Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -

0 bejegyzést írt és 31605 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
Mióta a magyar kormány megkötötte az értelmetlen, drága, környezetkárosító, orosz függést okozó paksi bővítésről szóló megállapodást Oroszországgal, azóta feszít a kérdés, hogy vajon kinek a kedvéért erőltetik, kinek jó ez az egész, mert Magyarországnak biztos nem.  Ma két információ is napvilágot…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2018.10.05 12:51:34
Varánusz Te leváltanád Orbánt? 2017.07.08 11:53:02
16% - ennyien szavaznának egy LMP-Együtt-Momentum-Párbeszéd listára, állítja a Medián legfrissebb felmérése után. Na helló, jó reggelt, jobb későn felébredni, mint soha - mondhatnánk - ha ez ilyen egyszerű lenne. De nem az.  Abban semmi újság nincs, hogy a szavazóképes kedveslakosság jelentős…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.07.21 15:12:59
@Oxica:
röviden és tömören, hisz ugyan ezt csinálják az aszfalt festő kétfakúakkal, az ételfestékes szobor és házfal rongálókkal, a az égerfőorvosfasz kérdezőkkel, a kockás ingesekkel, a másképpen gondolkodókkal, a kritizálókkal stb...

"Lopakodó diktatúra. Egy értelmesebb bírótól kap majd max. egy ejnye-bejnyét, de, hogy éjjel elviszik az nonszensz. Szimpla megfélemlítés és ez nem a fiúnak szól, hanem mindenki másnak, nekünk, a népnek Nem baszakodhatsz a hatalommal!"
- Janókám, disznószaros lett rajtam ez a csizma, hozzál már valamit amivel letörölheted. - De...nem látok itt hirtelen semmi alkalmasat. - Akkor ott a nenyi a falon, leakasztod, oszt jó lesz az. - Azt a butáskoskodást már régen leszedtük, tudod, mikor legutóbb papír kellett a gyújtós alá. -…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.07.04 11:28:56
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez is Nobelt ér, pont mint a régi idők olasz maffia építkezései amiknél mindent elloptak. Hiába no, tud a fideszmaffia is:

Gyors volt: már be is szakadt a Dagály sétány

Az emberiség civilizációs remekműveire mind ugyanaz a sors vár: ezt mutatja a Machu Picchu, a Colosseum, Palmüra, Babilon és a Dagály sétány példája is.

444.hu/2017/07/03/gyors-volt-mar-be-is-szakadt-a-dagaly-setany
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.07.06 16:17:44
@Rodeo36 11: nincs mit hozzá tennem, csak talán ezt:

Első ránézésre teljesen ártalmatlan kérdést tett fel Facebook-oldalán Kincses Gyula, a Gyurcsány-kormány korábbi egészségügyi államtitkára. Kincses arra várt választ az internet népétől, hogy ki a Fidesz egészségügyi szakpolitikusa ("egészségpolitikusa"). Posztjában hangsúlyozta, nem viccel, nem cikizni akarja a kormánypártot, őszintén érdekli az információ.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Felhívtuk ezért a Fidesz egyik sajtósát, akitől némi gondolkodás után azt az információt kaptuk, hogy Selmeczi Gabriella, a népjóléti bizottság elnöke lesz a mi emberünk.

hvg.hu/itthon/20170705_fidesz_egeszsegugy_kincses_gyula
Varánusz Rohadjál meg, Simicska! 2017.06.24 12:19:57
Azt eddig is sejtettük, hogy Simicska a Jobbik plakátkampányával elguríthatta a Fidesz gyógyszerkészletét, de csak most lett világos, hogy valójában nekifutásból szétrúgta a Nemzeti Gyógyszerszekrényt. Emezek a zavart tikkelés után rohagyá'meg a kurva anyád üzemmódba kapcsoltak, és régi jó…..
Varánusz Menekül a Fidesz 2017.05.27 11:39:06
Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az…..
Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg! Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez…..
Az első videón még csak kurvára röhögtem amikor megnéztem. Mert a cibálunk-citálunk-cidázunk fogalomzavar még hagyján, de mikor a zellenség nevére papírból sem emlékszünk kristálytisztán - Botka Gábor - akkor már rezeg a léc, ám még lehet véletlen. Aztán szembejön ez: és bár a székről leesel…..
A hétvége történéseit elnézve az embernek kedve támad aktivistának állni még akkor is, ha ez amúgy távol áll tőle, és életének 4x éve alatt még sosem fordult elő vele. Én például most éppen rettentő kíváncsi vagyok, hogy a fideszes szardarab tőlem is megpróbálná-e elvenni a telefonom, próbálna-e…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.05.10 16:19:59
@látjátok feleim szümtükkel: túl jó kívánság lenne neki, én inkább egy feszítővágós betonfalas becsapódást javallanék, mert még egy fa sérülését is sajnálnám. Így ott lehetne a fideszmaffia által elnyomott két szakma képviselője is, lenne egy jó napjuk legalább.
Varánusz Orbán a bujdosó 2017.04.29 17:35:30
A Magyar Nép Nemzeti Hőse fényességes győzelmet aratott a héten Brüsszelben. Akkora nagyot és olyan fényességeset, hogy vissza is ment ma megismételni az egészet. Megértem, fényességesen győzni nem lehet elégszer, no meg mikor a "hegyek vajúdnak és egeret szülnek" az is pazar látvány, gondolom…..
Őrült kíváncsian várom, hogy mi sül ki a legfrissebb Gyurcsány bullshitből, miszerint neki olyan papírokat mutogattak ami megmagyarázza, miért szopott a magyar kormány vérhólyagot Putyin faszára. Valami oka kell, hogy legyen annak a lelkesedésnek, ami az elmúlt 7 évben ebben az ügyben…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.04.27 16:42:21
@Amelanchier: nem került lépéskényszerbe a Viktátor, mert nem perelték be a Ferit. Tudnia kellett, hogy így lesz, a helyzet nem változott, csak ő lett buggyant elméjű, ráadásul muníciót adott a fidesznek is, meg az mszpnek is.

Azok a doksik, amik esetleg a szerveknél voltak, már régen nincsenek meg, vagy mint az ügynök aktáknál, a problémás dolgok eltűntek belőle. putyinéktól nem fog adat jönni, nem fogják kinyírni a trójai falovukat.

Egy ismert képviselő pedig védettebb lett volna kiszivárogtatás esetén, mint egy újság, újságíró, vagy magánszemély.
Különösen, ha összehangolnák a lépéseket, a még így úgy fidesztől független ellenzékiek, médiák, pártok.
Varánusz Köszi, Simicska! 2017.04.22 13:10:48
Elsimicskásodott az Index. 2017 szomorú valósága, hogy ehhez a főszerkesztő írását olvasva hozzá kell tenni: szerencsére pont most és pont így. A szomorú valóság további adaléka, hogy ez az egész - a függetlennek egyelőre meghagyott magyar sajtó jelentős százaléka - Simicska gesztusainak köszönheti…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.04.26 12:58:53
@látjátok feleim szümtükkel: nem mert a zállam adja, és nem kampányol, hanem tájékoztat,

essetunni kérem szépen...
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.04.26 13:03:43
@kekex: pont ez csinálja a fideszmaffia is, így már értelmet nyer a jobbikos lopós nagyplakátok fideszes átragasztása:
-lopjatok ti is

/Kőbányán töménytelen mennyiségben átírták és átragasztottak/
Aztamegbasztakurvaéletfasza! Komolyan mondom, én nem értem már ezt a kurvaországot, pedig én mindent értek. Oppá, Fannika, ez a faszbúkon ne kurvaországként, hanem Édes Hazámként és Nemzetemként jelenjen meg. Szóval magyarázza el valaki mi folyik itt, mert szívem lelkem kiteszem…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.04.20 15:36:40
@Oxica: kár hogy a csőcselék akik erre alkalmasak lennének, azok egyik fele a narancsmaffiát védi, a másik meg a jobbikban putyin seggét...
Mi többiek pedig normálisan békében szeretnénk élni, de nem hagynak, ezért amíg lehet megyünk, vagy gyorsan küldjük a gyerekeinket.
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.04.20 16:32:08
@Amelanchier: éppen ezt mondtam amott fent:

Orbán Viktor megsértette a fiatalok legmozgékonyabb részét. Ez a számottevő csoport beszél angolul, szereti a nyugati világot és hasonlót akarna itthon is látni. Ezek a fiatalok vagy elmennek innen, vagy alig van esélyük Magyarországon. Ez a harag jelent meg a tüntetéseken most – fogalmazott.
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.04.20 16:45:11
Egy KDNP-s képviselő kimondta: Brüsszel diktatúrát épít!

Vejkey Imre a parlamentben elmagyarázta, hogy miről szól az Állítsuk meg Brüsszelt! jelszó.

444.hu/2017/04/20/egy-kdnp-s-kepviselo-kimondta-brusszel-diktaturat-epit

---

Belarusz buszokat tekintett meg Tarlós István Minszkben

Ajjaj, amikor a főpolgármester utoljára keletre, Moszkvába utazott, akkor egy furcsa metrótenderrel tért vissza.

444.hu/2017/04/20/mi-lesz-itt-belarusz-buszokat-tekintett-meg-tarlos-istvan-minszkben

---

Hírek a nyolvanas évekből: egyedülálló magyar-orosz műholdkísérlet indul

Magyarország és Oroszország Vlagyimir Putyin legutóbbi, február 2-i látogatásán megerősítette, hogy folytatni kívánja "az évtizedek óta sikeres együttműködést a világűr békés célú felhasználásának terén", ennek részeként most

egyedülálló magyar-orosz műholdas kísérlet indulhat,

A tervek szerint a kísérlet hatalmas lendületet fog adni a civilizációnk számára létfontosságú űridőjárás kutatásában.

444.hu/2017/04/20/hirek-a-nyolvanas-evekbol-egyedulallo-magyar-orosz-muholdkiserlet-indul
Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében. Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen…..
Varánusz Bazmeg, Viktor! 2017.04.13 17:09:23
- Varga Gergőt és Gulyás Mártont bilincsben, vezetőpórázon vezették a bíróság elé, mert a Bajszos Szar palotáját 23 ezer forint értékben vízbázisú - lemosható vagy könnyen átfesthető - festékkel megrongálták. - A vagyonosodásütemben Zuckerberget lepipáló Pénztáros Lőrinc zsebre tette a fél…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.04.14 18:31:23
Fura kis abszurd minidráma zajlik itt körülöttünk. Hőseink csatároznak Leggyűlöltebb Ellenségünk, Soros György árnyékával, nem számít semmi, nem drága semmi, ha kibasszák őket az Európai Néppártból legfeljebb Soros mártírjaiként fognak kivonulni onnan. Hősök ezek akárki meglássa, legfeljebb akkor…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.04.12 21:13:08
@ornagy50: ha már nálunk nem tud lenni katonai puccs mind erdogániában, marad nekik az elpattanó húr effektus mint a fehéroroszoknál
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.04.12 21:18:17
A szerda délutáni tüntetést követő vonulásban a tömeg egy része a Nyugati és a Deák tér érintésével haladt el, de sokan a Kossuth térre mentek. Helyszíni beszámolók szerint este kilencre pár ezer tüntető gyűlt össze a téren, főleg fiatalok.

444.hu/2017/04/12/a-kossuth-teren-is-gyulik-a-tomeg

21 02
hvg.hu Itthon
A rendőrség szerint véget értek a demonstrációk

A fővárosban a demonstrálók nem így gondolják, a Hősök terén tüntető tízezres tömeg nagy része a hivatalos rendezvény végével nem ment haza, hanem a város több pontján vonul. Egy részük a Kossuth térre ért, mások az Erzsébet híd felé mennek, vannak, akik az úttesten ülnek az Oktogonnál.

hvg.hu/itthon/20170412_A_rendorseg_szerint_veget_ertek_a_demonstraciok

----

a hiteles és megbízható partner, aki betartja a szerződéseket, na az nem a fideszmaffia qrmány , soha nem is volt az:

21 14
hvg.hu Vállalkozás
Nem stratégiai partner a Heineken Szijjártó szerint - pedig a listán szerepel

Meglepő választ adott Szijjártó Péter külgazdasági miniszter arra a parlamenti kérdésre, miért nem érhető el a kormány honlapján a Heinekennel kötött stratégiai megállapodás.

hvg.hu/kkv/20170412_heineken_szijjarto
Nyerhető-e a két fronton vívott atomháború? - ez a kérdés kell foglalkoztassa Kedves Vezetőnket manapság. No meg az is, hogy ebbe a helyzetbe direkt hozta magát, vagy okos stratégái segítségével keveredett bele? Oké, a CEU-n keresztül Soros szívatás saját találmány, ami beleillik a Viktorunk…..
Varánusz Simicska visszavág 2017.04.03 21:25:30
A Habony-Vajna birodalomban mégsem olyan okos mindenki, mint azt hiszik magukról. Most például kiderült, mennyire nem jó ötlet Simicska Lui pajeszát rángatni, mennyire nem célszerű őt a G nap után lesifotósokkal vadásztatni. Még akkor sem, ha - vélhetően - az ő pénzén/segítségével fut a TI…..
Varánusz Agyarország erősödik! 2017.03.31 11:57:05
Abüdösrothadttetveskurvaéletbemárcsakugyan! Seggbe pocsékolta az Isten azt a világot, ahol már egy kis genyózásért is ekkora perpatvart képesek csapni! Nekem azt mondta az Árpi, hogy jól áll, ha kemény vagyok, mint a fagyott kutya lába, erre mindenki azt mondja, épp annyira vagyok ízléses. De mi…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.04.03 14:14:48
@látjátok feleim szümtükkel: kizárt:

Államtitkár: A CEU hátrányt jelent a magyar egyetemeknek

Repkedtek a kormányzati érvek a CEU ellen. De a Jobbik szerint a fideszesek Soros-bérencek. Parlament.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F03%2Fallamtitkar_a_ceu_hatranyt_jelent_a_magyar_egyetemeknek%2F
Érdekes kakaskodás alakult ki tegnap a Nagy Büdösben, az ország második eláderesítésének "ünnepnapján". Vona Gábor kilencven méteres sprint után becsúszott Orbánnak, aki nyilván visszarúgott, és próbálta eltalálni szarva közt a tőgyit. A frappánsnak gondolt visszarúgás viszont elég sutácska lett.…..
Varánusz Orbán, takarodj! 2017.03.10 08:40:48
Elég csúnyán állon verte az Unió és a Európai Néppárt a lengyel kormányt, bónusz az odacsapó kemény ököl egyik összetartó ujja Orbán Viktor volt. Mire az eddigi lelkes rajongásból jókora turhafürdő lett a lengyel interneten.  Néhányan addig merészkedtek, hogy Viktor monnyonle mostazonnal, mert így…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.03.10 12:28:37
@látjátok feleim szümtükkel: @Tibi !: tehát ez a megfogalmazása a XXI.sz.-i felségsértésnek.
Varánusz Orbán és a kommunizmus 2017.02.25 17:18:31
Viktorunk beszédet mondott a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapján. Egy ásításnál nem is érne többet ez a tény, ha nem a saját kis alternatív valósága szerint értelmezne mindent őkelme. Jólfigyeljél, aszonta: "A kommunzimus, akár csak a nemzetiszocializmus a Nyugat szellemi termékeként látta meg a…..
Varánusz Fohász Vezéremhez! 2017.01.31 16:48:38
Én Viktorom, jó Viktorom, ki vagy a...dehogy a mennyekben, épp a fassetuggya hol, halld meg könyörgésem! Az van, kedves Don, hogy én sokáig kerestem a helyem ebben a te nerműködési rencceredben, de nem találtam. Eddig. Éppen csak annyi a bibi, hogy mire kitanáltam mi lenne éppen pont passzentos,…..
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2017.02.02 16:37:45
@habakuk000: nekem is ez ugrott be

hol is tartanak a japók és az ukránok költségekben, hogy más ország holmi himi humi problémáiról ne is beszéljünk,

/sugárzó fjordok, sivatagok, világító tornyok/

Élő

Orbán: Komoly veszteségeink vannak

A miniszterelnök Putyinnal közös sajtótájékoztatóján sajnálkozott, hogy Nyugat-Európában oroszellenes hangulat alakult ki.

>>>>>Putyin azt mondta, készek az egész paksi beruházást meghitelezni.<<<<<<

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F02%2F02%2Fputyin_budapesten%2F
Varánusz Finkibe beleesett a rák 2017.01.30 12:06:27
A világ kisebbik fele sajnálkozik, a nagyobbik fele meg talán túlzás nélkül kárörvend akkor is, ha az alapvetően ronda dolog. Mert az van, hogy Finkibe beleesett a rák. Átok fogott vagy balszerencse? Talán mindegy is egy olyan ember esetében, akiről túlzás nélkül állítható, nélküle jobb hely lett…..
Varánusz A diktatúra vége 2017.01.21 15:53:56
Köszönöm, Istenem, köszönöm szépen! Köszönöm, hogy elhoztad ezt a napot, hálatelt szívvel gondolok én ma tereád! Végre vége. VÉGRE VÉGE! Vége a terrornak, a liberális elnyomásnak, a háttérhatalmak uralmának! Új, tiszta szelek fújják ki a libdiktatúra évtizedes szmogját, fehér csukját ledobva…..