Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsoo

0 bejegyzést írt és 912 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a jogorvoslati határidő még nem járt le, de minden szavazatot megszámoltak: végre érdemes megnéznünk, hogy a 2018-as választáson leadott voksok a korábbi választásokkal, elsősorban a négy évvel ezelőttivel összehasonlítva mit mutatnak az egyes pártokról. ..
  Ritkán írok Magyarországról, azonban az utóbbi idők eseményei már régóta érleltek bennem egy írást. Mik ezek az események? A 4-es metró hosszabbításának (egyelőre úgy tűnik) végleges elkaszálása, a 3-as metró felújításának kínkeserves húzódása, a kisföldalatti fokozatos lerobbanása (mely a 3-as…..
Szavazz a legszebb magyar hírességre! Elindult a 2. rész! Szavazz itt: browhair.blog.hu/2015/10/10/miss_brunette_legszebb_magyar_celeb_2_resz Jakabos Zsuzsa   Szabó Erika   Tompos Kátya   Trokán Nóra   Sarka Kata   Ördög Nóra   Palvin Barbara   Debreczeni…..
Az elmúlt fél évben meglepő mértékben lendült fel az ingatlanok piaca, főleg a panelek terén látszik átbillenni a keresleti oldal a jól frekventált kerületekben. A XIII. kerület és a XIV. kerület a legkeresettebbek közé tartozik azok körében, akik nema belvárosban kívánnak…..
1990. október 25-28-i napok krónikája a magyar rendszerváltás utáni napokból. Talán ekkor kaptunk először ízelítőt a ránk váró nehézségekből...
Zsoo 2014.10.26 17:13:58
Zsoo 2014.10.26 17:39:37
@enpera: àrpi bàcsi és kinga lànya, demszky, kunce..szép csapat. Sikerült a rab madaraknak 20 évvel eltolni a rendszervàltàst, és végleg tönkretenni az orszàgot.
Nagy bajban van az Orbán-kormány. Volt már máskor is, de ez most más. Nem fog belebukni, most biztosan nem. De nem is ez a tét: ha nem veszi észre az útelágazódást, vagy csak rossz utat választ, később már másnak, egyértelmű fordulópontnak fogjuk látni mindazt, ami most, ezekben…..
Látszólag jelentéktelen kis manipulációt követett el az ATV, ebben azonban minden benne volt, az is, hogy mit képzelnek magukról, a szakmájukról, sőt, a nézőkről.Történt, hogy hétfő este, a Bokros Lajos "témáját feldolgozó" Egyenes beszéd ideje alatt még mindig tárgyaltak a…..
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
Zsoo 2014.07.14 13:49:25
@Intruder71: Van sivatagi útlevelem? Van p.,ám, vagy buzi-e vagyok e? Emellett tudok gagyogni, csacsogni,fecsegni értelmeseket? Be kell valljam: alkalmatlan vagyok!
Zsoo 2014.07.14 14:00:05
@Intruder71: Értelek én, de rengeteg alkalmas ember ebben a szakmában is. De a kereskedelmi tv-k színvonalához nem passzolnának.
Zsoo 2014.07.14 15:06:29
@Yooha: Bocsánat, helyesbítek: mint más egy év alatt.
Állami alkalmazott vagyok egy minisztériumban. Közalkalmazotti bértáblába betonbiztosan besorolva. Mint eddig minden rendszerben a történelem során, ez biztos öregkort, nyugdíjat, esetleg szolgálati lakást és ruhapénzt jelent, jelentett. A munkaidő kötött, váratlan fordulatok…..
Gasztrobizarr Szörnypiac 2014.05.17 15:29:12
A Váci úton - az aluljárót mellőzve - suhannak át bottal vagy anélkül az élelmes, illetve lépcsőzni nagyon nem akaró nyugdíjasok, egyenesen a Lehel csarnok felé. Sokan már jönnek el, az egymással még vásárlás után is szóba álló házaspárok megrakott cekkereiket…..
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
Istenes Balázs terepszínben kezdi a műsort, és mintha nem érezné annyira jól magát a bőrében/ruhájában, mert az egész összefoglalót végigbakizza - csak kéne az a súgógép, meg a megírt szöveg ezek szerint, Józsi ugyanis nem egyenlő Zsótival, és Szájmonnak van kabalaállata,…..
Megbolydult a környék Városliget einstand ügyben. Számos nem is úgy van levél landolt a postaládámban mert azt mondtam, csak a kerületi LMP mozdult rá az ügyre. Helyette a valóság az, hogy a Civilzugló Egyesület az ex LMP-s Várnaival az élen is tiltakozik, aláírást gyűjt és…..
Hogy milyen lesz a logója, az még kérdéses, de hogy jövő márciusra elindul a 4-es metró, az tuti. Nagy blama lenne, ha mégsem. Mint minden komolyabb közlekedésfejlesztés, ez is belepiszkál kicsit az ingatlanárakba. Hogy pontosan hogyan, az derül ki az OTP Ingatlanpont…..
Nagyon elégedett a főpolgármester 20 pontjával a Critical Masst fasisztázó Empamo (Emberibb Parkolásért Mozgalom). Az autósok hegemóniájának fenntartásáért küzdő társaság szerint Budapest nem lehet a hangos kerékpáros lobbi kísérteti terepe, azért szavaztak annak idején…..
Zsoo 2013.11.12 15:03:30
@orcface: akkor Budapest lehúzhatja a rolót, ostoba vigyorgó! Üdv: egy budapesti lakós
Az államok ahelyett, hogy a zöldenergiát támogatnák, két kézzel öntik a pénzt a fosszilis energiaiparba. Kit érdekel itt a környezetvédelem? Sorozatban dőlnek a meleg- és hidegrekordok, évszázados áradás a Dunán, aszály és özönvízszerű esőzések, április eleji hóesés,…..
Zsoo 2013.11.10 20:40:27
@grani: ez hazugság! Csak abba gondolj bele, hogy hamarosan mind a hétmillió ember használni akarja a technikát. Azokat a jóléti berendezéseket, amik feleannyi ideig nem használhatók mint a 20.században.. Valaki nézze már meg: Géczy Gábor: Önellátás VS rabszolgatartás Legalább egy megvilágosodó lelket akarok, és nem volt hiába ide írnom.
Zsoo 2013.11.10 20:44:15
@Valóraváltógép: Beteges egy idegennel személyeskedni.
Zsoo 2013.11.10 20:46:36
@grani: Érdemes meghallgatni az előadásait! Köszönöm!
Ma mutatták be a várhatóan jövő áprilisban induló közösségi kerékpáros közelekedés alapjait lefektető BuBi-t, az a budapesti kölcsönbiciklik rendszerét. Tekintsünk el attól, hogy ezt sikerült egy az Interpol által körözött személlyel, Hernádi Zsolttal megtenni. Marketing…..
Zsoo 2013.11.07 14:23:17
@Wagem: Így van!
Milyen lenne ma a Duna partja, ha a világháború után máshogy állítják helyre a Budai Várat? Vagy ha Hauszmann nem álmodik belőle egy hatalmas palotát egy évszázaddal ezelőtt? Ne tippelgessetek, ilyen! Na jó persze nem pont ilyen, hiszen Vígh András a mai állapotból "fejtette…..
Azért, mert van rá igény. Most turistautat, de a napokban olvastam, hogy az építészet területén is. Ez van, ehhez nem tudok mit szólni, legyen ez azok problémája, akik megválasztották. Ha a jobboldali emberkéket és a jobboldali értelmiségi elitet nem zavarja az, hogy hülyének…..
Zsoo 2013.10.30 21:32:37
@jogalany: Ennek a rothadt áruló rétegnek az is baj, ha jót tesz ez ember. Legközelebb erre is figyelni kell a kormánynak, és úgy kell cselekedni, mint a népmesénkben a király látogatójának: adjon is ajándékot, meg ne is..
Előrebocsátom, hogy nem olvastam "A szürke 50 árnyalata" vagy "A sötét 50 árnyalata" c. könyvet - nem vagyok mazochista háziasszony, és vak komondorom sincs - csak metaforaként használom az ismert könyvcímet, azt hangsúlyozni, hogy a mazochista magyar kétharmad (52 százalék), egy…..
Zsoo 2013.09.14 19:25:31
@ÖtletElek: A kedves hozzászólók semmiféle tudásnak nincsenek birtokában. Egy felvetésre válaszolnék csak. Az alacsony infláció legfőképp a kisembereknek fontos. Az államnak bevételkiesés.
Budapest csodás város. Szó szerint, mert itt olyan csodák történnek, mint kevés más helyen. A gázvezetékek pont olyankor szorulnak cserére, mikor az összes városlakó visszaér a nyaralásból, elkezd megint munkába járni, meg gyerekeket iskolába szállítani. A gázvezeték tehet…..
Zsoo 2013.09.12 23:57:55
@terencehill33: neked felvesz egy cég plusz 100 embert két napra, hogy tudjál autókázni.
Zsoo 2013.09.12 23:58:49
@Rocko-: Nincs pénzed vonatra, proletár?
világevő Kedvenc gasztropoénom 2013.09.05 08:15:16
Nem szoktam vicces képeket közzétenni, de ez üt. Forrás: a világ talán legjobb magazinja, The New Yorker "Akkor most várunk." [Még van hely a szeptember 11-i Világevő Brazil Vacsorán, csodás dél-amerikai húsok korlátlanul!]..
Zsoo 2013.09.06 11:43:06
TComment Átéltem a katasztrófát 2013.03.15 17:39:50
Az Átéltem a katasztrófát című cikkünk kommentposztja. Kérjük, ezúttal is kerüljék az indulatos megnyilvánulásokat, és az alaptalan vádaskodást. ..
Zsoo 2013.03.16 16:09:51
@w124: a teféléket kéne korlátozni, mert beszámíthatatlanok! Remélem a kormány intézkedik, hogy legközelebb még a hópelyhek leesése előtt takarítsák el. Bocsánat
Zsoo 2013.03.16 16:17:18
@w124: "úttakarító flotta". Az egész országra van egy flotta! Túl sok filmet nézel! Időjárásról pedig könnyedén lehet értesülni. Külön térkép mutetja a riasztást.
Zsoo 2013.03.16 16:26:06
@édesandi: amíg nem esett le a hó, addig furcsa lett volna a katonaságot bevetni. Ha nem a komcsikra tetszik szavazni, lehet, hogy még lenne mit bevetnie a katonaságnak. És bármilyen furcsa, a politikusnak is van joga véleményt alkotni. Be kéne ismerniük az embereknek, hogy felelőtlenek voltak, ostobák. De könnyebb másra kenni. Külföldön szerintem ez nem divat, ha már mindig velük példálóznak.
törökgáborelemez 489. Alá 2013.03.13 22:18:03
Áder János ma este a közszolgálati televízió híradójában bejelentette, hogy aláírja az alkotmány - hazai és nemzetközi tiltakozásokkal fogadott - negyedik módosítását. A pápaválasztással összehangolt időzítés is árulkodó, a szöveg pedig szinte minden sorában ugyanazt…..