Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elzetor

14 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar nyelvű dalt énekel legújabb videójában a Carbonfools, amely a Lángoló Gitárokon látható először. Igaz, a szám valójában a Hideaway című szerzeményük angol szövegének magyar fordítása, amivel a Carbonfools a parlament által leszavazott magyar rádiók zenei…..
Április 5-én új nagylemezzel jelentkezik a Hősök - amely a Lángoló Gitárokon aznap meghallgatható lesz - erről korábban megmutattuk már a Tűz lesz, Út a vadonba és a Megismételhetetlen című dalokat, most pedig itt a Hip Hop Hatalalom, a rapformáció eddig legnagyobb projektje,…..
SP – New Wave (Sony Music / Gold Record) Ha mondanom kellene egyetlen sort az eddigi SP-életműből, ami valamiért megragadt a fejemben, az egész biztosan az lenne, hogy "srácok, hé, a szoba nem tőlem meleg". Majdnem pontosan egy évvel ezelőtt, SP keménykedős klipje idején…..
farm Moby Dick a bálna! 2012.01.27 11:34:26
Egyszer egy ember fogadásból legépelte Herman Melville remekművét a Moby Dicket. 4 és fél tekercsre fért rá az amúgy könyvben is vaskos regény. Az utóbbi 10 évben egy dobozban hevert, hűvös, száraz helyen és most az internet adta lehetőségeknek köszönehtően árverésre…..
Ebben az országban a többség valamiért azt gondolja, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál egy komoly dolog, a csúcsa mindennek pedig az, hogy azt is sokan képzelik, hogy ezen a versenyen figyelemreméltó zenei teljesítmények hallhatók, hovatovább a jövő nemzetközi popsztárjai…..
Idei első klipmegosztásunk még az előző év jegyében telik, összegyűjtöttük ugyanis 2010 szerintünk legjobb videoklipjeit. A lista összeállításánál számos szempontot figyelembe vettünk, ezekkel mélyebben nem untatnánk senkit, az viszont fontos megjegyezni, itt most elsősorban…..
hogy miért ez a gyökér cím? Hát mindjárt elmondom. Csak sétálgattam kicsiny cégem folyosólyán és elmerengtem párokon, párkapcsolatokon... rájuk nézel, élik életüket,…..
Ates haverommal üldögéltünk egyik este a tó parton és érdekes dologra lettünk figyelmesek. Feltünt, hogy nem látom a templomot a tó másik partján, szépen kivilágítva.…..
 péntek éjjel egy kis meghajlás közepette a brooklyni brigáddal arra lettünk figyelmesek, hogy fehérvár felett érdekes fények ragyognak. Pogi tudta a választ és megosztotta velünk:…..
Elutaztam a nagyfaluba, hogy metálkodjak egyet a scorpionsra, mert úgy gondoltam, hogy  kölökkoram dalait, wind of change pl, illik meghallgatni élőben.Egész…..
Z-letünk lapjai péééntek 2009.04.17 13:24:09
és igen, és végre péntek, és mint az igazi emberek, hétfőtől péntekig nyomod a melót, hogy végre kiszabadulj és adj az érzésnek úgy igazán!most már értem…..
negyedik év végén az egész osztály úgy döntött, hogy elteleportáljuk magunk a velencei iskolába, és mivel az most épült, és közelebb van, és jobb is a…..
 iskolai tanulmányaimat a kápolnásnyéki álltalános iskolában keztem meg ezerkilencszáz akárhányban. Azon a kis folyosón volt a termünk ahol csak négy terem volt, kajak flash…..
Z-letünk lapjai fagyi flash 2009.04.08 14:53:08
A fagyin agyaltam minap a parton tümmedve...tudom ez csöppet furán hangzik, de képzeld el, hogy fos másnaposan fekszel a parton és megjelenik egy négykerekű…..
1984. március 2. 10 óra 40 perckor láttam meg a napvilágot a székesfehérvári szent györgy korházbanszületésem óta velencén lakom, szüleim, jános és zsuzsanna előtte budapesten, és…..
A minap arra az érzésre ébredem, hogy minden porcikám fáj. Fájt a kezem, a lábam, a fejem, a hátam. Ilyenkor az ember lánya olyan izmait is érzi, amikről azt…..
Munka csonk, avagy, hogy nem tudod felhívni a kollégádat gyorsan és egyszerűen munkaidőben. A minap, szorgos és dolgos és mindenképpen hasznos munkaidőmben, kiküldetésben voltam kicsinykis megyeszékhelyünkön. A feladatom az volt, hogy urunknak és parancsolónknak, vagyis a…..
 az oldal szerkesztője Dorci és jómagam, kölyökkorunk óta a legjobb barátok vagyunk, együtt cseperedtünk fel, együtt jártunk oviba, együtt tanultunk biciklizni…..