Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicalány03

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor alakul ki a stria?     A stria nagyon sok nőnek okoz bosszúságot, annál is inkább, mert ha már egyszer kialakult, ott éktelenkedik a legrosszabb helyen, és egyből megcsappan az érintett önbizalma.   Pubertás korban gyakran a hirtelen növekedés vagy hízás…..
Ahhoz, hogy egészséges gyermekünk szülessen, alapvető fontosságú a kiegyensúlyozott táplálkozás. Az egészséges táplálkozás hatására jó erőnlétnek fogunk örvendeni, ami a terhesség és a szülés szempontjából egyaránt fontos.Egészségünk megőrzéséhez megfelelő…..
cicalány03 2009.04.10 13:11:19
@okosanya:
Szia!
Köszi a gyors választ, nekem sajnos csak most volt időm visszanézni a blogra de látom, hogy a mai bejegyzés pont a vitaminokról, vitaminpótlásról szól. :)

Manapság mindenhol azt hallani, hogy a zöldségek, gyümölcsök már nem tartalmaznak annyi vitamint, mint régen. Állítólag napjainkban kb. 1 kg almában van annyi vitamin, mint régen 1 db-ban.

Kérdeztem a dokit, ő a Femibiont javasolta, de nem sok olyan kismamát, hozzászólást találok a neten, aki ezt használta volna. A honlap szerint nagyon jó készítménynek tűnik, dehát nyilván mindenki jónak tartja a saját termékét. :)

Kellemes húsvétolást!
 Egy magzat nem veszi figyelembe az anya szervezetének érdekeit. Fejlődésének kilenc hónapjában egyszerűen elveszi mindazt, amire szüksége van. Ezért ajánlott a terhesség ideje alatt magzatvédő vitaminok fogyasztása.A terhesség idején a megfelelő étkezés mellett fontos a…..
cicalány03 2009.04.10 12:58:14
@Healthy:

Kedves Healthy!

Köszönöm szépen a gyors választ és a pontos infokat!
Így utólag bevallhatom, hogy az orvosom is a Femibiont javasolta, de kíváncsi lettem volna kismamák tapasztalatára, akik valóban szedték is, így a saját "bőrükön" tapasztalták meg a hatását, szerettem volna máshonnan is pozitív megerősítést kapni. :)
Bár annyira nem horror az ára, de azért vannak ennél olcsóbb készítmények is, úgyhogy nem árt megfontolni, hogy mit szedjek.

A neten a fórumokban nem nagyon találtam semmit a femibionról (se negatív, se pozitív hozzászólást), kivéve a hivatalos honlapjukat, ami egyébként nagyon jó, mert sok info van fent, de személyes tapasztalatok nem.

Ja! Meg találtam róla egy aranyos animációs filmet: www.indavideo.hu/video/Panik_a_terhesseg_utan_-_Erre_senki_nem_figyelmeztetett_

Köszönöm, hogy saját tapasztalatoddal is alátámasztottad, hogy jó választás lesz, ha kipróbálom.

Egyébként a hízással te hogy álltál? Vannak olyan vitaminok, amikre azt mondják, hogy nagyon hizlalnak. A Femibionról mi a véleményed?

Köszi még 1x és jó hétvégét, kellemes húsvéti ünnepeket :)