Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hfnuser

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombati, hungaroringi időmérőn történt súlyos balesete után megoperálták Felipe Massát, a beavatkozás sikerült, a versenyző életveszélyes, de stabil állapotban van a Honvéd-kórházban, továbbra is mesterséges kómában, lélegeztető gépen.Orvosai vasárnap reggel kis…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
"Az időmérő után a többi pilótával azon tanakodtunk, ki volt a leggyorsabb" - mondta a spanyol a Hungaroringen, miután megszerezte a legjobb rajthelyet a vasárnapi futamra.Felipe Massa balesete miatt 20 percet csúszott az időmérő, a végeredményre még többet kellett várni:…..
hfnuser 2009.07.25 17:54:05
@Roltii: Paliknak semmi köze az időméréshez!
Fernando Alonsóé lett az első rajthely, a brazil a gumifalba rohant. 14.00: Elindult a tréning, Jaime Alguersuari és Giancarlo Fisichella máris a pályán. 14.02: 1:23.951-gyel a legfiatalabb pilóta vezet. 14.03: Csapattársa, Sebastien Buemi megjavította. 14.04: Fisichella második…..
A Citigroup egyik vezetője olyan fizetési csomagot szeretne kicsikarni munkaadójától, amely a százmillió dollárt is elérheti – írja a Világgazdaság Online. A követelés kiélezheti a helyzetet a kormány és az óriásbank között, hiszen a Citi 50 milliárd dolláros…..
hfnuser 2009.07.25 10:39:05
A Pittsburgh Penguins az NHL történetében harmadikként nyerte idegenben a mindent eldöntő hetedik meccset a Stanley-kupa fináléjában. A Dan Bylsma vezette csapat a szezon közben még a playoffra is esélytelennek tűnt, aztán ez lett belőle. Kevesen gondolták télen, hogy a Pittsburgh…..
hfnuser 2009.06.14 17:33:58
Biztonságosabb lett a budai bicikliforgalom verőere, a rakpartot a Széna térrel összekötő útvonal. A II. kerület 60 milliót költött a Budapesten még teljesen új típusú ajánlott kerékpársáv kialakítására. A festék egy héttel az átadás után már több helyen lekopott. A…..
Te jó ég, micsoda bűbájosan aktuális, kora nyári téma! Wellington barátunk ajándéka a mai olvasmány, és bizony nagyon is magaménak érzem, hiszen bájos kis fővárosunk utcáit én is naphosszat járom a már oly' régen szívemhez nőtt Csepellel. Tekeréskor úgy érzem, mintha az…..
hfnuser 2009.05.27 16:05:53
@misterhyde:

"... de csak az álljon oda, akinek a világon nincsen könnyebb ennél."
Lenéztem az óriási pillérek közt derengő mélységbe, arcomat megcsapta a föld gyomrának hidege, és tudtam: metrót fúrni lélekemelő és mágikus tevékenység. Olyasmi, mint felépíteni Stonehenge-et vagy megrajzolni a Nasca-vonalakat. Monumentális, a létezés peremét érintő…..
hfnuser 2009.05.21 19:59:34
@kovi1970:

Már el is képzeltem, hogy kb. 2150-ben majd az X-Akták futurisztikus sorozatában jönnek Scallyék és megfejtik a "rejtélyt": AZ IGAZSÁG ODALENT VAN! :D:D
Újpesti Büdi Blog Büdös van 2009.05.11 17:47:00
Három hónapja költöztünk Újpestre, az újpesti piac közelében található Károlyi István utcába. A környéket szeretjük, a lakást is (2002-ben épült társasház), amelynek egy része tetőtér. Viszont van egy kis bökkenő.  Az, hogy Újpest ezen részén sajnos rendszeresen,…..
Levélírónk jogos kérdést feszeget, hogy egy forgalmas budapesti állomáson miért nincs bankkártyás fizetés? Netán túl drága? Vagy egyszerűen nem lenne rá szükség? Nem tudom, de megkérdezem. Viszont Zugló állomás 100 méteres körzetében van kb 3 bankautomata, amit érdemes…..
Pimasz úr Felhívás! 2009.04.26 18:30:00
Ezennel jó tanácsokért fordulnék a kedves olvasóhoz. A napokban a bolti, áruházi biztonsági őrök lelkivilágát vizsgálnám meg. Gyanítom, nem vagyok egyedül, aki furcsán viseli, mikor a hátában elmozdíthatatlanul ott liheg a folyton gyanakvó biztonsági ember. Hogy nyilván mit is…..