Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RockKéró

2 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túlzás nélkül állíthatom, hogy mintha csak tegnap lett volna, pedig valójában 2017(!!!) novemberében írtam meg itt a Nerdblog hasábjain, hogy 25 év szünet után, az 51. számmal (amolyan előrehozott karácsonyi ajándékként) feltámad gyerekkorunk kedvenc ifjúsági lapja, a Kockás! A '80-s években egy…..
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
RockKéró 2019.09.18 20:24:37
@Mate4182: igen be is jelentkezett egy lány, h ő az "asszisztens". Csak a képeket ő csinálja ... Azért ez nekem fura egy valóságsóban ...
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
A minap Ivan Reitman azt mondta, hogy Arnold Schwarzenegger nem tér vissza Hollywoodba, hanem inkább a politika karrierjére koncentrál. A TheArnoldFans oldal azonban úgy tudja, hogy az egykori akciósztár azon gondolkodik, hogy az asztalán lévő három forgatókönyv közül melyiket…..
RockKéró 2011.01.17 21:35:06
Már ezen a héten sem vesz részt Eszenyi Enikő a "nézői nyomásra" péntekre áttett Megasztárban, mivel a színésznő már hónapokkal ezelőtt leegyeztetett programterv szerint a Pesti Színházban játszik a Mikve című darabban. Hadar Galron női fürdőben játszódó…..
Update: Még nem biztos, hogy a trailerben hallott szinkronhangok lesznek a filmben. Mint már bizonyára sokan tudják Sylvester Stallone akciófilmje, a The Expendables csak bemutatásra kerül nálunk, október 14-én kerül a mozikba. Lehetett arról hallani, hogy Stallone Gesztesi Károly…..
Ez a poszt azoknak a kétkedőknek szól, akik nem hiszik, hogy programunk tényleg megvalósulhat. Ez valószínűleg ugyanaz a réteg, mint akik a Földet is sokáig laposnak hitték.Egyik legfontosabb intézkedésünk a Duna bevezetése a Nagykörútra, igazán látványos, turisztacsalogató…..
Lehet, hogy Stephen Hawking a világ egyik legnagyobb koponyája, de az biztos, hogy mostanában nagyon levert. Először arról beszél, hogy az idegenek IGENIS léteznek, de egyáltalán nem békések a szándékaik, inkább leigáznának bennünket. Most pedig azt mondja: ha nem hagyjuk el a…..
Szeptember 20-án, egy nappal az amerikai premiert követően már a magyar nézők is láthatják a Boardwalk Empire című új HBO-sorozat első részét, azt, amit a legendás Martin Scorsese rendezett, és mivel tele lesz gengszterekkel meg lövöldözéssel, biztos jól fogunk rajta…..
Mostan elmondom, hogy mitől írom ezt a naplót. Mer nem eccerű. Én ritkán írtam akkor még. Elvégeztem a veresegyetemet, mer szülejim már egész fiatalon bezárattak oda. Mit tehet ez ellen egy védettelen gyerök, mint én? Negyedik szemeszteriben kétszer is halasztást kaptam, egy évet…..
 Jámbor ember vagyok, talán azért, mert apai ágon a dédapám Lenin-fiú volt, ezért már kora ifjúságomban magamba szívtam a jó erkölcs, igazság törvényeinek tiszteletét. Ezért csak a legritkább esetben szánom rá magamat arra, hogy április negyedikén vagy május elsején…..
Kedd este a Gödörben tartózkodtam, ahol a budapesti fiatalság szokásos vidám életét élte, amikor nyolc körül a tömegben feltűnt a fél LMP-frakció - persze ekkora létszámú csoport könnyedén tud elvegyülni a tömegben, úgyhogy nem okoztak feltűnést még úgy sem, hogy Schiffer…..
Az egyes gazdasági és pénzügyi tárgyú törvények megalkotásáról, illetve módosításáról szóló, T/581. számú törvényjavaslathoz (ez tartalmazza a bankadót is) Rogán Antal (Fidesz) a következő módosító javaslatot terjesztette elő:„5. biztosító: a biztosítókról…..
Hartay "hácsé" Csaba (bizony, van saját blogja Viharsarki Kattintós néven) lassan külön cimkét fog kapni közönség- és blogtulajkedvenc posztjainak köszönhetően - a mai ismét a legjobbak között van. Nó komment. A hülyék adója.   Hallottad? Volt ötös a lottón.…..
Az iSuppli szerencsére nem bírt magával, és megint kiszámolta, hogy mennyibe kerül az aktuális iPhone-generáció gyártása az Apple-nek. Ezt úgy csinálta, hogy megnézte, mennyibe kerülnek az alkatrészek, a számokat összeadta, aztán kijött az, hogy 188. Már hogy dollár, ami az…..
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
"Ezt akarták a választók? Hol vannak az elemzők? Hol vannak az újságírók? Miért nem szembesítenek, miért nem elemeznek? Mitől félnek?Mondják, mit jelent a szakmai tisztesség? A nemzeti elkötelezettség? Mire számítanak a némák? A Fidesz kegyelemkenyerére?  Azt hiszik,…..
Már az Indexben is hőzöngés volt amiatt, hogy a foci vb párhuzamos meccseinek közvetítői bemondják a másik meccs eredményeit, ezért felteszem, hogy másokat is érdekel, miért is teszi ezt az MTV. Alant a köztévé sajtóközleménye, szó szerint. "Amióta a bundázások…..
Aki úgy érzi, hogy blogom lendülete mostanság megtorpant, az nem téved, de ennek csupán az az oka, hogy ugyebár itt a nyár és a szállodai WiFi elég gyenge a tengeren hánykolódó gumimatracomon.Nos ezek után mi más is lehetne a mai téma, mint az utazás, a nyaralás! Az utóbbi…..