Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fakof

0 bejegyzést írt és 221 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fantasztikus pályát futott be a Critical Mass Magyarországon, köszönhetően a két főszervezőnek, sok száz aktivistának és több tízezer kerékpárosnak, az ő munkájuk látható az alábbi válogatásban, melyet az utolsó Critical Mass kapcsán készítettem. A fotókra és a címükre…..
fakof 2013.04.21 16:50:20
@-taz-: és ne hagyd ki a nyarat se, amikor mindenki elhúz haza végre
Számos kutatás bebizonyította, hogy a kormányzati retorikában – s ezáltal a köznyelvben - gyakran hallható „túl sok a diplomás munkanélküli” állítás nem helytálló.  A Felsőoktatási Ténytár által összegyűjtött adatokat hívjuk most segítségül, hogy…..
Váci utca Szűz Mária szuperhős 2012.09.10 14:22:00
Egy csodálatos összeállítást szeretnénk ma veletek megosztani. Az az igazsag, hogy hétfő van, és nem biztos, hogy tudunk ennél menőbbet mutatni a héten. Mindegy, majd a szív húrjait igyekszünk pengetni :) Soasig Chamaillard az elkövető, és természetesen művész. Popos…..
Alig egy éve jelent meg a Kiscsillag Néniket a bácsiknak! című albuma, de a zenekar máris új lemezen dolgozik. „Tavasszal, a dalíró próbákon született pár dalból nyáron felvettünk hármat, és az év folyamán egyenként jövünk ki velük. Ez a dal az első." – mondja Lovasi…..
fakof 2012.07.24 14:18:58
Baloldalt Somogyi József Leányka csikóval című, 1965-ben felállított szobra látható Neszták Béla fotóján, melyet pár éve töltött föl a SzoborLapra. Jobbra és alant ugyanennek az alkotásnak jelenlegi állapota tekinthető meg az ittlakunk.hu, ma publikált képein. A szobor…..
fakof 2012.07.22 22:15:33
Nem lesz népszerű, amit mondok: az a javaslat, hogy a pártok a következő két évben ne kapjanak állami támogatást, a mostani kabinet időszakában az egyik legdurvább, a demokratikus versenyt leginkább korlátozó ötlet. Tudom, hogy a tömegdemokrácia korában megnyerhetetlen az a vita,…..
fakof 2012.05.18 00:05:21
@bariga: ne vedd magadra, csak ha jól esik
fakof 2012.05.18 00:17:17
@márta)): csak halkan kérdem,ki építse ki azt a hálózatot? És ki finanszírozza? És milyen érdekből? Na, csak mert én még nem láttam olyan favágót aki csupán a balta kedvéért izzad.

És ne nézzük birkának egymást. Mindenkinek megvan a magához való esze. Különösen rühellem ezt a fajta fölényeskedő stílust.
Budapest egyik külső kerületében vagyunk, helyszínünk egy elhagyott autószerelő műhely, ahova januárban 3 hajlék nélküli ember költözött be. Szerettek volna lakni, élni valahol. Az időpont kedd 23 óra 40 perc, amikor a ház elé szirénázva érkeznek a rendőrautók. A környék…..
Robogó Ezért a pokolra jutsz! 2012.04.11 14:26:00
A Honda CB 900 egy csodálatos sornégyes, amely már dupla vezérműtengelyes blokkal készült. Igaz, ezek már erősen veteránmotorok és megvenni is ennek tudatában szabadna, ha épelméjű pénzt kérnének érte. Sajnos az áruk is veteránosítva van lassan, különösen, ha a valaha…..
Mindez egyben, szétnyitható, praktikus, minden igényt kielégít. Az ötlet, sőt a védjegy 1869-ből származik, úgy látszik már akkor gondoltak arra, hogy a Maffiózók sorozat milyen népszerű lesz. Gizmowatch..
Idióta kacatok Görkori vagymi 2008.05.19 15:25:00
Kissé debil, kissé olyan mintha a fotelnek a gurulóival játszanánk. Elég érdekes, biztos jó játék lehet. MedEng..
  Mee Yan Leong egy szép tavaszi napon leült a vécére, és ott is maradt 902 napon keresztül, míg végül a férje megunta ezt az állapotot, és kórházba szállíttatta. Az 58 éves asszony az eltelt két és fél év alatt végig meztelen volt, kásán, kenyéren és kekszen élt, és…..
Egyetlen év alatt 400 százalékkal nőttek a regensburgi PG Gmbh. bevételei, miután piacra dobta a BlackTrail nevű termékét. A limitált szériás, csúcstechnológiás kerékpárral a német cég betört az amerikai piacra, és Németország legnagyobb kereskedői is bevették kínálatukba…..
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
Policity Kedves Munkatárs! 2011.12.28 15:29:00
A család levelet kapott Orbán Viktortól, Magyarország munkatársától. Mindent tud rólunk, ehhez nem fér kétség. Segíteni akar – nyilvánvaló –, ezért küldött a szüleimnek levelet, de azért van pár érdekesen orbánviktoros a levélben. A levelet, amit csak…..
autózz! A záróvonal nem fal 2011.12.10 18:15:00
Ha nem is az, mégis úgy kellene venni, mert nem szabad rajta áthajtani. Úgy látszik egy folyamatos fehér csík mégsem tántorítja el a türelmetlen autósokat az ilyesmitől. Persze nyilván más a helyzet, ha egyértelmű akadály (lerobbant autó, baleset, stb.) miatt a záróvonalon…..
fakof 2011.12.11 00:34:49
@fghjk: jaja, így szoktak elb*ni engem is motorral :(
A motoros szabálysértőket nehezebb elkapni, nemcsak gyorsaságuk miatt, hanem mert csak hátul van rendszám és egyesek annak vízszintesbe hajtásával érik el, hogy még azt sem lehet beazonosítani. Utóbbi időkben olyat is láttam (főleg choppereken), hogy a rendszám 90 fokkal…..
„Most ott tartunk, hogy én már nagyon szeretnék gyermeket, ő pedig már nagyon nem. Egy hónapja könyörgök neki, de hajthatatlan” – a dolgok nagyon hamar totálisan megfordulhatnak. Eredetileg az asszony nyüstöli a férjet, hogy szeretne végre áldott állapotba kerülni,…..
8ker Kövön üldögélt 2011.10.04 13:39:00
 Terjednek a szabálysértési viccek a neten - és várhatóan egyre több lesz belőlük. Olvasd végig, érdemes!Remélem, tettét megbánta, és soha többé nem tesz ilyet.:)..
Gréczyblog Orbán és Polt 2011.10.01 07:59:00
Kedves Olvasó! A fotó 1993-ban Miskolcon készült. Jelzi, hogy az álló, éppen beszélő személynek semmi köze nincs ahhoz az emberhez, aki a balján ül világosbarna zakóban. Csak és kizárólag a véletlen műve, hogy ez egy Fidesz-rendezvény, és hogy Polt Péter, mert ő az, aki…..
A hererák az egyik legalattomosabb, mégis a korai felfedezéssel talán leginkább kivédhető ráktípus, ami a férfiakra veszélyt jelent. Ezért ha valamilyen cél, hát akkor a hererák elleni közdelem aztán tényleg szentesít minden eszközt. Ennek ellenére is meglepő az az ötlet,…..
fakof 2011.09.24 12:28:57
Aggódunk itt, hogy csak egy évre volt elég a nyugdíjpénz, hogy fedezze a költségvetést, de mi lesz később... Semmi gond! Jövőre végre eladhatnák a kórházakat és abból is lenne egy kis cash a lyukakba. 2013-ra meg azt találtam ki hogy bevonhatnák az útleveleket, és akkor…..
fakof 2011.09.21 14:38:06
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
fakof 2011.09.20 12:30:23
Gyakorlatilag semennyi. Ez nemcsak a baleseteiről hírhedt Andrássy úton probléma, hanem például San Franciscóban is. A kaliforniai közlekedésbiztonságiak nemrég találták ki, hogy a kerékpárutak használóit egy plusz jelzéssel figyelmeztetik a parkóló autók ajtói miatt rájuk…..