Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miva?

0 bejegyzést írt és 6182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük az alapoknál! Kezdő kovászolóknak ajánlott zamatos fehér kenyér. Ez az első recept, amivel a kezdő tanfolyamaimon is találkozhatsz. Lépésről lépésre végigkövetheted a kovászos kenyérkészítés folyamatait ebben a posztban. Ez egy kimondottan otthonsütők számára összeállított recept, otthoni…..
Főleg ebben a választási rendszerben, sőt, most lehet csak igazán! Ez a Választási Törvény, Orbán Viktor és a Fidesz általános politikai rövidlátásának ékes példája, mert bár saját magukra szabták, valójában korábbi voksolások szavazatszámai, és egy gyökeresen más politikai helyzet (a Fidesz akkori…..
miva? 2018.03.04 17:54:53
A politika világa legalábbis egy szempontból hasonlatos a technológia és az innováció világához: amit egyszer feltaláltak, azt utána más is elkezdi használni és a megoldás vagy a módszer az adott terület mindennapjainak a részévé válik. Ha a politika világát nézzük, akkor az első általunk is ismert…..
miva? 2017.08.25 18:23:32
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: majd ha ígéretedhez híven családostul kivégzed az ellenzéki bloggereket, akkor dobjuk fel népszavazásra a kérdést, hogy mi a lényeg!
Korábbi bejegyzésünkben részleteztük a többségi állami tulajdonban lévő cégek tulajdonosi jogait gyakorló Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. vezetőségének juttatott fizetéseket ( az állami vezetők fizetésének korlátozásáról indított népszavazási kezdeményezés kapcsán.). Mivel az MNV Zrt…..
miva? 2017.08.12 13:53:56
Jó, hogy így alakult. Nem szoktuk visszafogni a nyelvünket ezen a blogon, tíz posztban nem volt annyi picsábaküldés, mint amennyit ez a nyomorult BKK és becses informatikai partnere érdemelne. Persze érdekelne, hogy ki az érdemi szerző, ki hozta a döntést, hogy beleállnak a vállalhatatlanba,…..
miva? 2017.07.22 10:53:05
@gmihaly621: tán még jogi diplomája sincs a 18 éves srácnak. Reggel? Hány órakor? Reggel fél háromkor? Micukám, ebben a témában ne erőlködj! Már csak a személyes adatok pancser kezelése miatt is le kellene mondania itt mindenkinek, plusz nyomozni kellene ellenük. Amit meg ti kommunikáltok, az valóban a legalja.
Brüsszel után a zsidók is megállították az Orbán-rezsim uszítását...
miva? 2017.07.12 12:15:18
@MaxVal BircaMan HJCD: mehetsz a listádon szereplő családokat irtani, ahogy ígérted
Varánusz Rohadjál meg, Simicska! 2017.06.24 12:19:57
Azt eddig is sejtettük, hogy Simicska a Jobbik plakátkampányával elguríthatta a Fidesz gyógyszerkészletét, de csak most lett világos, hogy valójában nekifutásból szétrúgta a Nemzeti Gyógyszerszekrényt. Emezek a zavart tikkelés után rohagyá'meg a kurva anyád üzemmódba kapcsoltak, és régi jó…..
miva? 2017.06.24 12:44:18
miva? 2017.06.24 12:51:54
@Fabius: megnyugtató, hogy nem egy éjszakai előállítás utáni hirtelen rosszullétet követően végrehajtott lobotómia van a dologban. Manapság már meg sem lepődnénk ebben a büszke és erős európai országban.
miva? 2017.06.24 13:25:04
@Fabius: igaz is. Tiszteletben van itt tartva a szólás meg a véleményszabadság, függetlenek a bíróságok, és dehogy prejudikál a kormánypárt. Az eljárás is tisztességes mindég.

Azért sztem nincs messze a Putyin féle politikai kivégzések ideje, szal arra kérlek, hogy ha nagyon el lennél havazva, akkor attól még néha jelentkezz egy kommentben.
Dobogós hely – alulról, a bányászbéka fenekétől nézve Talán sokan látták már azokat a fotókat, melyek lepusztult környezetben, vagy éppen a való magyar világot jellemző, emberhez méltatlan körülmények között vegetáló szegények mellett mutatják a legújabb megtévesztő mutyit: a milliárdokból…..
miva? 2017.06.21 20:14:20
@-JzK-: aki szegény, és nem cigány, az ne szavazzon eszerint Orbánra.
@MaxVal BircaMan HJCD: ha te mondod...
miva? 2017.06.21 20:23:24
@sZulamith: sztem ne feszegesd nála. Egyszerre vallja, hogy nincs is egymillió cigány, meg hogy a 4.3 millió szegény mind cigány. Ennyike
Az elnök veszedelmes módon nagy ívben tesz az orosz veszélyre. Nyugaton szorulnak vissza a populisták, de Kelet-Európában és az USA-ban még tartják magukat. A nacionalista-populista erők hoppon maradnak, ha a politika képes érdemi válaszokat adni az aggályokra..
miva? 2017.06.18 16:04:45
@MaxVal BircaMan HJCD: a krími tatároktól ezt hallottam én is. Békés mackó az orosz, csak véletlenül csampészett vegyi fegyvereket szíriába Putyin maffiózó barátja. Inkább irtsad az ellenzéki családokat, ha már megígérted, és ne is foglalkozz az oroszellenességgel!
miva? 2017.06.18 16:07:21
@Ahmed H CIA terrorista: nem. Vannak bizonyítékok. Már Trump ügyvéde is ügyvédet fogadott! Persze a terroristák bankárával meg Putyinnal haverkodó ártány rajingóinak párhuzamos valóságában mundez nincs, mert nem mondta be az RT meg az EchoTV
miva? 2017.06.16 21:07:39
@István Zsolt: hajrá. Máshol jobban megtárgyalhatnád. Akkor te Orbánt utoljára akkor láttad, amikor a jelenleg bebörtönzendő polgári és civil oldalon állt. Rakjad rendbe a 15 év alatt összezuhant életed, ne használd ma sem a szert, és reklámozz ott, ahol a potenciális kliensek előfordulnak.
miva? 2017.06.16 21:30:06
@István Zsolt: Tárgyaljuk meg mélben. Ne vigyük el a témát! Az olyan Rogántónis lenne.
Varánusz Menekül a Fidesz 2017.05.27 11:39:06
Stratégiát váltott kormánypártunk a Halász Júlia botrány után. A kérdezősködni szándékozó újságírót már nem lökdösik, rángatják, telefonját buzerálják, hanem menekülnek, bujdokolnak előlük, trükköznek ahogy csak lehet, megúszni a megúszandót. Volt már "futtatás kifulladásig" projekt, "tereld az…..
Az ellenzék és a civilek is felkapták a vizet, a Kétfarkú Kutyapárt is megtrollkodja a CÖF-öt válaszul. ..
miva? 2017.06.13 18:39:43
@FCUK5: az már mindegy. Ha megkapják, ott a stigma. Hehe
miva? 2017.06.13 18:41:12
@Brix: meg a rákos gyerekek sem többség. Tudod, ha nem galád debilek gyülekezete lenne az a párt, amit nyilvánosan már te is megtagadsz, akkor lehetett volna ezt jól is csinálni.
Donald Trump fellépése eddig példa nélkül álló károkat okoz az eddig is rendkívül lassan haladó és szerény eredményeket felmutató környezetvédelmi törekvéseknek. Egyik első intézkedése az USA-ban a környezetvédelmi célú kiadások lecsökkentése, a második a párizsi klímaegyezmény felrúgása, a harmadik…..
miva? 2017.06.11 21:31:38
@sírjatok: 1. Atomenergia CO2 mentes. Valóban? Nem, csak kisebb a közvetlen látható kibocsátás, de tökre rendben lenne, ha a szeméttel tidnánk bármit kezdeni, de nem tudunk. Itt nem csak a kiégett fűtőelemekről van szó, hanem a szennyezett acélról, betonról stb. Vigyük felcsútra! Orbán, Putyin, Trump meg épp a mérhető, megismerhető valóság ellensége, amolyan lázálomárus. Nekik a valóság veszély. Valódi természeti jelenségekkel nem küzd meg Rogán. Aki eszi, majd magyarázza a 40 fokban a heti negyedik tornádó után a szomjan haló, vagy fertőzött víztől agonizáló unokájának, hogy Soros!
miva? 2017.06.11 21:40:23
@-JzK-: azt gondolom, hogy az általad ismert világ megszűnik. Igen, sivatagi nép még lehetünk. Azt is gondolom, hogy lassan már mundegy. És klimatológiai előrejelző programokat futtatok. Esetleg egy bazinagy vulkánkitörésben bízhatsz. Ha érdekelnek a részletek, tolom ezerrel.
miva? 2017.06.11 21:53:33
@miva?: látom, noncs szükség a tudományra, ha nem a propagandaminiszter nótáját fújja. Ha van gyereketek, úgy szeressétek, hogy miattunk hal meg a karjában a gyereke. Kiszálltam
A mostani bejegyzésben a kormánypárti média kétarcúságát szeretném bemutatni. Az első példában egy "JOBBOS" és egy "BALOS" hír bemutatása következik ugyanazon az oldalon (a kormánypropagandáén); a másikban ugyanaz a - nem magyar - hír "JOBBOS" és "BALOS" körítéssel. Indzsoj. 1. A) Pártunk és…..
miva? 2017.06.11 11:07:00
@MaxVal BircaMan HJCD: nincs ballib párt. Mikor mész családot irtani? Ahogy ígérted...
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..
miva? 2017.05.25 14:04:59
@kovacs55: pontosan tudja a cég, hogy melyik fuvar, melyik autó és sofőr az érintett. A taxi szektor világszerte kb maffia. Brüsszeltől Prágáig a politikába erősen becsatornázva bűnöznek, mossák a pénzt, és verik át a kuncsaftokat. Erről számos tanulmány elérhető. Ha pedig valaki ezen a piacon próbálna tosztességes munkával boldogulni, majd kerül valami politikus, aki ezt megakadályozza. Ez a megállapítás kisvárosokra nem igaz. Ne taxizzatok!
Nemhogy migránsok akarnák elárasztani az országot, de még maguk a magyarok is elhagyják a tejjel-mézzel folyó Kánaánt...
miva? 2017.05.21 14:59:53
@midnight coder: nem lehet többen kimenni. Annyian mennek évek óta, amennyien csak tudnak.
Élőlény, tárgy, fogalom? Aki látta Gyurcsány Ferenc tévés szereplését Orbán bankszámláiról, felteszi a kérdést: ez most egy médiahekk volt, vagy a bulvárhoz edzett nézőközönség ingerküszöbének áttörése valami szokatlan flash mob-bal, vagy barkochbába oltott stand-up komédia?. Valószínűleg minden…..
miva? 2017.05.19 19:39:33
@bekerült: szia. Nagyon nem vagyok fideszes. Nézz utána.

Gyurcsány nem vette észre, hogy ahol csak feltolakodott a bulivonatra, ott meghalt a buli? Amire a millától a 2014-es választásokig ráerőltette magát, az azonnal megdöglött?

Dehogynem.

Csak neki nem ez a fontos. Hanem az, hogy ha valami lesz, abban ő fontos legyen. Ha ennek az az ára, hogy közben Orbán diktatúrát épít, vagy kivezet az Unióból, esetleg a feldühödött tömeg legyintve hazamegy, hát az se baj.

Ő a kalodánkon a lakat. Egy oldalon játszik Orbánnal, hogy a nép nehogy öntudatra ébredjen.
Két gazember!
miva? 2017.05.19 20:00:18
@Jakab.gipsz: segíts! Az problémás, hogy majmolják, vagy az, hogy csak majmolják?

Nem vicc. Így lett kitalálva. A másik nélkûl mindkettő szükségtelen.
„Ruszkik haza!”- ismét zúg a tömeg a budapesti utcákon, miközben a kutatók aggódva állapítják meg, hogy a térségben Magyarország a legsérülékenyebb az orosz befolyással szemben. Ennek oka a kormány Kreml-barát politikája, az ellenintézkedések hiánya és a magyar sajtó helyzete. Sz. Bíró Zoltán…..
miva? 2017.05.17 22:08:56
@Szélmalomharcos: baj is van a finn erőműből. Leállították- opardon, fideszeseknek leálitották- a picsába
miva? 2017.05.17 22:10:31
@miva?: az álamfő a nagy környezetvédőségében remélem felcsuth mellett temetteti el a sugárzó betont meg fűtőanyagot
Ha azt gondolta, hogy ez most egy nagy fenékberúgás a Pártunknak és Kormányunknak, nagyon téved. Most bontják a pezsgőt. ..
miva? 2017.05.17 19:18:34
@MaxVal BircaMan HJCD: reménykedj csak, te bloggereket családjuk kiirtásával fenyegető izé. Azaz fideszes.
Az Európai Parlament a hetes cikk szerinti eljárás előkészítését kéri Magyarországgal szemben - jelentette az állami magyar hírügynökség.  A magyarországi helyzetről beterjesztett két határozattervezet közül a szigorúbbat fogadta el szerdán az Európai Parlament (EP) plenáris ülése, amelynek…..
miva? 2017.05.17 18:04:35
@Legeslegalja: és hányan szavaztak Orbán ellen? Még ha igaz is lenne amit írsz, akkor is ciki a helyzet. És nem vennék mérget a bloggereket családjuk kiirtásával fenyegető birca haverod helyében arra sem, hogy nem lesz eljárás. El is mondom miért.

A politikacsinálás szakma, és mint minden szakmának, ennek is megvannak a szabályai. Ezek nem a politikusok nemeslelkűségéből fakadnak, hanem hosszú idő tapasztalata mutatja úgy, hogy a hatékony érdekérvényesítés - ami a politikus legfőbb feladata - úgy lehetséges, ha bizonyos keretek közt marad a politikus.

Miután a fidesz emberei teljesen leplezetlenül mondanak ezt, támogatják aláírásukkal, ígérnek, stb, majd tesznek azt, tömnek mo-n propagandával ezügyben mindenkit, semmi becsülete, szavahihetősége, megbízhatósága nem maradt ennek a díszes társaságnak.

Nem kíván velük senki dolgozni, mutatkozni, stb. Ha tovább húzzák, azzal a delegáló államban veszítenek súlyos százalékokat. Mindenki tudja ugyanis, hogy az odahaza magát nettó befizetőként beállító állam az ő pénzükből hízlalta 100milliárd látható forint vagyonnal Mészárost csak 2016-ban. Közben pedig vannak az ügyek. Putyin. Kína. Irán. Stb.
miva? 2017.05.17 19:07:38
@gmihaly621: nyugatmucsa pénze azért köll. Neme?
Lehet nem most kéne ezt a posztot írni, mikor a felfőtt agyvizem lelőtte magáról a kupakot. De...ha lopni nem szégyen, akkor káromkodni se az basszátok meg! Mer'hát a Nemzeti Együttlopás Rendszerében odáig jutottak a patkányok, hogy a legkisebb tételekért is lehajolnak, és elveszik amihez…..
Furcsa jelenségnek lehetünk tanúi a napokban: töke nőtt egy szocialistának. Botka László - ifjúfideszeseknek Gábor - megfogalmazta orbánváltó programját, és ha hinni lehet a Magyar Időknek, akkor olyan keményre sikerült, mint a kád széle. Persze ez a keménység is relatív, mert kibaszni végre a…..
miva? 2017.05.14 19:32:26
@rdos: a klímahisztihez. Vannak mindenféle jósági indexek-magyarul nemtom hogy van- amik alapján a numerikus időjárás és klímamodellek terén fut a világ európa után. Az után az európa után, ami pl vizualizációban magyar szoftvert használ. A téma konkrétan úgy néz ki, hogy van egy tudományos közbeszéd, amit lefordítanak cégeknek, politikusoknak, majd valami faszságorientált cikk vagy blog egy orbitális baromsággal tálalja Neked(általában épp az ellenkezőjét)
Nem olvastam Diána egyetlen cikkét sem, sőt hivatkozásban sem találkoztam vele, de nem zárható ki az, hogy értelmes dolgokkal foglalkozik. Szerintem épp ott tartunk, hogy a klímaváltozás miatt az életükért menekülők tartják részben életben a G. törekvéseit. Nem kellene a sötétzöldek meg a klímanácik léte miatt megfeletkezni arról, hogy valami durva épp történik. És történik. Ha érdekel, döntöm az infót.
A francia elnökválasztáson csúnyán fűbe harapott a náci tömb. A nacionalista erőkre épp annyira nem kíváncsiak Francia-honban, mint itthon. Hangzatos és hangos a gyűlölet-kampány, de mint ahogy ott, itt sem lehet mindenkit a végtelenségig hülyíteni. Az embereknek nem kellenek kerítések, elszigetelt…..
miva? 2017.05.14 11:48:30
@MaxVal BircaMan HJCD: kopipésztel nyomod? Hányadik blogon is írod be ezt?
miva? 2017.05.14 11:51:05
@Ingyen védem az Orbán kormányt: @kvadrillio: valahogy be kellene tiltani a tudományt meg a kritikus sajtót, mert így első körben cáfolnak a tények mindkettőtöket.