Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uzrksghfskbuzs (törölt)

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor klasszikus, nagy metróhálózatokról beszélünk, akkor mindenkinek London, Párizs, New York, Moszkva netán Tokió jut eszébe, pedig van egy dél-amerikai város, ami legalább ekkora múlttal rendelkezik, több, mint 100 éves a metróhálózata, 1913-ban nyitották meg, úgy, hogy…..
Nem romlott el a billentyűzetem, nem véletlen a sok idézőjel, hanem csak azt próbálom jelölni, hogy nem a szó klasszikus értelmében vett "klónozásról" lesz itt szó, s így a folyamat végén nem is igazi mamutot lelünk majd. Az egész téma azért került most elő, mert pár hete…..
Hát gyerekek, ha egy üzlet beindul ... Alig két órája, hogy megírtuk, hogy Shawn Drover dobos kilépett a Megadethből, erre mit olvasunk a gitáros Chris Broderick hivatalos oldalán? Hát azt, hogy ő is lelécelt. Ő éppen művészeti és zenei nézeteltérések miatt. Mindenkinek minden…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2014.11.26 13:36:42
Úgy tűnik, hogy valamikor 2015 folyamán a Metallica újra kiadja első két lemezüket speciális (deluxe) verzióban, amelynek összerántásához a rajongókhoz fordultak: azt szeretnék, hogy bárki, akinek e két korong idejéből van bármiféle fotója, videója, belépőjegye, relikviája,…..
Október 14-én érkezik az új Exodus lemez Blood In Blood Out címmel, a mikrofon mögött pedig ismét Steve "Zetro" Souza áll. A Metallica gitáros Kirk Hammett vendégszereplésével készült Salt The Wound című dalt korábban már megmutattuk, most pedig alább a címadó dalt…..
A Tankcsapdára sok mindent lehet mondani, de azt el kell ismerni, hogy itthon megkerülhetetlenek. Lehet fikázni, lehet imádni őket, de el kell ismerni, hogy hatalmas szerepük volt a hazai rock zene formálásában. Az idén 25 éves zenekarral a Budapest Parkos koncertjük előtt…..
Bono egy szar alak, és erre nem a South Parknak kellett (volna) rádöbbentenie minket. Vagy legalábbis engem. Ha pedig az előző megállapítással nem is értesz egyet, akkor is olvass tovább, van mit... Elég világos bárkinek, aki olvasott Bono-dalszöveget ÉS Oravecz Nóráról is van…..
A szólólemezek mindig érdekesek. Az adott zenész vajon kiket szervez maga mellé, session zenészeket, vagy haverokat? Miben lesz más ez az anyag, mint amit valójában csinál. Tényleg érdekel minket egy ilyen album? Nem unjuk már a sok supergroupot meg a szólólemezeket. A válasz az,…..
Bizony. Mégpedig az Indexre. Imádtam hat évig itt blogolni, és úgy tűnt ti is egész jól viseltétek, ám mostantól még sokkal jobb lesz! Hogy miért? Itt szépen leírtam. Ami a fontos, a ma kora délutánig élesedett posztok és kommentek rendre átmigrálódtak oda, amik ezentúl…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2014.07.31 18:00:24
@retek: +1
Phil Rudd az AC/DC dobosa eléggé elfoglalt mostanában. Nemrég Vancouverben felvették az új AC/DC lemezt, emellett pedig még egy szóló lemezre is volt ideje bandájával. A lemez Head Job címmel augusztus végén jelenik meg és a dobos nagyon elégedett vele, ahogy az új AC/DC lemezzel…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2014.07.20 13:13:20
Ma jelent meg hivatalosan a Metallica legújabb dala a Lords of Summer (First Pass Version). Néhány rajongónak azonban nem csenghet ismeretlenül, hiszen Hetfield-ék már márciusban bemutatták az új szerzeményt a kolumbiai közönség előtt. A dal Lars Ulrich nyilatkozata szerint nagyon…..
Nem akarunk senkit nagyon felidegesíteni, mármint a könyvolvasók táborából, de nagyon úgy tűnik, hogy George RR Martin helyett a tévésorozat fejezi be a Tűz és jég dala-ciklus eseményeit, legalábbis erre utalnak a tények. A dologról a FiveThirtyEight.com írt egy kurva hosszú…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2014.06.17 14:20:09
uzrksghfskbuzs (törölt) 2014.06.17 14:39:59
@doggfather: Mert az egész Internet ezzel a kibaszott trónok játékával van tele. Nagyon unom már.
Egy új dalt közel 2 hónapja már mutattunk a Metallica-tól, de ez nem jelenti azt, hogy a heavy metal félistenei őrült tempóban készítenék új nagylemezüket. Sőt! Kirk Hammett gitáros a rengeteg turnékötelezettségre és a családra fogja, hogy bár rengeteg riffjük van, de ezekkel…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2014.05.11 20:14:30
Még alig volt időnk örülni, hogy milyen király Youtube alkalmazást pakolt ide nekünk a Microsoft, amikor tegnap egyszer csak minden előzetes konzultáció nélkül az alkalmazás már csak annyit írt ki, hogy „valami történt, de nem tudjuk, hogy mi”. Nos, azóta már tudjuk.…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.08.16 17:58:28
@pushalias: Te direkt nem érted, amit mondok? Ki mondott olyat, hogy Androidra kizárólag Google alkalmazások vannak? Idézd már be kérlek azt a mondatod, amiben ezt mondtam.

Azt mondtam, hogy a Google nem használ az Androidban Microsoft szolgáltatásokat. Nem a felhasználók nem használnak, hanem a Google. A saját operációs rendszerében. Vagy te látsz pl. GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT SkyDrive klienst? Ugye hogy nem?

Te még annál is elfogultabb WinMoFo user vagy, mint elsőre gondoltam. Bármit megteszel, csak leszólhasd a Google-t, és isteníthesd a Microsoftot.

Amúgy persze, joga van törölni a fiókomat, miért ne lenne? Hogy jön ez ide?
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.08.16 19:26:19
@pushalias: Még mindig nem érted. A Google az Androidhoz semmilyen gyárilag telepített Microsoft szolgáltatást nem használ, sőt utólag telepíthetőt sem kínálnak ők maguk. Ezt mondom, és ezt forgatod már ki nem tudom hányadszorra.

Ami az EAS-t illeti, ez már félig igaz, kérdés mennyire tekinthető Microsoft-szolgáltatásnak egy autentikáció támogatása. Ennek valószínűleg a MS nagyobb haszonélvezője, mint a Google, ennyiben megegyezhetünk.

Az utolsó bekezdésedre: ezt most vegyem fenyegetésnek? Már csak azért is kérdezem, mert amúgy elég gyűlölet szaga van ennek a blogbejegyzésnek is. Szegény kis ártatlan Microsoft vs. köcsög Google.
Már egy ideje csiripolnak a verebek az eljövendő Nokia tabletről, amit leginkább a jóval kézreállóbb 8"-es méretben látnánk szívesen. A Microsoft-News csapata jó barátságban van valakikkel a Nokiától, vagy valakivel, aki elég közel van a Nokiához. Vagy legalább valakivel, aki…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.08.16 15:58:42
@valaki23: Valószínű, hogy az lesz... :-)
Ertsey Katalin LMP-s képviselőnő néhány egyszerű kérdést tett fel július végén Balog Zoltán EMMI-miniszternek "Miféle családbarát kormány az, amely éhbéren tartja a bölcsődei dolgozókat?” címmel.   Balog ugye nemrég reagált a bölcsődei dolgozók levelére, tegnap…..
Az aktuális epizódunkkal átléptük hát az utolsó évad felét, s bár továbbra is talán a legrosszabb etap az összes közül, mégis úgy gondolom, hogy most elindulunk felfelé. Rettentően megszenvedtünk vele, de talán túl vagyunk a nehezén. Új préda került Dexter…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.08.10 21:13:15
A Motorola továbbra is a Google stratégiájának leghomályosabb pontja, a homályt pedig csak tovább mélyíti a héten bemutatott Moto X. Akármi is volt a szándék ezzel a furcsa termékkel, csak azt sikerült még egyértelműbbé tenni, hogy az okostelefon tömegtermék,…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.08.06 12:36:06
@billy reed: Miért kell minden szót nagy betűvel kezdeni? Bántja a szemem... el sem olvastam a hozzászólásod.
Miért hordjuk ruhaként a kidobott PET palackokból készített textileket? Érdemes-e a hungarocell-hez hasonló habos szigetelőanyagot készíteni az elhasznált műanyagokból? Forrás: http://www.ecostuff.co A műanyaghulladék hasznosításának egyik fő problémája még mindig a…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.08.06 11:27:54
Most, hogy pár napja már egyre többen nyomogathatják a saját (leginkább Nexus) készülékeiken a múlt héten kiadott Android 4.3-as Jelly Beant, néhány kevésbé reklámozott érdekességre is fény derült. Kettő volt ezek közül, ami különösen megragadta a figyelmemet: két apró…..
A zengzetes nevű China Rockchip Electronics Co., Ltd szokatlan bejelentést tett. A leginkább kisebb kínai márkájú tabletek, mini PC-k, ebook-olvasók SoC-jainak gyártásáról ismert shenzeni cég egy új, tabletekre szánt 4.2.2-es Android-változatot jelentett be. A rendszer nagy…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.07.23 21:05:02
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.07.24 12:36:06
@voi: ?
Áder János köztársasági elnök 2013. július 15-i hatállyal nevezte ki Horváth Attila Imrét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkárának. A korábbi Klíma- és energiaügyért felelős…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.07.23 14:40:55
@sárkányfő: Mondjuk azért az durva, hogy havi 200-300 millió forint elmegy az emberek adójából a seggvakaró államtitkárok fizetésére.
A múlt csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg, hogy a költségvetés általános tartalékából a kormány 400 millió forintot ad az NB I-be frissen feljutott Mezőkövesd Zsóry Futball Club Kft. fejlesztésére. A Mezőkövesd társadalmi elnöke Tállai András, a belügyminisztérium…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.07.17 11:17:05
@tryclops: :DDD
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.07.17 11:55:56
@Algopirin: Kurva jó vagy! :D:D:D
Vastagbőr Béremelés mindenütt 2013.07.12 09:01:00
Magyarország jobban teljesít. Ez egyértelműen látszik az alábbi hírcsokorból is. 1, PedagógusokSzegényeket rendesen becsapták. "Az úgynevezett életpályamodell megalkotásakor megígért teljes béremelésnek a 60 százalékát kapják meg szeptembertől, majd a következő 4 évben…..
uzrksghfskbuzs (törölt) 2013.07.12 15:59:30
@dr. Aullah: Tudom, tudom, de csak úgy kíváncsiságból rákerestem egy-egy bekezdésére, hátha találok valami DOC fájlt, amiből a hülyeségeit másolja ki. Ehelyett csak ezt találtam. :D
Vastagbőr Bizonyságlevél 2013.07.08 14:42:00
Hende Csaba honvédelmi miniszter ezt írja a Facebbookon:"Szombathely 16,3 milliárd forintos adósságának 65 százalékát vállalja át az állam az önkormányzati adósságrendezési program keretében. Ez azt jelenti, hogy Szombathely városa összességében több mint 13 milliárd…..