Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anibell

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégpedig ünnepi csipkedíszben! No, nem fekete selyemcsipkében, a végzet tortájának álcázva: mellőzve minden budoárhangulatot, Dorka etnikus hangulatot árasztó, kék-piros díszítéssel ékesítette fel, megadva ezzel a karácsonyi teríték alaphangulatát. A szerény, ízléses külső pikáns tartalmat rejt: egy…..
A hozzászólások törlésére joga van a szolgáltató által megbízott moderátoroknak, ha jogsértőnek ítélik, akár előzetes tájékoztatás nélkül is, hiszen csak így tudja elkerülni a felhasználói tartalomért való felelősséget.  Persze elegánsabb, ha a felhasználási…..
Anibell 2010.07.30 20:50:49
@Archenemy: konkrétan ebben az esetben elriasztotta a tagokat... ez pedig elég egyértelműen hátrányos helyzet.

ha meg nem kell az "ilyen esetben" kitétel, akkor meg min vitatkozunk? :)
Anibell 2010.07.31 19:39:45
@hawkeye:

mint korábban írtam szpal számos okot adott arra, hogy kapjon egy kis szünetet, és többször figyelmeztetve lett...
(szerkesztő vagyok az oldalon)

és Bence nem az az ember, aki erőt fitogtat.
Nem vagyok egy életrajz rajongó, nem sok ilyesmit olvasok. Persze ha nagyon közel áll hozzám a személy, mint pl. Agatha Christie, akkor természetesen nagy érdeklődéssel olvasom az életrajzát is, de ez nem sűrűn fordul elő. Ezt a könyvet kölcsönkaptam, de már előtte is motoszkált…..
Blogok. Azt, hogy a Blog.hu-nak nem feladata a pénztermelés, vagy csak áttételesen, az Index miatt. Szóval a Blog.hu továbbra is egy növekedésorientált startup, üzleti modell nélkül - következtettem, amint Blumit és Uj Pétert hallgattam arról beszélni, hogy a Twitter vagy a Tumblr…..
Blogajánló. Az új hvg.hu címlapon "Napi merítés" névre hallgat a blogajánló felület, ahova a szerkesztők magyar nyelvű blogbejegyzéseket ajánlgatnak ki. A megoldás azért érdekes, mert bármelyik magyar blog kikerülhet ide, és röviden össze is foglalják az ajánlott…..
Érdekes postot kaptam. Csütörtökön Solymár és Óbuda között síntörés volt. Hiányzott egy 30 centis darab. A MÁV-Start, (MTI/Index) közlése szerint a pótlóbuszok fél hét előtt érkeztek meg, és azonnal munkába álltak. Olvasónk szerint kb 1,5-2 órával az eset után…..