Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sQueaK

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes e-mailt kaptam Ferenctől, be is másolom egy az egyben, mert elég jól elmagyarázta a lényeget. Van egy orosz srác aki csinált grafikai modokat pár játékhoz. Alapvetően egy módosított dx9 dll file-t szabott testre különböző játékokhoz úgy, hogy frankó speciális…..
Spagettipántos, barna hosszú ujjú, terrorista, csíkos rövid ujjú, zöld hosszú ujjó Küldte: Xaero95 (Kép nagyítható)  ..
sQueaK 2010.05.23 21:50:54
Még mindig nem vitte el senki a fehér/fekete M-es vérző busz pólót, amit a videóban bemutattam. Természetesen nem izzadtam szét, úgyhogy nem kell megijedni.Aki elvinné, az írjon nekem vagy a Legend-nek e-mailt. Aki a leggyorsabb rendelő, azé.PÓLÓ ELKELT..
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
A.C.A.B.S. (Stuntmen)Ismételten elmondanám, a GTA SA fantasztikus játék és hogy kiraktam nem véleménnyilvánítás, hanem egyszerűen csak azért mert vicces..
Lehetett vagy 9-10 éve, hogy testvérem megvette a Spec Ops nevű játékot EVM kiadásban (azon belül a remek Sold Out verzióban), mert ugyebár nagyon frankó kis borítója volt, illetve azt hinné az ember, hogy ez is egy ilyen Rainbow Six szerű akármi lesz. Emlékszem, hogy ahhoz…..
Úgy néz ki, lengyel barátaink (EVM-hez hasonlóan) valamelyest összerázták magukat. Utóbbi időben (ha hinni lehet a kritikáknak) korrekt, vagy akár jó játékokat is kiadott ez a cég. Például a World of Goo, amelyet mindenhonnan istenítenek. Úgyhogy kaptok innen egy baráti…..
sQueaK 2009.05.18 20:58:12
@san123: akk grat a századikért >.>
Ma 15 órától fenn leszek skype-on, kb egy 40-45 percet. Annyit kérnék, hogy írásosan szólítsatok le és tényleg csak akkor írjatok, ha van valami konkrét kérdésetek, mert elég stresszes párhuzamosan csomó emberrel társalogni, miközben egyesek koncepció nélkül csak…..
sQueaK 2009.05.11 21:33:47
@Boros: Köszönjük Emes...Péter :D:D:D:D:D