Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redzs

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért kell egy kapucínerért 810, és kávéért 840 forintot fizetni? –Olvasónk levelében talán ez az egyik legfontosabb kérdés. Értem, hogy aki nem hoz magával enni és innivalót, az fizessen többet, na de nyolcszoros árat? Tisztelt MÁV-figyelő!   Ma olvastam egy…..
masszázsblog A szagom buktatott le 2009.08.13 09:02:00
Az igazán profi masszőrlányok kínosan ügyelnek arra, hogy ne hagyjanak semmilyen szagnyomot a vendégükön: nem parfümfelhőben várják, semleges tusfürdőket tesznek a kád szélére és illatmentes anyagokkal kenegetik. Ezzel együtt előfordulatnak balesetek is, jó hogy elsősorban a…..
Ferenc levelének elolvasása után nem hogy fotóért, de mozgóképért könyörgünk: ahogy a Főkefe unott, alulfizetett, keserű és a napi 8 órányi értelmetlennek érzett munkájába megfáradt alkalmazottja mintegy "kurvaanyátok nektek, nem köztisztaság" gondolattal a fejében…..
Hófrász után itt a hőfrász? Déltől este hétig legfeljebb 80-nal haladhatnak a vonatok az egész országban. A nagy melegre való tekintettel döntött így Szamos Alfonz, nyugdíjazás előtt álló pályavasúti főigazgató. Az eleve kisebb sebességű (40-80 km/h közötti legnagyobb…..
László barátnőjének új jegyet kellett váltania 37 ezer forintért, miután másfél órás ráhagyás ellenére lekéste a berlini csatlakozását. A mozdonycsere és a felsővezetékszakadás a MÁV szerint vismajor, a lekésett vonat 16 ezer forintos jegyét elrakhatja emlékbe: A…..
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
B-oldal TOP20 öldöklés EVÖR 2009.06.25 11:30:00
KILL FRENZY - TOP20 body count, vagyis a vásznon meghalt/megölt emberek száma. A szó eredetileg azokat a katonákat jelenti, akik egy-egy ütközet után megszámolták a halottakat a harcmezőn. 1949-ben vezették be a személyi igazolójegyet, azaz a dögcédulát, amiből kettő volt: egy a…..
Nyolcadik születésnapját ünnepelte a Budapesti Kommunikációs Főiskola lufieregetős, fűben ülős, vizipipás kertipartival, tüzijátékkal. Videós riport az ünneplő, iparági utánpótlásgyárból. Május elején ünnepelte a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF) a…..
Az igazi Naiv Ügyfél a legváratlanabb helyeken veszi észre a Homárba illő mozzanatot. Vegyük például azt a friss, Indexen tárgyalt ügyet, hogy az Önkormányzati Minisztérium előtt őrködő rendőr akkora ideggyenge balfácán, hogy1.) pisztollyal lő egy taxisra, aki tilos helyre, a…..
Redzs 2009.05.15 14:37:40