtam ellenvéleményt
www80 2011.12.21 20:46:19
@mykee: kívülről nem lehet ezt megállapítani hogy ki milyen. ha nézted volna a műsort, kiderült volna számodra is hogy többféle embertípus szerepelt a műsorban, és az hogy viszonylag szebb darabokat választottak, az segítette a románcok kialakulását, illetve én személy szerint is jobban örültem egy szebb pasi látványának.a kinézetem túl a szereplők személyisége változatos volt.' A szemüveges okostojás, a dagi kajás, a macsó szépgyerek, a cicababa, a feminista tüsihajú' ez a diverzitás megvolt csak nem a külső, hanem a belső tulajdonságokban.
'Így olyannak tűnt kívülről, mint sok elkényeztetett és dellával teli unatkozó fiatal lett volna összezárva, és a valóságsókban már megszokott "ki nem volt még kivel?" játékot játszották.'pont nem erről volt szó, mert volt választási lehetőség. a 6 fiúra 12 lány jutott, tehát nem volt olyan szűk a kínálat mint pl. a való világban. egyébként vicces a fiúk véleményét olvasni, annyira más mint a női nézőké:-))
Akár ilyen is lehet pár év múlva a Flórián tér látképe, ha megvalósul az RG Stúdió terve, amit az üzletközpont átalakítására dolgoztak ki. Mint a honlapjukon írják:A jelenlegi Flórián téri áruház meglehetősen avult állapotban van. A felújítás során az épület…..
www80 2011.06.15 17:00:30
@Phylemon: ez most vicc volt vagy komoly?
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
No kedveskéim, végre lett egy szabad félórám, hogy beváltsam régi ígéretemet - és írjak erről a kissé elfeledett, de igen hangulatos helyről, az Admirál étteremről. Hosszú kimaradás után tegnap végre összefújta a szemetet a szél, és újra találkozott az…..
Meglehetősen tarka a masszőrszakma, akadnak itt megszállott gyógyászok, kuruzslók, jólképzett szakemberek,  unatkozó háziasszonyok, megélhetési liboszómák és bedrogozott büdös kurvák is. Szinte minden fajtájukra van igény és a rutinos maszatók nagyjából tudják, hol…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..