Regisztráció Blogot indítok
Adatok
udii

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárcsak visszamehetnék az időbe, és megkérhetném James Cameront, hogy ne adja el a Terminátor jogait senkinek sem. 2019-ben szállnak vissza rá, addig van ideje a Paramountnak, hogy kisajtolja a benne maradt 5 centeseket, lehetőleg minél kevesebb ráfordítással - mint ahogy azt tette a…..
Lorettának sikerült tavaly az év 13. hónapjában csomagot váltani a Telekomnál, amivel technikai problémák akadtak (nyilván a másik idősík kicsit megzavarta az rendszert), ezért naiv ügyfél telefonon próbált segítséget kérni. Hogy mégse aggathassuk rá a naiv jelzőt,…..
udii 2011.05.28 22:24:50
@különvélemény:
Ezt csekkold:
www.telekom.hu/rolunk/iranyelveink/minoseg_garanciai
Egy ekkora cég nem tehetné meg, hogy csak úgy összevissza számlázzon, nyilván értem én, hogy te így nyílvánítod ki nemtetszésed, de kb ez olyan ovódás szint...
udii 2011.06.01 09:31:33
@különvélemény:
Mi a problémád ?
Szerződést bontottak Nathan Martzcel 2010.12.11. 12:02 F. Kapus ..
udii 2010.12.11 23:51:07
@Theutus:
Na még mielőtt nem mondok csúnyákat...
A cikkben egyáltalán nem írták le hogy mi történt, csak annyit, hogy hibázott és bünti van !
Inkább ne írjál semmit ha csak ilyen böszmén tudsz csak válaszolni !
udii 2010.12.12 11:47:10
@Scofi:
nem elégíti ki, de sebaj :).
Csak azon gondolkodtam, hogy az úgy is kevés és néha rossz napokat kifogó kulcsjátékoaink mellett miért kell kihagyni egy hajtós játékost... elég húzós dolgot kell ahoz csinálni, hogy saját magunkat szivassuk !!
"A legutóbbi jesenicei mérkőzéshez képest nem kell más, az akkori eredmény jó lenne nekünk most is" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője, mivel legutóbb 4-3-ra nyert a magyar bajnok a Jesenice otthonában. Szlovén ellenfelünk nagy győzelmet…..
"Utolsó napomat kezdem meg a Fehérvár vezetőedzőjeként, valószínűleg utódom is megtekinti a jesenicei meccsünket" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A 15. fordulóban nagyon fontos fellépésük lesz Sofronéknak, a szlovének otthonában…..
Brunzwik nevű kedves olvasónk a barátaival készített egy teamspeak szervert. Az ilyesmi arra alkalmas, hogy több ember egyszerre tudjon az interneten keresztül beszélgetni egymással, hasonlít a Skype-hoz, de többszemélyes és jobb minőségű. Említett Brunzwik arra gondolt, meghívja…..
udii 2010.08.28 20:45:32
Az elmúlt néhány napban a legtöbb Apple-tematikájú blogon végigszaladt az a videó, amin a Photoshop legújabb képességét, a content-aware fillt demózzák. Az ok az átvételre gondolom az lehet, hogy az Adobe termékek sokak fejében összefonódnak a Macintoshokkal, ráadásul a…..
udii 2010.03.26 21:01:18
@applefan:
Nem, nem vagyok az , csak annyira rettegek mi lesz áprilistól...
udii 2010.03.27 10:25:34
@applefan:
Yay ember, lehet, hogy számodra nem volt érthető, Nem a program pc- vagy mac-en való megjelenéséről beszéltem, hanem arról a "fanatizmusról" ami az applesekre jellemző: Ez a na majd én megmondom mert mac em van, oszt mindenki kussoljon stílus. De bocs mert mennem kel rettegni...
Néhány fellépőt ízelítőként pár hete már bejelentettek az idei Balaton Soundra, most ezekhez csatlakozik tíz új név. Ezek szerint 2010 július 8 és 11 között jön Zamárdiba a nyolcvanas években befutott klasszikus popcsapat, a Pet Shop Boys, a sztár-DJ David Guetta, mint…..
udii 2010.03.16 23:13:44
Varánusz Morvai Ámor nyilai 2010.02.26 14:51:00
Ha a Budaházy név elhangzik bármilyen médiumban, Morvai Krisztina azonnal túlmozgásos kamasszá válik. Feltételes reflex lehet ez nála amitől felfokozott izgalmi állapotba kerül, és beszédkényszere lesz. Gyuri, te bitang, mit tettél a Nemzet Ősanyjával, mondd?!Tegnap az ertéel…..
udii 2010.02.26 16:38:25
@andreasue:
Yay már most nem tök mindegy,hogy melyik tv mutatta be az anyagot? nem ez a lényeg, nem igaz, hogy minden áron kell védeni ezeket az "embereket" akik ilyet tesznek, vagy melléjük állnak.
Amúgy a hiszti-kriszti jó név, De a Náci barbi jobb :)
Parázs vita alakult ki köztem és egyik ismerősöm között. Én határozottan azon a véleményen vagyok, hogy a Kinder Maxi King reklámjánál idegesítőbb szart per pillanat nem lehet látni a tévében. Ebben lehet, hogy az elfogultságom is benne van, mert mindenféle tejes édességet…..
"A legjobbkor sikerült megszakítani nyeretlenségi sorozatunkat, mind Bécsben, mind a szezonban Ausztriában – értékelt Énekes Lajos a hősies vasárnapi bécsi siker után. – Fantasztikus teljesítményre volt szükség mindenkitől, játékosaink szinte hiba nélkül…..
udii 2010.02.23 16:26:44
@jágör68:
Kapcsolj a sportklubra :)
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Kezdetben vala a Kiss Tibi. Persze előtte is voltak edzői a Volánnak, de Ő érte el az első "újkori" sikert. Ami 1999-ben a Kercsó féle csodacsapat Dunaújváros legyőzését, a magyar bajnoki címet jelentette. A következő szezon már nem sikerült ennyire jól, a…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
Még a január 27-ei CSZKA–Vityazon találta meg a KHL legnagyobb idiótája a moszkvaiak ifjú zsenijét, közvetlenül egy középkezdés után. Érdemes megfigyelni, hogy a kanadai mit művel a sikeres kiütés után. A CSZKA természetesen nyert, Nyikita Filatov 1+1-gyel zárt, Darcy Verot…..
Az U20-as világbajnokság svájci sztárjáról már többször megemlékeztünk, megírtuk, ő lehet hazájából az első, aki mezőnyjátékosként emelkedik klasszissá az NHL-ben. Ehhez természetesen rengeteget kell még dolgoznia a 17 éves fiatalembernek, de egyvalami biztos: nemcsak a…..
Learatta a nagyon fontos győzelmet Jesenicében a Sapa Fehérvár AV19. A magyar bajnok az első harmadban megszerezte a vezetést, aztán megdupláztuk az előnyünket, de a hazai pályán küzdő szlovénok egyenlítettek. Később sikerült megint elhúznunk, és hiába próbálkozott újfent az…..
udii 2010.01.16 11:18:29
Elképesztően gonosz rávezetéssel nyerte a Columbus az Anaheim elleni meccset még november 13-án. A mozdulatsort nem írjuk le, meg kell nézni hajtás alatt. A Blue Jackets szemtelen kapitánya régi kedvencünk, 2002-ben 1/1-esként draftolta csapata, nyolcadik éve ott játszik, csak a…..