Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zapotec

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A főváros rohamtempóban nekiállt pár évvel ezelőtt a kispesti Határ út buszvégállomás felújításának, de azóta sem haladtak vele semerre sem. Ráadásul egy ideig még nem is fognak, ahogy a jelenlegi állapotokból kitűnik. De alapjában véve is hibás dolog volt ez a…..
Ne ijedjen meg az olvasó, a Lingwing ezentúl is a felnőttek szolgálatában marad, csak arról van szó, hogy nem csak a kicsik számára lehet hasznos a gyerekdalok hallgatása. Hiszen a dallam és a rím miatt sokkal könnyebben rögzül a szöveg, azaz a szavak, kifejezések,  és…..
Ezért elrettentő célzattal feliratokat kell rajtuk elhelyezni. Megmutatjuk, melyek ezek. Az újonnan megnyílt Nemzeti Dohányboltokra a cigarettákhoz hasonlóan tájékoztató-elrettentő feliratokat kell elhelyezni, hogy mindenki tisztában legyen a kockázatokkal. A bolttulajdonosok az…..
Bár számos hasonló témájú ügyet dolgozott már fel ez a blog, még mindig  búvópatakként előtörnek újszerű  trükkök  A szakértői vizsgálat eredménye, hogy minden sérülésmentes, de erős külső mágneses hatás érte a villanyórát, mindenképpen ilyennek…..
Свобода, kedves olvasónk osztotta meg velünk kommentben a következő sztorikat:Ezt olvasva egy régi történet nekem is eszembe jutott, sajna dokumentumokkal már nem tudom alátámasztani.90'-es évek, általános iskola. Akkoriban kerültek az első IBM-rendszerű számítógépek az…..