Regisztráció Blogot indítok
Adatok
la russa

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha-soha nem lehet megunni a Bukás-feldolgozásokat. Most éppen a Média Hungary vs. Generál Média-fightra készült egy szerintünk fasza feldolgozás, voltak részek, amin fetrengtünk a röhögéstől. Holman Endre, a Generál Média vezére Hitler képében vall az össze nem jött Fall…..
la russa 2010.05.19 14:36:12
BtheBest Zenekultúra 2010.02.04 08:00:00
Itt már valaki kérte hogy írjak neki a zenéről de nem mintha magamtól nem írtam volna. Ugyanis a zene nagyon fontos, az ember személyiségének egy részét is meghatározza hogy mondjuk mit hallgat, mert akkor úgy fog kinézni, olyan stílusban. Az igénytelen zenét szerető emberek…..
la russa 2010.02.04 11:28:15
@Malory: Követeljük vissza a kezdetek fineszét!
Még bambán ülve a tévé előtt is feltűnt a Djuice-nak ez a műmájer spot-ja, ami olyan volt, mintha az Üvegtigris vagy a Valami Amerika csapata próbált volna meg 30 másodpercben Guy Ritchie-t játszani. Tekintettel arra, hogy nem értek hozzá, nem kezdek bele annak taglalásába,…..
Érdemes-e a hazai díjak összesítéséből származtatott ügynökségi rangsor alapján messzemenő következtetéseket levonni, vagy inkább csak amolyan reklámszakmai érdekességként kell tekinteni rá? forrás: Kreatív..
la russa 2009.12.09 15:50:38
@NViktor: ne gyere vissza
Az elmúlt időszakban nem lehetett nagyon dicsérni a Microsoftot a reklámjai miatt. A Laptop hunters sorozat ugyan egész sikeres lett, de ezekkel a minimál testimonial reklámokkal sokat nem dobtak a cég megítélésén. Ezekhez képest különösen nagy a kontraszt, ha a legfrissebb, az…..
addict Szexista reklám nőknek! 2009.04.15 11:00:00
Furcsa ilyesmit hallani nem? Azt, hogy bögyös szőkék, kacér barnák vagy lengén öltözött feketék riszálják magukat egy reklámban, és ezzel próbálják magukon kívül a terméket is kívánatossá tenni a férfiak szemében olyannyira megszoktuk, hogy szinte már észre sem vesszük,…..
Vajon hányszor lehet még különböző narrátorszövegekkel adásba tenni a K&H Bank egy kisportolt testalkatú, sapkás fiatalember kockák tetején bemutatott, erotikus csípőmozdulatokkal fűszerezett táncára épülő reklámját? ..
la russa 2009.04.15 17:26:47
Update: Végre elhárították a hibát, és újra működik a szavazóbox. Fussunk akkor neki még egyszer a szavazásnak, és lássuk, elsöpri-e a népharag a reklámszóvicceket. Az elmúlt néhány alkalommal beleszaladtam már olyan reakciókba, amelyek az enyémmel homlokegyenest…..
addict Napi reklámdilemma: MAKSZ 2009.04.06 21:00:00
Vajon miért és kinek hirdeti magát a Magyar Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) szerte a fővárosban köztéri médiafelületeken?..