Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbalazs_007

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Collider újabb remek képviselője a jól modellezett fizikával operáló logikai játékoknak. Pozitív és negatív töltésű golyókat kell egymásnak ütköztetnünk 25 pályán, ötletes és jól használható pályaelemek segítenek ebben. Egyetlen bajom volt csak vele: túl sokszor…..
Igen, tudom, hogy sokan utáljátok már a tower defense (aka. pokoli lövegtorony) típusú játékokat, de a Gemcraftnak muszáj helyet szorítani, mert bár csak néhány perce játszom vele, máris a műfaj legjobbjának tartom. Beküldője, Kael „a várvédős játékok új…..
Majdnem két hónapja nem volt lövegtornyos játék, pedig közben érkezett néhány újabb link. Zénóka például a Protectort küldte be, ami nem hoz nagy újdonságokat a műfajba, de azért mégiscsak van benne egy világtérkép, a harci egységeket pedig többféle irányba is…..
„Kardozós, szintlépős, tárgygyűjtögetős” – mondja Kappa nevű munkakerülőnk a Monster’s Denről. Úgy is mondhatnánk, tápolós szerepjáték a nem túl bonyolult, de szórakoztató fajtából. Tíz szint az egész, de végtelen ideig továbbjátszható, a csaták…..
Az autósok impotensek, viszont rajonganak a teáért. A biciklisták pedig öregfejjel is a féktelen erotika megszállottjai, legyen szó civilekről vagy postásokról. Ez derül ki egy videómegosztókon terjedő klipből. A rövidfilmben feltűnik a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium…..
Emlékeink szerint az Egri csillagok egyike volt azon kevés kötelező olvasmánynak, amit élvezet volt végigolvasni, ráadásul a könyvből készült film is teljesen nézhető darab kosztümöstül, karórástörököstül. Azt pedig nem is gondoltuk, hogy a sztorija mennyire flashjátékba…..
A galambszarral borított emlékművek nehéz sorsát fogalmazza meg flashjátlékban a Damn Birds. A főhős egy szobor, ami (aki?) felett galambok, verebek (később fecskék, varjak, vadkacsák) húznak el, és a magasban leküldenek egy-két szeretetcsomagot a farukból. Ezt kell megelőzni oly…..