Regisztráció Blogot indítok
Adatok
broáf

0 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Királyvár I. Cersei, Tommen, a Főveréb és Margaery készül a tárgyalásra, ami persze egy koncepciós per, de ebbe most ne menjünk bele mélyebben. A jelenet elképesztően erős, a zene, pontosabban annak hiánya még erősebbé teszi, az operatőrnek meg innen is kalaplengetés, nagyon jó dolgokat csinált…..
broáf 2016.06.30 12:02:35
@pocokman: esküje értelmében a haláláig kell szolgálnia. a halál pedig ki van pipálva
Meereen Tyrion nem egy beszari csávó, illetve, de, alapjáraton az, csak néha hodori méretű tököket növeszt, például Királyvár védelmekor, de ez most nem releváns, hagyjuk. Miközben az öböl rabszolgatartó kiskirályai Meereent lövik a tengerről, és a városra méretes, égő golyóbisok záporoznak, (néha…..
broáf 2016.06.29 11:01:04
@Hüpna: ezektől függetlenül lehet, hogy a kis Bolton ott röhög már egy ideje Sansa hasában.
  A Falon/Vakondvárosban Sansa levelet kap (life!, bocsánat, valahogy oldanom kell a feszkót), pöcséteset, a viaszban Kisujj gyanútlan kezekkel belenyomott madaras címere, Sansa meg rongyol menten Vakondvárosba, randira. Hogy Jon hogy engedhette el egyedül, pontosabban csak Brienne társaságában,…..
Nem tudom, mi a hivatalos magyar cím, akinek ez nem tetszik, ne nézze. A Falon Ott kezdünk, ahol befejeztük, havas liheg, mint aki a halálból ébredt pucér seggel, és bazdmeg, tényleg így van, Ser Davos meg kis híján lefossa a bokáját, mert medzsik baszki, tegnap halott vót, most meg itt veszi a…..
broáf 2016.05.13 08:48:57
@paranoid T.R. marcipan: Havas a haláláig szolgálta a varjakat, így nem szeg semmilyen esküt.
Megint durván elvéreznek egy centin a mérőszalagot hanyagoló utasok a Wizz Airnél. A légitársaság ultra szenyó csomagszabálya szerint csak egy kis hátizsák vihető fel ingyen a gépre, a mérési szigor változatlanul szinte csak Budapestre jellemző. Végül is a korábbi…..
broáf 2015.12.20 20:26:09
@Minden lében talál: Akkor ne amiatt rinyálj, hogy van ahol betartatják az ezerszer leírt szabályokat, hanem örülj, hogy van, ahol engedékenyebbek! Ettől a hozzáállástól, nem leszel ennyire besavanyodva.
Korábbi bejegyzésem okán, amelyben ritka fotókat kerestem a magyar mozik és filmgyártás múltjából, most összeszedtem a magyar film 100 évének általam legszebbnek tartott színésznőit. A némafilm-korszaktól a mai napig az általam legvonzóbbnak tartott művésznőket tartalmazza a…..
broáf 2014.08.28 11:32:16
„Egy hölgy, saját bevallása alapján, keres 100 ezer forintot, de megjelöli, hogy a jövendőbelije legalább négyszázat vigyen haza” – tanulságos élménybeszámolót kaptunk a társkeresés nehézségeiről. Az ideális pasi ne legyen több 30-nál, ne legyen gyereke, legyen viszont…..
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
Colorcam Nazca vonalak Londonban 2013.10.17 16:25:52
A kérdés a következő: hány állat rejtőzik a londoni metró térképen? A válasz 22, de ha valaki talál még, mindenképpen szóljon nekünk és nekik. Megmutatjuk mindet, a kutyától a bálnáig.  Az állatokat még 1988-ban Paul Middlewick fedezte fel. Azonban nem az összeset.…..
Szerepelt egyszer az Urbin egy szuper dögös panellakás - ami azóta is fel-fel bukkan különböző dizájn és lakberblogokon. Iszonyúan jól nézet ki, de azt azért tudni kell róla, hogy ennyi pénzt senki nem öl bele egy panelkecóba, ha élni akar benne, legfeljebb hobbiból vagy…..
broáf 2013.09.24 20:51:36
@retekblog: Kár, hogy ilyen savanyújóska vagy.
István egy újabb magyarosan kivitelezett gigaprojektet buktatott le pusztán egy utcán végigsétálva. Az FKF ugye 20 év késéssel bevezeti a szelektív kukákat, amikről sajnos lemaradt az értelmezhető felirat, így a bennszülötteknek kell kifesteniük: Az megvan, hogy miután a…..
A Daft Punk kapott egy saját Forma-1-es versenyautót. Ennyi, minden további mondat ebben az írásban innentől teljesen feleslegessé válik. Romain Grosjean és Kimi Raikönnen, a F1-es Lotus istálló pilótái a monacói nagydíjon fognak külön a versenyre tervezett Daft Punk-autókkal…..
broáf 2013.05.24 14:34:26
@terheslo: Lenyűgöz a magabiztosságod. Mondd mester: mit nézzek és hallgassak, ami nem szar?
Teljes a bekészülés a MÁV-nál. A jegykiadó rendszer állítólag még nincs felkészítve arra, hogy gyorsvonati pótjegyet számoljanak, pedig holnaptól kellene. Amennyiben ez holnap hajnalig nem gyógyul meg hirtelen varázslatosan, mindenkit automatikusan meg fognak büntetni? Instant…..
A Kentucky államban született, ma 52 éves George Clooney születésnapja alkalmából összeválogattuk azokat a mérföldköveket, amelyeknek köszönhetően a Clooney ma már nem csak egy vezetéknév. (Persze, egy csomó kimaradt!) Íme szívkirályunk palettája:  Vészhelyzet…..
27 évvel a világ legsúlyosabb nukleáris balesete után, mely a csernobili atomerőműben történt az egykori korház ugyanolyan érintetlenül áll, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt, a katasztrófát követően elhagyták. Csak az idő és az anyatermészet "munkája" látszik rajta. S bár az…..
Nem merészkednénk addig, hogy gyorsítéletben mondjuk meg, negyvenszázaléknyi jelöletlen idézet után Semjén Zsolt dolgozata plágium-e, vagy csak hiányzott írógépéről az idézőjel. Mi pozitív módon inkább a tartalomra koncentrálunk, hiszen A new age kihívása és az…..
Apám mesélte, hogy náluk gyerekkorában - egy szegény angyalföldi munkáscsaládról van szó a háború utáni évtizedekben - téglát kellett a vécétetőre tenni, hogy ne jöjjön föl a patkány. Mielőtt az ember felhajtotta volna, illedelmesen bekopogott, hogy most ő jön, a…..
Induljunk a címben olvasható találós kérdéssel: mit gondolnak, mennyi alma kell egy olvasólámpa fénybe borításához? A választ egy portlandi fotóművész, Caleb Charland adta meg – összesen körülbelül háromszáz. A válaszért Charland saját bevallása szerint mintegy 11 órán…..
broáf 2012.08.23 15:29:42
Annyira tipikusan és szánalmasan magyar történet, ami Munkácsy Mihály Siratóasszonyok a keresztfán című festményével történt a minap! Az ember lassan már azt sem tudja, hogy sírjon vagy röhögjön az egészen...Történt pedig, hogy a festményt a debreceni Déri Múzeumban…..
broáf 2012.08.17 09:29:18
Ennek semmi köze a politkához. Véletlen az is, hogy a Munkácsy Alapítvány elnöke Rákay Philip. És egyébként is a hajduPress megírta (www.hajdupress.hu/?cikk=21005), hogy "A kép kényszerű ide-oda szállítása egyébiránt nem közpénzből történt, azt a Munkácsy Alapítvány finanszírozta." Nem közpénz, hanem alapítványi! Teccikérteni? Ja hogy a Munkácsy Alapítvány működik közpénzből? Az más kérdés...
Sziasztok!   Az a helyzet, hogy igazából nincs nagy problémám a munkahelyemmel, normális munkatársak, normális vezetőség, amennyire ez lehetséges, nem akarnak kirúgni sem, nem terrorizálnak bennünket. Ellenben most, az Olimpia alatt megszaporodtak a leb..ások, a kisebb…..
Kedves Kormányunk! Egy kedves olvasónk megtalálta Hugh Grant címét a neten. Köszönjük neki! Hugh Grant, 42 West 220 W. 42nd Street 12th Floor, New York, NY 10036, USA   üdvözlettel, Fent és lent ui: igaz, ez new yorki cím, ő meg angol, de egy ajánlott…..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
biztonságos? A wannabe diktátor 2012.04.22 01:20:00
Üdvözlöm önöket. Én egy amolyan "tollforgató terrorista vagyok" csak azért, mert nem tetszett, hogy a Hazám legfőbb közjogi méltósága egy tanulatlan bunkó, csaló, aki a doktori címét csalással szerezte meg és ezt hazug módon mindaddig tagadta (őt is megilleti az ártatlanság…..
broáf 2012.04.22 10:25:25
@Fräulein Stefanie: tényleg többet tett le. Farkas Péter is többet tett le nálam, mert ő is nyert egy olimpiai aranyat, mégis börtönben ül. Bácsi Sanyi is többet tett le, mert élsportoló volt, aztán rommá kokózta magát. Felnézzek ezért rá?
Gourmet élményvacsora helyett átlagos menüsor; olcsónak látszó, de további ráfizetést igénylő szolgáltatás; komplett vakációnak álcázott szimpla szobafoglalás – kellemetlen élményekkel is „gazdagodhat” az, aki kellő óvatosság nélkül kattint rá a kuponos és bónuszos…..
Kép:  http://lvnte.tumblr.com/ Értjük mi, és van is benn igazság („elmúltnyolcév”), de azért ennél már jelentősebb az elmúlt kettő: áfa-emelés, ilyen adó, olyan adó meg faszomadó. Közben az állam saját magán nem gyakorol semmi racionalizációt, sőt! Ő…..