Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a kövér ellenőr

90 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon régi álmunk vált valóra azzal, hogy elkészült az automatikus export és az import funkció is a blog.hu-n! Az export egy már régóta létező funkció volt, de a nagyobb, sok poszttal és kommenttel rendelkező blogokon - sajnos a nagy adathalmaz miatt - sokszor sikertelen volt.…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Több posztban írtam már a nárcizmusról, és arról, hogy az ilyen emberek remekül álcázzák igazi lényüket, ezért könnyen lépre csalnak bárkit. De azért ez nem teljesen igaz. Vannak nárcizmusbiztos személyiségek, akik soha nem…..
a kövér ellenőr 2014.02.28 12:45:13
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Egy korábbi posztban már írtam erről a thai gyógynövényről. Mellnövesztésre, klimaxos panaszokra és fiatalítószernek szedik http://chezdubarry.blog.hu/2012/04/01/pueraria_mirifica_ha_tenyleg_nagyobb_mellet_akars.  Röviden a…..
a kövér ellenőr 2014.02.19 12:57:17
a kövér ellenőr 2014.02.21 09:04:57
a kövér ellenőr 2014.02.25 08:18:13
@Timi42:

innen rendeltem, pár nap alatt megjött netes fizetéssel.
DuBarry-nál és máshol is olvastam, hogy jó a bőrre, valóban. És mellre is. Csak most kicsit megriadtam attól, amit DuBarry írt... De még szedem, én is olyan miniben, mint írtam fent (a kapszulát könnyen szét lehet szedni)

www.puerariamirifica.co.uk/pueraria-products/female-breast-capsules/
Chez DuBarry Smoker's lines 2014.02.13 17:13:57
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Angolul smoker's lines-nak nevezik a száj fölötti függőleges ráncokat. Mivel a dohányosoknak erősebb. Alapvetően nem a dohányzástól alakulnak ki, nem is simán az öregedéstől, pasiknak ugyanis nemigen van öregen sem, legfeljebb 70…..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mivel azt olvastam, hogy többet eladtak az első kötetből, mint a Harry Potterből, elkértem a kiadótól a könyvet, hogy megnézzem, vajon mit esznek rajta. Én még ekkora szemetet nem forgattam. El nem olvastam, csak a repülőn…..
„Nincs értelme egy középszerűnek gondolt csajra rástartolnod, mert egyrészt nem inspirál eléggé, másrészt meg árt az önbizalmad kisugárzásának, ha nem Audrey Tautou a célpont” – következő posztunk tuti önbizalom-tréninget kínál azoknak, akik egy kis tuningra…..
 Nemsokára megnyílik az EKF egyik csúcsberuházása, a Konferencia és Koncert Központ. A minden igényt kielégítő modern épület a hatos út festői bevezető szakaszán van. Nézz balra a Penny Marketnél (a képen a piros tetős épület), utána van a Shell Kút, mellette a…..
Régi spanunk, Ilka Gábor, aki annak idején sikertelenül próbálta megfejni a Milka-tehenet, ezúttal nem csokit akart gyártani. Egy rakás kisgyerekkel szórakozni indult a pécsi Vidámparkba, és végül is jól szórakozott, csak másként, mint előre képzelte. Reccsenő lánykafogak,…..
A Fendi 2010/11-es őszi/téli kampánya kellemes, lágy hangulatú. A modell Anja Rubik, a fotós pedig Karl Lagerfeld. 1. rész itt. ..
Nem Pécs hanem nő, már megint. Majdnem húsz éve K. tanított meg rá, hogy - e blogban is így-úgy anyja, satöbbi által emlegetett - Liza Minelli mennyire jó nő. Első blikkre talán nem, de egyébként meg mennyire az. (Maybe this time I win - énekli, aztán ez persze nem sikerült,…..
Egy év Pécs Pécsi terecske 2010.07.17 15:29:00
Nyár közepe Pécsett. Délben mozdulatlan forróság, vakít a fehér kő, Marquez-i öregasszony ül az árnyékban, néz. Délután éled a terecske, akik élnek azok délnek mennek. Tessék menni oda korzózni. A Széchenyi tér is eléggé, de leginkább a Jókai tér mediterrán…..
Egy év Pécs Aero Club Pécs 2010.07.16 15:25:00
És akkor a Tamás azt mondta, hogy elvisz repülni Pécs fölé. Habozás nélkül igent mondtam.  Gróf Laslo Almassy   Meryl Streep rámosolyog Robert Redfordra, miközben a gnúcsorda felett szállnak, Christin Scott Thomas nyúl hátra Ralph Fiennes kezéért a sivatag felett. S…..
Két éve kerülöm gyalog, kocsival Ágoston téri műhelyét. Kincskereső Kisködmönös melankóliára számítottam, ehelyett élénk, tengerkék szemeket, hetvenhat jó év történetét, és a boldog élet titkát kaptam. Sváb. Reggeltől délig varr az üzletben, két óra ebédszünet -…..
Egy év Pécs Leaving Pécs 2010.06.29 23:14:00
Nicolas Cage  - miután elvált tőle a felesége, s miután kirúgták az állásából alkoholproblémái miatt- bevásárolt a Makay úti, úgynevezett Nagytescoban. Alkoholt. A Király utca neonfényes éjszakai forgatagában találkozott Elizabeth Shue nevű prostival, összebarátkoztak.…..
Update, máris! Igig kommentelő érdekes piacmegfigyelései berakva. Kösz!Az elvágyódás és önimádat posztjai után, lássuk a valóságot. A valóság ízét, szagát, zaját, tehát lássuk a pécsi piacot. Hétköznap szeretek menni, csütörtök a legjobb nap, na még a péntek is. A…..
Gyönyörű, mint mindig. Kicsit ugyan fáradtnak néz ki, de alig négy hét telt el a második kislánya születése óta. 8/10..
Harmadszor rendeztek minifesztivált Orfűn, most hát engem is odavetett a sors. És milyen jól tette! Cukiság Orfű Pécstől 12 kilométerre lévő idilli falu a Mecsek ölelésében. Celebdús hely, ki ne tudná hogy itt él Spleen Kossuthdíjas Lovasi András, Nagy Bandó András, akihez…..
Egy év Pécs Tűzföld 2010.06.17 23:19:00
Az elmúlt héten Tűzföldre kellett utaznom halaszthatatlan üzleti ügyben, ott akadozik az internetkapcsolat, meg sok volt a tárgyalás is, hajaj. De visszatértem Pécsre, holnap ismét erről, nagy a restanciám. Bocs. (Most azonnal ennem kell valami bő zsiradékban sült csokiban…..
Jaj, mindjárt írok Pécsről, POSZT-ról, csak sűrű a hét. Addig is, Judy. Judy Garland,  - Liza Minelli anyja - az első filmen még innen a drog-, alkohol-, önértékelési-, párkapcsolati-, gyereknevelési problémákon, s a másodikon már mindezeket megélve. Negyven év…..
Egy év Pécs Hajnali háztetők 2010.06.06 06:29:00
Nem sikerült a fénykép Jóbarátomról a korareggeli Színház téren, ezért más fotó lesz alul, de ebben a tíznapban még lekapom Őt, persze.POSZT van, lesz róla poszt majd, persze. (Bocs!) Negyedhatkor, a Pécsi Nemzeti Színház színészklubjából fellépcsőzve, kiderül, hogy reggel…..
Egy év Pécs Pétanque a Tettyén 2010.05.31 15:03:00
Ez is olyan cím, melyet pár éve még nem értettem volna. Mi az a petánk?! És a Tettye??? De már ezt is megvan. Tér Már a múltszázadban is park volt itt, Pécs Tettye városrésze felett, kerthelységgel, zenekarral, csapolt sörrel, ahogy kell. A közepén játszótér nőtt ki, amit a…..
a kövér ellenőr 2010.06.02 22:22:50
a kövér ellenőr 2010.06.04 00:00:10
Egy év Pécs Rádió!!! 2010.06.02 22:31:00
Június 3-án, csütörtök este hattól nyolcig a pécsi nagyon kicsi, közösségi Remete Rádióban élőadás a Tanbácsival, Angélával, Ádámmal és a Kövér Ellenőrrel!A szokásos vörösboros hangulatú kellemes szétesettség, "Szalonna, Szerelem, e kettő kell nekem!" -…..
Egy év Pécs Coming out 2009.12.21 03:19:00
Egy rövid bejegyzés erejéig hagyjuk a félértelmiségi picsogást, a karácsonyt, Pécset. Feltáró vallomás következik.Sokszor ugrottam neki, nem tudtam elolvasni az Ulysses-t.Tarr Béla filmjei közül csak a Panelkapcsolatot és a Családi tűzfészek-et tudtam…..
a kövér ellenőr 2010.06.02 22:05:55
Csak szólok, elkezdtem, mert igazábol nem is a rombolás szórakoztat, hanem a tánc a romokon.Imádom ezt a bolygót...
a kövér ellenőr 2010.06.02 02:12:22