Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArmandoBertolucci

447 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendőröknek kellett mentőt hívniuk egy Hévízen megállított autóshoz, aki olyan részeg volt, hogy később rosszul lett - közölte honlapján vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. A járőrök szombat este Hévízen ellenőrizték a gépkocsivezetőt, aki "olyan mértékben…..
2011. október 16-án, a hajnali órákban hajtott a megengedettnél gyorsabban a képen látható BMW, az M0-ás 42 km-nél. A jármű 110 km/h helyett 211 km/h-val közlekedett, ezért 130.000.- forint közigazgatási bírságot kell fizetnie...
RG bizonyára nem akarja az arab forradalmat is a Kartago Tours nyakába varrni, ezt leszámítva állítása szerint több kategóriával leminősíthetnék a 4 csillagos szállodát és az "ultra all inclusive" ellátást. Ezúttal nincs fotónk azoníthatatlan összetaposott…..
Kicsit ugyan átfogalmaztam a klasszikus film címét, de mivel hosszú évek után ismét Olaszországba jutottam, nem maradhat el néhány fotó publikálása. Ma érkeztem, mindössze három órát sétáltam Veronában, de valószínűleg nem voltam túl figyelmes (azaz de, mert láttam még sok…..
A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. és VI. kerületi Rendőrkapitányságai 2011. április 28-án egész napos akciót tartottak a két kerület területén a rokkant parkoló kártya használatának ellenőrzésére. A több tucat rendőr kora reggeltől estig gépkocsik százait…..
A fenti című Facebook csoport kapcsán az alábbiak jutottak az eszembe:Ma, amikor álltam a városban és több kéklámpást is láttam/engedtem, arra gondoltam, hogy mi lenne ha a csoport 'rajongói' számára készülne egy matrica, amit a saját járműn (ha van) kiragasztanán(a)k. Ez…..
Felborult az autójával, ellopott egy másikat, majd azzal is balesetet szenvedett egy férfi az M0-s autóúton szerda reggel - közölte a rendőrség.Az M0-s fővárosból kivezető oldalán a péceli kihajtónál egy férfi felborult az autójával, és nekicsapódott egy tartálykocsinak. A…..
Kisebb közlekedési balesetet szenvedett a Terrorelhárító Központ (TEK) egyik múlt héten vásárolt luxusautója. A sokmilliós kocsi oldala tört össze, a javítás százezrekbe is kerülhet. (Vajon biztosításra már nem futotta?? - admin)A baleset részleteiről a Belügyminisztérium…..
Mikkamakka küldte a képet erről a fehér VW Transporterről, mely a BV tulajdonában van. A VI. Szondi utcában sikerült nekik ilyen szépen leparkolni. Talán megéhezett a rab és beszaladtak vele a boltba??..
A kerékpáros-balesetek megelőzése érdekében háromhetes, fokozott országos közúti ellenőrzőakciót indít a rendőrség mától - közölte Óberling József, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályának vezetője keddi, budapesti…..
Hárman vesztették életüket az M6-os autópályán hajnalban történt balesetben. Egy Opel Corsa szemben közlekedve az autópályán összeütközött egy Ford Tranzittal. A személygépkocsi három utasa a balesetben életét vesztette. A pályát a rendőrök lezárták, a 6-os főútra…..
Több mint 19 ezer gépjárművet ellenőriztek az V. és a VI. kerületben a BRFK és az ORFK munkatársai a Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület (NAKE) tagjainak segítségével. A 2011. március 30-án tartott akció két „házigazdája” a BRFK VI. kerületi…..
Márciusban technikai okok miatt sajnos nem tudtam posztolni. Mindenkitől elnézést kérek, aki hiányolta a bejegyzéseket. Így április első napján bemutatok néhány fotót, amiket még februárban tett közzé a rendőrség.A legnagyobb sebességet az M7-es autópályán mérték február…..
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..
ArmandoBertolucci 2011.03.26 07:44:22
 A Google Magyarországon is elindította a dugófigyelő rendszerét, mellyel valós időben lehet látni, a főbb utakon mennyire lehet haladni. Az egész országban elérhető a szolgáltatás, de csak a főbb utakon mutatja az aktuális forgalmi helyzetet.A Google Mapsen a Traffic layer…..
Napindító örömködés: szokatlan történet naiv ügyfélről és a Lidl-ről. Még sok ilyet.Kedves homár! Már sok rosszat írtak a Lidl-ről, hadd írjak most jót is. Szóval múlt héten a Lidl-ben vásároltunk, egy bartnőmmel és a fiammal közösen, egy kosárban, bár külön…..
ArmandoBertolucci 2011.02.23 10:30:12
Gyál és Gyál-Némediszőlő között a nyári gumival felszerelt Suzuki Swift a jeges úton megcsúszott, és a tojásokat szállító, pótkocsis Iveco teherautóval frontálisan ütközött. A Suzukit vezető nő a roncsok közé szorult, őt a tűzoltók szabadították ki, majd a mentők…..
Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a Fringe szénája nem áll valami fényesen. Az idén újra elköltöztetett sorozat az új időpontban, pénteken két nagyszerű estét produkált, de aztán jött a visszaesés, és máris konganak a vészharangok. A Fox a Dollhouse és a Terminator után…..
Sikerült azonosítani, és előállítani azt a sofőrt, aki január 1-én azzal háborította fel az országot, hogy elgázolt egy gyalogost, majd megállás nélkül továbbhajtott.A sötét furgon, amelyet a térfigyelő kamerák képe alapján nem sikerült azonosítani, a VII. kerületi…..
Egy nap alatt kétszer akadt fenn rendőri ellenőrzésen Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egy hódmezővásárhelyi férfi; az autós mindkétszer ittasan ült volán mögé, a második alkalommal már jogosítvány nélkül, azt ugyanis az első ellenőrzéskor bevonták - közölte a…..
Közel kilenc hónap után eredményesen zárt le egy először rejtélyesnek tűnt halálos közlekedési baleset ügyében indult nyomozást a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság. A tavaly áprilisban Nagykamaráson történt tragédia rendkívül részletes vizsgálata elvezetett ahhoz az…..
Szepessy Ákos és Tamási Miklós gondoltak egyet, és elmentek lomizni. De nem törött lábú kisasztallal jöttek haza, ahogy az ilyenkor illendő lenne, hanem fényképekkel. Ők ugyanis erre "szakosodtak". A mások által kidobált fotókat nézegetik, a jobbakat beszkennelik, és…..
Január 10-én készült az alábbi traffipaxos felvétel, az autó Nyíregyháza lakott területén belül a megengedett 50 helyett 124 km/h sebességgel száguldott. A jármű üzemben tartója 200.000 forintos közigazgatási bírságra számíthat...
Subba Újra Part fesztivál! 2011.01.10 08:33:00
Szenzációs fellépőkkel újra itt a sikeres Part Fesztivál Agárd 2011 következő gurítása! Idén, a tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel, ismét megrendezésre kerül Agárdon a Part Fesztivál.Az első 50,000 elővételi jegy mellé ajándék ingyen iPad, Sziget és Sound…..
Subba Buli van: Ő meg ki? 2011.01.10 11:35:00
Ki ez a kékre festett pofa, aki egy '77-es AC/DC koncerten lazít? (Tipp: ma is aktiv.)..
ArmandoBertolucci 2011.01.11 15:55:32