Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyed Ildikó

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gréta, numizmatikai asszisztens A tételek feldolgozásakor elég sok numizmatikai tárgy átmegy egy nap a kezem alatt, és van köztük néhány emlékezetesen szép, vagy ritka tétel is. Legjobban a bankjegy kategóriát szeretem, talán mert az én látásmódom szerint a papírpénzek hordozzák magukban a legtöbb…..
A mai Clark Ádám tér az 1870-es évek második felében vált Budapest ikonikus látványává. Most egy korai fényképet mutatunk be róla, az Alagút tetején álló kávéház-pavilonnal, száguldó konflissal, és Divald Károly fényképészműtermének reklám-kirakatával. Amikor a Budavári Sikló 1870-ben megépült,…..
A fél ország kiborult azon, hogy Balog miniszter a sokféle fóbiával megvert Szaniszló Háttérhatalom Ferenc mellett a szélsőjobb más népszerű figuráit is kitüntette. Így a Kárpátia Együttes énekesét és vezetőjét, Petrás Jánost a Magyar Arany Érdemkereszt…..
Elég rendszeresen járok Budapesten, és néha masszázsra is elcsábulok. A mienknél egy szabadabb és fejlettebb országban voltam egy hosszabb trainingen, kíváncsiságból elmentem ott is. Hát Ég és Föld. Ahova mentem nem csak masszázs, hanem rendszeres workshopok, szemináriumok voltak tantráról meg…..
A „sede vacante” (üres trón) időszakát kihasználva dönthetett róla a bíborosi testület, hogy ezentúl azonos nemű egyházi személyek is házasodhatnak. Az olasz lapok már régóta cikkeznek a „vatikáni meleglobbiról”, ám most kiderült, hogy nem alaptalanul. A lobbi erős…..
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
Egyed Ildikó 2013.02.19 21:00:20
A hírolvasó szinte teljes extázisba kerülve jelenti be a Nagy Örömhírt, sikerült, amit a Kedves Vezető eltervezett. Az ország pedig (nyilván) vele örül. Még szerencse, hogy mindez Észak-Koreában történt, így aztán mi csak jót szórakozunk. Az utóbbi napok egyik vezető…..
Tessék kitalálni, mi a közös a következő sajtóorgánumokban és televíziókban: Tv2, RTL Klub, Hír Tv, ATV, Reuters Wall Street Journal, New York Times, HVG, Origo és Index? Az, hogy mind alaposan beszámolt a budapesti diáktüntetésekről. A köztévé velük szemben annyira azért nem…..
Három nap telt el azóta, hogy a húsvétkor leszerepelt Auth Magda élő egyenesben bazmegelt, majd nyafogott hírolvasás közben. Az eseményt megörökítettem az előző posztban, amibe belinkeltem a forrást, a Magyar Rádió hangtárát, ahol bárki ellenőrizhette a történteket. A Magyar…..
Egyed Ildikó 2012.11.24 14:29:57
Egyed Ildikó 2012.11.24 14:31:09
 Egy Holly Solomon nevű arizonai nő szándékosan elütötte a férjét egy parkolóban, mert az nem szavazott a választáson, és így "hozzájárult" Obama győzelméhez. A férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, a nő tíz-tizenöt évet  fog ülni. Arizona tizenegy…..
A KARD Már rólatok szól 2012.11.04 09:13:39
Volt egyszer egy párt. Fiatalok voltak, tele változtatni, a begyöpösödött, megújulni képtelen kommunista rendszert leváltani akarással. Sokszor nemcsak igazuk volt, de igen frappáns módon találták fején a szöget. Szerethetőek voltak, sőt, talán az egész palettán a leginkább azok (mondta akkor már…..
Aki szereti a budapesti épületek képeit nézegetni, és érdekli az építészet- és művészettörténet, az el fog tölteni egy kis időt Bolla Zoltán amatőr fotóalbumával. A fotók nem túl jó minőségűek és nem is mindig ragadják meg a tárgyuk lényegét (szerintem), de a giga…..
Egyed Ildikó 2012.11.03 18:09:10
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
Egyed Ildikó 2012.10.27 00:56:42
@minden armstrong csaló: Szerinted, ha a beírásaidból általánosítani akarna valaki, milyen következtetést vonhatna le a te szocio-kulturális-mentális állapotodról? El tudsz-e képzelni olyan nézőpontot, ahonnét a te létformádat tekinti valaki korcsnak és degeneráltnak? Vigyázni kell az ilyen sommás megállapításokkal.
Egyed Ildikó 2012.10.27 01:13:15
@Putyilov gyári melós: Sajnos az már igaz, hogy a jobbikos az mind degenerált hülye, lelki nyomorék.
Egyed Ildikó 2012.10.27 02:23:54
@Putyilov gyári melós: Kígyó utca?
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
Egyed Ildikó 2012.10.25 16:00:29
@Nekrofil Sírásó Phd.: Mióta a haza ellenzékben van, Borkay aranya egy lyukas vasat se ér. Hazaáruló. Tök mindegy, hogy kit fogad, és kit nem.
Egyed Ildikó 2012.10.25 16:15:59
@Nekrofil Sírásó Phd.: Janics nekem sem a legszimpatikusabb, de akkor is lásd be, hogy nem lehet úgy élni, hogy minden bajunkért mást hibáztatunk és pusztán azért rásütjük valakire a gerinctelen hazaáruló féreg címkét (most csak példálódzom), mert a rendszer kiszúrt velünk.
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
A KARD Lezártnak tekinti? 2012.09.01 15:38:31
"Nemzetközi jogilag rendezettnek és lezártnak tekinti a Fidesz az azeri kiadatás ügyét - jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője." - írja az origo. A kormány meg "sajnálatosnak tartja", hogy az örmények így felkapták a vizet. Ám ezt azért ilyen könnyen nem lehet…..
Természetesen egyértelmű, hogy a politikai pártoknak szüksége van olyan hősökre, akik népszerűségükkel, az általuk támogatott pártokat is hitelesebb színben tüntethetik fel, akik vonzóvá tehetik az amúgy kevésbé vonzó gépezeteket. Akik feltűnnek a rendezvényeken, elmondják…..
Egyed Ildikó 2012.08.21 23:36:23
@Rosszindulatú Vászka: Rolf Lislevandról, Paul O'dette-ről, Hopkinson Smithről meg még ma se sokan hallottak.
Tisztelt jobbikos hölgyeim és uraim, ez csak a kezdet. Nem tudom nem észrevenni a Gondviselés kesernyés humorát a történetben;  az antizsidó párt politikusa megtudja, hogy zsidó, az egyébként dehogynáci szervezet pedig azonnal kiokádja magából. (Hogy Vona szerint nemzetközi az…..
Egyed Ildikó 2012.08.08 12:53:40
Egyed Ildikó 2012.08.08 13:08:52
@merre: És az oviban még nem zavarta Vonát, hogy menóra a jele?
Én nem tudom, lehet, hogy keserű ember vagyok, de miközben az alábbi poszthoz végeztem kutatásokat, igen jókat kacagtam. Mindenesetre szépen gyarapszik a sorozat. Nem pofáznék többet, szép hosszú gyűjtemény következik. - Persze. - A srác Kate-hez fordul, átöleli, és hosszan,…..