Regisztráció Blogot indítok
Adatok
audion

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Droli tegnap remek posztot írt Hisztiország címmel. Remélem nem követek el nagy hibát, ha úgy foglalom össze az írását, hogy a magyar választópolgároknak mindig az aktuális kormány politikájával van bajuk, és emellett a mindenkori ellenzék politikáját mindig jobbnak tartják.…..
Végre nem csak a terület bérlésével kapcsolatos hírek kapcsán van szó a 2011-es Szigetről, ugyanis bejelentették a fesztivál első fellépőit. A legnagyobb név az idén újjáalakult, amúgy 2002 óta nem koncertező britpop alapvetés, a Pulp, és a negyedik lemezével végre…..
audion 2011.03.02 16:42:59
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
audion 2011.02.02 15:28:20
Ezzel a címmel kezdtem el ezt a posztot írni, és szerettem volna valami igazán pozitív, európai értelemben vett előremutató posztot kerekíteni belőle, de aztán valami egy kicsit elrontotta a kedvem. Amikor először megláttam a Müpa plakátját, amivel a most kezdődő,  Liszt…..
Gwyneth (akinek a frissen felvarrt arcáról zengett tegnap a világsajtó) rendkívül merész ruhában jelent meg a vörös szőnyegen: az Emilio Pucci darab szemből nézve semmi extrát sem mutatott, aztán amikor megfordult a színésznő, feltárult az érdekes, fűzős…..
Tessenek megnézni az alábbi képeket, és tippelni, hogy vajon azok hol készültek! Nem a Hyatt, nem a Kempinski, ez egy magánklinika. Elsőre nincs is ebben semmi különös. Akinek van mit a tejbe aprítania, az ilyen körülmények között gyógyulhat, akinek nincs, annak maradnak…..
Egy reklám sikerét az is mutatja, hogy mennyire sikerül a fogyasztók fantáziáját megragadnia, hogy azok önként és dalolva vigyék tovább annak valamelyik elemét, vagy akár az egész koncepciót. Itthonról így hirtelen a büszkemagyaros-petőfis-énígyszeretlekmagyarországos reklám…..
audion 2010.11.17 16:05:49
 Pár nappal ezelőtt a londoni Ralph Lauren áruház megmutatta, hogy video mapping témában mégsem az ukránok járnak a világ előtt. A 1 New Bond Street címen az utcán zajló performanszra a 4-dimenziós jelző talán túlzás, de aki látta, biztos nem fogja egyhamar elfelejteni, így…..
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
Íme egy oktatófilm arról, hogy miért kell a brainstormingokat úgy szervezni, hogy a szóviccelő kolléga ne érjen rá, vagy ha mégis elhangzik egy-két agyrepesztő humor, miért engedjük ezeket inkább elszállni csöndben a légkondicionált levegőbe. Azért, mert ha a szóvicc megragad,…..
audion 2010.07.14 18:32:49
Hogy lehet az iPhone-ra szabni egy reklámüzenetet, hogy az kihasználja a készülék adottságait? A mobile marketingre specializálódott Medialets megmutatta. Az HBO saját készítésű, vámpíros sorozatának, a Tru Bloodnak készítettek egy speciális reklámot, amelyet a Variety.com…..
Úgy tűnik, nem csak a pártok szeretnek ígérni, hanem az ásványvizek is, csak a vizek úgy ígérnek, hogy eljátsszák, mintha nem. Meglepő módon két konkurens márkára is rábukkantunk, melyek nagyon hasonló módon játsszák el, hogy nem. Ez itt a nemrég átpozícionált Kristályvíz…..
audion 2010.04.07 09:52:46
Az iPadre írt DJ szoftverek gyors evolúciójára számítunk, de addig is van mit használnunk, amíg kijön a Traktor vagy a Serato ITCH megfelelő verziója - például itt a Sonorasaurus, a jónevű Pajamahouse Studiostól. A kétlejátszós program mindkét egységére külön effekteket…..
Pár éve már tiszteletét tette a Prodigy a VOLT fesztiválon, tavaly pedig a Szigeten léptek fel Magyarországon, de idén sem maradunk ki belőlük: a VOLT szervezői bejelentették, hogy a már eddig is publikus Massive Attack és Billy Idol mellett idén is jön hozzánk Liam Howlett és…..
deddurva Nemzetközi Zoltán Nap 2010.03.08 12:17:00
Mivel nőnapi szóviccel nem tudok szolgálni, ezért Zoltánosat kaptok, elvégre ők is ma ünneplik a napjukat.   Helyszín: kollégiumi konyha Szereplők: Károly, Zoli és jómagam A történetben Károly kávézik, én belépek és hármunk nevét kimondva értelmes…..
audion 2010.03.11 12:03:59
A képért köszönet Istvánnak!..
Tegnap zárult a TV Paprika szakácskereső sorozata, a Casting, a végeredmény pedig meglepő lett és nagyon előremutató.A verseny tétje az volt, hogy a győztes saját műsort kap nemsokára a csatornán, a zsűri pedig úgy döntött, hogy a francia származású Christophe Deparday legyen a…..
audion 2009.12.02 14:02:09
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..
A DJ Tech egere nem az a szokásos tajvani villogós játékszer, amit egy-kétezer forint körül árulnak a hipermarketben: a DJ Mouse egy valódi, komoly DJ-eszköz, komoly szoftverekkel. A fő aatrakciója persze, hogy a szkreccselésre kiválóan alkalmas kerék, ott a tetején - mellette…..
audion 2009.08.24 12:13:33
Bocs, ennyi a hír. És ez sem hivatalos, csak az Apple- és T-Mobile-közeli ismerőseim elszólásainak a közös halmazából lehetett azt kiolvasni: még ma sor kerülhet a sajtótájékoztatóra, ahol bejelentik a telefont, a részleteket, az árakat, mindent, amire kíváncsiak vagyunk, és a…..
Megy a baromkodás, az egyre élesebb vita, és a legnagyobb baj, hogy már kapott egy politikai színezetet is. Mégis mi a rosseb köze van a brávó zenés vacsorának a politikához? Ha fideszes vagyok, akkor diszkósnak kell majd lennem, ha emeszpés, akkor rokkernek? (Nyilván nem, ez csak…..