Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ca2

0 bejegyzést írt és 819 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Howlin' Pelle Almqvist a következő üzenetet tette ki a Facebookra Nagyon szomorú hallani, hogy Brian Johnson egészségügyi problémák miatt nem tud egy rakás AC/DC-koncerten fellépni. Az az ember egy legenda. Legőszintébb jókívánságaim küldöm neki, gyógyuljon meg, és ha esetleg szükség lenne a…..
ca2 2016.03.13 14:15:42
@Látens Inszinuáció: te nagyon türelmes ember vagy, ha ezt 28 mp-ig bírtad... :)
ez egy vicc...
..én meg jelentkezek Malcolm Young helyére... annyira tudnám pótolni mint ez a szerencsétlen
Johnson-t...
A mindennapok egyik leggyakoribb nyersanyaga a bőr. Annyira megszoktuk, hogy mindenhol ott van a ruházati elemektől kezdve a bútorokon át a kiegészítőkig, hogy teljesen elfelejtettük, honnan is származik, és milyen áron…..
Nemrég egy proktológiai klinikáról kerestek meg minket és kérték, hogy hívjuk fel a figyelmet az aranyér betegségre, ami a testépítőknél és erőemelőknél nagyon gyakran előfordul. A gond alapvetően nem is maga a betegség és annak kezelése - ami rendszerint egy vizsgálat után…..
ca2 2015.02.21 13:15:04
@morcos68: hidd el, hogy az aranyeres vérzés- hogy ne mondjam esetleg végbélrák-
is legalább annyira kínos mint a proctologiai vagy urológiai szűrővizsgálat..
amúgy a fogtömés mindkettőnél, sőt a vastagbél és gyomortükrözésnél is sokkal borzasztóbb sztem...
ha azt is figyelembe veszem, hogy ezekkel a vizsgálatokkal életveszélyes állapotok előzhetők meg, akkor meg egeynesen semmiség az egész...
Az újszülött táplálásánál természetesebb (és szebb) dolog nem sok van a világon, nagy kérdés, hogy ennek képi ábrázolása lehet-e obszcén. Vannak férfiak, akik szerint igen, és a jelek szerint nekik adott igazat a Facebook is egy nagyon érdekes vitában. Jade Beall egy…..
ca2 2015.02.16 19:42:36
@Shoyu: azt hiszem ez egyfajta kompenzálás... a szépségipar folyamatosan természetellenesen sovány, anorexiás nőket állít szépségideálnak..
annak kifejezése, hogy a valódi nő nem 40 kiló vasággyal és hogy a szépségnek nem feltétele az anorexia teljesen helyénvaló..
ugyan akkor a trampliság szerintem sem vonzó még akkor sem ha természetes..
nem egy nőismerősöm rendszeresen posztol ebben a témában enyhén túlsúlyos hölgyeket, mondván, hogy ez a természetes szépség, ugyan akkor ha a férfiak kerülnek terítékre kiderül, hogy nem az ötvenes, pocakos, kopaszodó urak jelentik a természetes szépséget...
A korrupcióellenes OCCRP vagyis az Organized Crime and Corruption Reporting Project rendhagyó módon, ismét megválasztotta az elmúlt év legkorruptabb politikusait. Az első hely nem jelenthet komoly meglepetést. De a második? Talán az sem. Az első Az első helyen az a Vlagyimir Putyin…..
2014-ben láthattuk, hogy nem csak az illiberális demokráciáról elmélkedő magyar miniszterelnök, hanem mások sem elégedettek a demokrácia hagyományos formájával. Egész Európában, de a világ más pontjain is jellemző, hogy a klasszikus demokráciákban elő emberek egyre kevésbé…..
Orbán a tusnádfürdői beszédében "fizetett politikai aktivistáknak" nevezte azokat a civileket, akik külföldi alapítványoktól kapnak pénzt. Sokan emlékeztettek akkor is: Orbán maga is az Amerikában élő Soros György ösztöndíjából élt '89 környékén. Az akkor rendes…..
ca2 2014.12.28 18:02:26
@Vidéki László: valóban helytelen, ha a magyar kormány külföldi pártokat támogat ugyanis a külhoni magyarság támogatásának nem az kéne, hogy legyen a célja, hogy az aktuál belpolitikai kérdésekbe beavatkozzunk, hanem hogy a határon túli magyarságot támogassuk... nem vagyok benne biztos , hogy ennek legjobb eszköze egy minden koalícióba belépő majd onnan kilépő párt támogatása pl....
de azért van kis különbség, ha mondjuk a szlovák kormány támogat egy szlovák nemzetiségi szervezetet, vagy az usa egy olyat amelytől a saját érdekei képviseletét várja..
ca2 2014.12.28 18:21:03
@batyu könnyen elüldözhető ha megkérded mi a ballib: .és akkor ez igazolja, hogy a külföldi támogatás a demokráciát szolgálja...?!
ki kéne ebből lépni szerintem, hogy kötelező valakinek a seggét nyalni..
ca2 2014.12.28 18:40:58
@Vidéki László: hát nézd, ezen a témán hónapokig lehetne vitázni, sztem a magyarság politika 100 éve úgy rossz ahogy van... az egy másik kérdés, hogy mi a realitás, a mindenkori magyar politika egyáltalán mit érhet el ( ha elérhet valamit..) hiszen a "civilek nagy támogatója, ügyvivő" szerint pl így lassan 100 évvel trianon után még nem aktuális előállni magyar autonómia törekvésekkel... (úgy látszik a külhoni magyarok nem civilek...)
azt én sem gondolom helyesnek ha külhoni magyar politikai pártokat támogat a kormány, hiszen ezzel végül is direkt módon beavatkozik az ottani pártpolitikába, márpedig az nem a magyar kormány feladata, hogy esetlegesen egy romániai vagy szlovákiai koalíció sorsáról döntsön,,azt tudomásul kéne venni, hogy más országok belügyeiben a magyar kormánynak nem osztottak lapot még akkor sem ha ott magyarok élnek..
az állampolgárság tekintetében is több élű a véleményem (ezt itt most ne fejteném ki..) ugyan akkor azt is látni kell, hogy 23 millió román munkavállalóval riogató agyhalott után nyilván ez egy kifejezetten könnyű terület volt a jelenlegi kormánynak... más felvezetéssel esetleg más lehetett volna az irány...
Beszakadó rubel, összeomló költségvetés, menekülő tőke, lefújt Déli Áramlat, infláció, áruhiány, pánik: pár nap alatt megrendült az elemzések illiberális sztárja, Oroszország. Pár nap múlva lesz a 15. évfordulója annak, hogy Vlagyimir Putyin először Oroszország elnöke…..
ca2 2014.12.19 11:13:33
@ca2: ..élik meg...
ca2 2014.12.19 11:53:29
@wolves84lb: nem kell erre félévet várni,,, nézzük meg féléve hol tartottunk.. a british brainwashig corporation napi több cikkben tudatta velünk nagy örömködve, hogy na most aztán már végképp vége a ruszkiknak, mert az általuk bevezetett élelmiszer embargó is visszájára sült el, és hatalmas a drágulás, meg az élelmiszer hiány és 1-2 hónap és oroszországban nem lesz mit enni..
minket meg nem is érint max a gdp 0,1-0,2 %-a mértékig, ami semmiség..
ehhez képest most hol is tartunk? a ruszkik úgy látom azért egyenlőre még nem haltak éhen . viszont 1-2%-os gdp mérséklődésről beszélünk a 0,1-0,2% helyett a k-európai országok esetében az orosz helyzet hatására..
Nem mindennapi relikvia került a birtokomba ma a parlamenti ülés lezárulta után. Bevallom órák hosszat szemeztem vele. Ott maradt ugyanis szemétként a miniszterelnöki asztalon. Aki nem ismerné a mai történéseket: Szakszervezetek forgalomkorlátozó tüntetéseket szervezetek.…..
ca2 2014.12.17 14:30:48
@Csillagszemű Juhász: a dohánycégek munkája nem lehetetlenült el (bár én ennek is csak örülnék,,) hanem a terjesztői hálózatuk válik feleslegessé. az állam erre tette rá a kezét,,, nyilván ezt egy állami vagy állam által monopol helyzetbe hozott cég fogja csinálni, ahol szintén emberek fognak dolgozni, tehát a munkahelyek nem szűnnek meg..
az állam az ebből származó haszonra tette rá kezét, ami miatt azért nem fogom egyik dohánymultit sem krokodil könnyekkel siratni..
ca2 2014.12.17 14:54:07
@Csillagszemű Juhász: azt miből gondolod, hogy az ellátónál kevesebb sofőr, irodista stb lesz, mint akik jelenleg ezen dolgoznak.. én nem tudom amúgy , lehet, hogy valóban kevesebb, de sztem ezt jelen pillanatban senki nem tudja, mivel a dohányellátó még nem állt fel, tehát ezzel érvelni nem lehet..
a munkahelyekhez meg annyit, hogy nekem is megszűnt már több munkahelyem, sajnos egy félgyarmati sorban lévő volt szocialista ország vadkapitalizmusában már csak ilyen az élet.. amikor ezek a dohányultik szarért -húgyért megvették a magyar dohánygyárakat nem emlékszem hogy az utcára kerülő dolgozók kedves családjainak a fényképével kampányoltak volna a liberális elvtársak.. akkor az volt a hozzáállás, hogy ilyen a kapitalizmus..
amúgy nekem nem a dohányipari dolgozók demonstrálásával van bajom, nyilván ők is küzdenek a saját lehetőségeikért, ez természetes joguk..
hanem az erre épülő politikusi hazudozással, akik a civilek és a munkások nagy támogatói amikor hatalomra kéne jutni, aztán neoliberálisok amikor kormányon vannak.. és mindeközben a politikusok hazugságairól papolnak..
ca2 2014.12.17 15:00:48
@ca2: annyival a politikusokra vonatkozó részt még kiegészíteném, hogy amikor kormányon vannak és ellenük tüntetnek akkor akkor az utcai politizálás megengedhetetlen fasiszta lázítás, ami ellen fel kell lépni és a tüntetést szét kell verni (2006..)
amikor meg nincsenek kormányon akkor fasizmus van ami ellen az utcára kell vonulni..
Bayer Zsolt hasogató fejfájással ébredt. Már az elkobzott konyak sem a régi. Bekapcsolta a rádiót és meghallgatta a híreket az amerikai imperializmus kegyetlenkedéseiről. Fasiszták ezek az imperialisták, gondolta. Ezek nevezik neofaisztának Orbánt, akik vízbefojtátos módszerrel…..
ca2 2014.12.15 21:27:27
@kacsapuszi: na hát hogy Amerikában mi nyilvános azt hagyjuk.. (lásd Snowden stb, stb..) a parasztvakításra céljából készített jelentés a 10 évvel ezelőtti dolgokról..
hogy ma mi történik azt majd 10 év múlva megtudod.. Megyóról Orbán is tud nagyon bátran beszélni..
ca2 2014.12.15 21:36:09
@kacsapuszi:
hogy a british brainwashing corporation milyen hazugságokat mutatott be bizonyítékul az iraki háború mellett (Szaddam 40 perc alatt Londonba érő atomtőltetei stb..) azt ma már mindenki tudja..
Na de aki akkor meg mert kérdőjelezni a texasi bunkó meg a bLIAR hazugságait az tuskó nyugat ellen barom volt akkor is, aki nem érti milyen nagyszerű a liberális demokrácia
ca2 2014.12.15 21:41:29
@hosaka: a Bayer cikrkől nem vitáznék mert azt mint írtam nem olvastam és nincs is kedvem elolvasni, mert irritál ahogy ír..
ha abban azt vezeti le hogy nálunk is lehet hazudni mert másutt is hazudnak akkor az egyértelműen baromság..
ha azt. hogy olyan ne kérjen minket számon, akinek még a kérdése is hazugság akkor abban igaza van..
Alapvetően nem baj, hogy az állam megpróbált okoskodni a Déli Áramlattal. Minden tagállam megpróbál a lehetőségekhez mérten elmenni a határig saját érdekei védelmében, szerintem Magyarország így tett a gázvezetékkel. Hasonlóképpen cselekedett Franciaország, amikor az orosz…..
ca2 2014.12.14 18:16:07
miért is kéne nekünk Ukrajnába gázt szállítani..?!
mi gázexportőrök vagyunk, vagy micsoda..?! tudtommal gázszükségletünk jelentős részét behozatalból fedezzük, akkor miért is kéne nekünk Ukrajnába szállítani.?! szállítsanak az ukránok nekünk inkább, nekik jelentős gázkészleteik vannak..
persze amíg ment a visszaszállítás Ukrajnába addig meg azon nyígtak az CCCP pólós civil elvtársak, hogy a magyar gáztározók milyen üresek..
és a lengyelek meg szlovákok előttünk vagy utánunk zárták le a gázcsapot?
a déli-áramlat amúgy nem csak ellátásbiztonsági szempontból lett volna előnyös, hanem lett volna egy kis tranzit bevételünk is belőle.. ma Magyarország a gázszállításban "zsákország" míg mondjuk Szlovákia majdhogy nem fedezi a tranzitdíjakból a gázszükségletét.. persze a jelenlegi tranzitőröknek nyilván nem érdeke, hogy más útvonalak terelődjön a gázszállítás, hiszen a több vezeték nem jelent több gázt feltétlenül, csak a szállítás diverzifikálását... az északi-áramlat működik, addig nem volt gondja vele az EU-nak amíg német érdekeket szolgált az építés, a déli-áramlat meghasalt, így jártunk.. jelenleg az az állás, hogy a ruszkik elhozzák a gázt az EU határáig, aztán onnan arra megy amerre az EU épít vezetéket.. nyilván ha nem üzemeltethetik a vezetéket megépíteni sem fogják az oroszok, ez sztem elég logikus... azt mondják építse meg aki üzemeltetni fogja..
ehhez képest az EU ahelyett, hogy elő állna valami saját tervvel most el kezd mégis a déli-áramlaton rugózni... ezt sztem sok értelme nincs már erőltetni, kéne végre vmi saját koncepció az európai gázszállításra...
  Farkas Flórián meg akarta védeni Orbán Viktort, mégpedig John McCain nevezetes kijelentéseivel szemben. Az a baj, hogy a fideszes politikus durván összekeverte a fogalmakat. Farkas ezt írta:„A miniszterelnök többször is nulla toleranciát hirdetett a szélsőséges, fajgyűlölő…..
A nyugatbarát liberálisok és a putyini nacionalisták közötti harc még messze nem ért véget. (Fotó: Havel mellszobra a washingtoni Kapitoliumban. The Washington Post, Susan Walsh/AP). A Varsói-szerződés hat, az egykori Szovjetunió által uralt  tagállama (és azok utódállamai)…..
Kovács Zoltán kormányszóvivő 2008-ban még önfeledten halloweenezett Amerikában.  Ami csak azért érdekes, mert mostanában viszont eléggé kritikus: az USA ideiglenes budapesti ügyvivőjét például a Twitteren kóstolgatta, amiért André Goodfriend kiment a vasárnap esti…..
1000 leütés Tessék lehiggadni! 2014.10.31 15:12:49
Orbán jót húzott -- mi meg felkészületlenek voltunk erre, noha éppenséggel az absztrakció szintjén lehetett volna rá számítani, és már 7.59-kor egyértelműen reagálni rá, nem pedig először ezt, aztán azt mondani, rebesgetni, híresztelni, ma sem tudni pontosan, mit akartok.…..
ca2 2014.11.01 12:59:29
@Satyala: na erről van szó pl... amíg az ellenzék nem a valóságról beszél hanem a saját maga által kitalált valótlanságok ellen folytat szellem csatát addig orbán köszöni jól van..
a jövő évi költségvetés vitája kb annyival elintézve, hogy megdobálták monitorral a fidesz székházat és győzelemként ünneplik egy 700 FT-os!!!! adó visszavonását, miközben ennél sokkal jelentősebb változásokról szó sem esik...
Mandiner blog Quo vadis, Fidesz? 2014.10.31 14:51:00
Netadó plusz kitiltási botrány: kész lett a gyúlékony egyveleg, a koktélt ráadásul maga a Fidesz nyújtotta át ingyen, pult fölött az ellenzéknek. Két héttel egy győztes önkormányzati választás után, három győztes választással megspékelt év után, 2010 óta öt…..
ca2 2014.11.01 08:09:56
@2З45: a választás az mitől eltorzított?! mert az index neked azt mondta?
több szavazatot kell szerezni mint a fidesz és már kész is a váltás.. ja hogy torzít a választási rendszer, mert az össze szavazat 20-25%-ával meg a sajtóban hazudozással nem lehet kormányt váltani?! hát borzasztó.. én is fel vagyok háborodva...
sztem egy demokráciában nem a békemenet meg a monitoros forradalom létszámának összehasonlítgatása legitimálja a hatalmat, hanem a választás.. ott meg az ellenzék szart sem tud felmutatni, jóformán még azt sem tudta elérni mint 4 éve... legyünk őszinték, ezt még 1 évvel ezelőtt sem gondolta komolyan senki, sztem még orbán sem.. ehhez képest akkor sztem akár minden nap felmászhat valami hülyegyerek a fidesz székházra és kitűzheti a seggéből előhúzott uniós zászlót, usa lobogót, sarló-kalapácos vörös lobogót...
amíg nem lesz hiteles ellenzék orbán marad..erről kéne beszélni, nem a monitort dobálni, meg hülyeségekkel terelni
ca2 2014.11.01 08:39:21
@Dr Kangörény: figyuszkám az a gond, hogy t ia dk-s szellemi színvonalatokon ezzel nyugtatgatjátok magatokat,, semmiféle választás nem lett elcsalva,,,
a fidesz úgy módodsította a választási törvényt, hogy az a győztesnek jobban kedvezzen de ez nem csalás.. 4 évvel a választás előtt nagyon még azt sem lehetett tudni ki lesz a győztes ugyebár,,
ha a holland választási rendszer lenne nálunk akkor a fidesznek kb 50%-a lenne, ha a brit akkor kb 95%-a, a magyarban választási rendszerben meg van 67%-a ,, előre ..
ti meg folyamatosan választási csalásoztok, meg orbánbányáztok, meg nem tudom milyen hülyeségeket mantráztok amiket a félkegyelmű bolgár gyuri éppen aktuálisan tanít nektek..
a helyzet az, hogy a fidesz most már 6..7 vagy nem is tudom hány választáson annyi szavazatot kapott mint az összes többi ellenzéke a jobbiktól az lmp-ig együtt... ez akkor is így van, ha a monitort dobáljátok a fidesz székházra...
azon kéne elgondolkodni mi ennek az oka,,, amíg hülyeségekkel magyarázzátok a vereséget addig marad orbán..
Tegnap este megütötte a szememet egy hír, miszerint Kubatov Gábor ismét tárgyalna az ultrákkal ( mivel az indexen nem szerepelt, ezért egy külső hírforrásra mutat a link). Persze csak ha azok bemennek a stadionba. ( Ezzel kapcsolatban biztosra veszem, hogy Kubatov rövidesen alább adja,…..
ca2 2014.10.30 07:34:50
jajj de jó kis libsi poszt!!!! :)
persze a a monitort nyilván nem a netadó ellen tüntető demokratikus elvtársak dobálhatták, hanem ilyesmit csak is valami gonosz külső erő -persze ki más mint orbán-küldhetett rájuk.,,
egyáltalán ugye mi az hogy ultrák?! aznap a szurkolói klubok (tehát nem ultrák..) tüntettek a magyar foci szerintük egyre alacsonyabb színvonala ellen, mivel ők nem látják a meccseken és az eredményekből a csányi által vizionált folyamatos felemelkedést...
ahogy a monitoros forradalom eseményein kezdetek kicsit melegebb dolgok történni már jött is a hír, hogy az ultrák rácsatlakoztak a tömegre és balhéznak.. ezt ugye az indexes elvtársak abban a pillanatban már tudták, hogy az ultrák voltak és tényként közölték,, az sem zavarta meg a szokásos dezinformálásban őket, hogy a szurkolói klubok képviselői kb 1 órával a hírek megjelenése után egy közös közleményben határolódtak el a monitor dobálástól, sőt az egész monitoros forradalomtól, kijelentvén, hogy sem az internetadóval sem az az elleni tüntetéssel nem értenek egyet... ettől a libsi sajtó folyamatosan tolja, hogy az ultrásk balhéztak, mivel azt kínos lenne beismerni hogy a saját jogaikra oly érzékeny libsi elvtársak más jogokra úgy látszik nem olyan érzékenyek..
ettől persze nem lehet azt állítani, hogy mindenki monitordobáló aki a tüntetésen részt vett, a többség nyilván nem az, de az bizony hogy ilyesmi megtörtént a szervezők felelőssége és ezt nem kéne a másokra kenegetni..
azt már csak egész halkan jegyzem meg, hogy ha a jelenlegi kormány a liberátorok által olyannyira kedvelt előző kurzus szellemében járt volna el, akkor a keddi tüntetést gumilövedékekkel szétlövette volna..
  Mi a helyzet? Ebben az évben háromszor győzött órási fölénnyel a Fidesz. Mindent megnyert, amit csak lehetett. Kétségbevonhatatlan és hatalmas választói felhatalmazás áll mögötte. A három választás egyúttal megerősítette a korábbi intézkedéseket és egyben…..
ca2 2014.10.27 19:36:26
@$$$=$$$: pontosan,, 20% vagy nem, tök mindegy, évek óta nincs a fidesznek érdemi kihívója..
mert az összes többi szerencsétlen még együtt sem képes 20%-ot elérni,,,
amíg nem lesz egy olyan ellenzék aminek valódi mondanivalója van addig marad a fidesz, még akkor is ha majd már csak 5%-ot kap..
ca2 2014.10.27 19:41:37
@ca2: ..mert most a magát demokratának nevező szerencsétlen banda arra lehet, hogy össze tud szedni 10000 embert, hogy a fidesz székházat dobálja monitorokkal, de lassan kb szavazójuk is ennyi lesz..
vidéken ma már gyakorlatilag nincs baloldal 1-2 várost leszámítva (nézzük meg a megyei testületeket..)
de budapesten sem tudnak már egy főpolgármester jelöltet sem kiállítani..
Ha minden ember, bármely élethelyzetben „jól” viselkedne, akkor talán nem is lenne szükség törvényekre, és a törvényeket betartató büntetésekre. De sajnos már az első emberpárnak is sikerült „rossznak” lenni, mert a Teremtő tiltó parancsa ellenére ettek a tudás…..
ca2 2014.10.25 21:54:32
@dr Smittpálelnökúr: azt látom te igazán színvonalas gyerek vagy.. :) megpróbálok úgy írni, hogy esetleg megértsd, bár úgy látom ez nehéz lesz..
ha az unio valóban egy önkéntes és szabadpiac párti társulás, akkor gondolom nem szólhatna abba bele, hogy az egyes tagállamok piaci alapon milyen más partnerekkel kereskednek.. sem az egyik, sem a másik irányba..
tehát abba sem, hogy mi ne építsünk orosz erőművet, meg abba sem hogy adjuk el a gáztartalékunkat ukrajnának.. az oroszok csak ennyiben jönnek a képbe..
az nem tudom meg van-e, hogy nekünk és még néhány más kelet-eu-i országnak eléggé nagy az energia kitattségünk az oroszok felé,,, ennek jelen pillanatban alternatívája nincs... mivel nem 17 éves vagyok hanem 45 így arra emlékszem , hogy magyarorszég pár kísérletet tett már ennek enyhítésére.. (adriai - vezetél.stbb..) de ezeket gyakorlatilag a nyugat elszabotálta...
az egyik lehetséges alternatív forrást amit 10 éve még a európai ruszki függőség egyik lehetséges alternatívájának tartottak épp nem rég bombázta szét a nato.. nem tudom líbiáról hallottál -e a millás képzésen?
ca2 2014.10.25 22:12:51
@Krisz11: ukrajna a világ egyik legnagyobb palagáz kitermelője lehetne::
ezt jó lenne megszerezni, de ha az nem egy legalább a kitermelést megakadályozni..
ki is az akinek konkurencia. lenne? jajj, pont véletlen az usa meg az oroszok..
nem csoda hogy rögtön kirobbant egy forradalom.. :)
ca2 2014.10.25 22:14:10
@ca2: persze kizárólag az európai értékek jegyében.. :)
A NER és a magyarok. Három megnyert választás után ősszel mindenki a Miniszterelnök Úrra várt, amikor kirobbant a kitiltási botrány és a magyar kormány gyakorlatilag külföldön megbukott, elveszítette nemzetközi hitelét. A miniszterelnök napok óta nem szólal meg, és…..
Jobbegyenes WTF?! 2014.10.17 14:58:23
A magyar adóhatósági vezetők és Fidesz-közeli üzletemberek  - köztük Habony Árpád és a Századvéget vezető Heim Péter) kitiltása olyan sztori, amit mintha kifejezetten a Jobbegyenes wtf rovata számára írtak volna. Az első felkiáltás, ami a híreket olvasva kibuggyan az…..
ca2 2014.10.18 14:55:37
@P.Freddy: tehát meg nem nevezett esetek miatt meg nem nevezett személyek miatt került sor intézkedésre, de azért én higgyem el hogy biztos igazak, amire a bizonyíték az, hogy mostanában sok dologban szembe mentünk az USA-val (ukrán gáz, norvég civil, orosz atom, stb-stb..)
na most már értem... köszi hogy elmagyaráztad...
ca2 2014.10.18 15:17:48
@P.Freddy: mert ugye a vita az amerikai intézkedések okáról szólt, nem a Rogán meg a mit tudom én ki vagyonáról..
csak valahogy mindig ide kanyarodtok, de akkor lehet hajdú-bét-es bajnaizni is, meg demagóg hülyeségeket a végletekig sorolni..
(amik amúgy lehetnek igazak, csak ide semmi közük..)
számomra az egészből annyi jön le, hogy amivel az amerikaik itt próbálkoznak az nem több mint egy fajta politikai nyomásgyakorlás, mert nem esünk seggre attól, hogy ők az amerikaiak...
csak hogy mint az feljebb már vitattuk most nem a '90-es években vagyunk és nem a balkáni háború dolgaiban kéne egyetérteni..
persze értem én, hogy az amerikaiaknak ez nem tetszik, de hát sok minden nekünk sem tetszik-ez van..