Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Mutyilufi Dr.

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Január elsejével bezárt a régió egyetlen anyatejgyűjtő állomása Debrecenben. Az állomás bezárása mindenféle egyeztetés nélkül történt, mondják az orvosok. Az RTL riportot forgatott erről, és csodák csodája, de a forgatás után Kósa Lajos sajtótájékoztatót tartott, ahol…..
Az állam  engedélyezze, vagy kötelezze a Főtávot az egyéni emberek (lakások) "kiugrásának" lehetőségére, egyéni mérőórák felszerelésére, ahogy az a vízóráknál lehetséges. *** Külföldön dolgozok, és van egy lakásom, amely távfűtéses. Miért nem adom ki? Mert nem…..
dr. Mutyilufi Dr. 2014.01.06 14:27:26
@victor vacendak: A közös fűtés egyéni mérés nagyon rossz kombináció. Nekem is élnek ismerőseim panelprogramos lakásban és ugyanazt mondják mint az itteni kommentelők: Elméletben ez egy jó megoldás, de a kivitelezés nem megfelelő, a mérések teljesen pontatlanok és összességében alig vagy semmivel sem lett olcsóbb a fűtés. Erre nincs jó megoldás, aki közös fűtésű házat vesz az a fenti kommentáradatból kiolvasható szopásokat vállalja fel az olcsóbb vételárért cserébe. Közös lónak túrós a háta ahogy mondani szokás.
Érkezett pár komment a múltkori postomra. Nem csak a weben, hanem élő szóban és cseten is. Mindenekelőtt arra a megjegyzésre szeretnék reagálni, miszerint a parallax és a single page dizájnok túlságosan költségesek lennének ahhoz, hogy egy egész szájt minden egyes cikkét egy 10…..
A legújabb kormányzati intézkedések kapcsán ismét sok szó esik a babakötvényről. Vajon sikeres pályára áll-e végre a konstrukció? A bő egy éve kezdeményezett babakötvény-átalakítás ugyanis bukással járt, jelentősen lecsökkent azóta a Start-számlát nyitók aránya a…..
A bizalomhiány veti vissza a keresletet Az ingatlanpiac már hatodik éve lejtmenetben van, az építkezések gyakorlatilag leálltak, és a használt lakások piacán is folytatódik a visszaesés. A kereslet növekedését az olcsó banki kölcsönök hozhatnák magukkal, azonban a hitelezés…..
dr. Mutyilufi Dr. 2013.05.16 09:29:51
@buranyl: Teljesen egyet értek! Az erősödő kivándorlás mellett egyre több a fölös lakás/ház. Bár ez a nagyvárosokban kevéssé érződik mint a kisvárosokban és falvakban. Ott eladhatatlanok az ingatlanok, nincs aki lakni akarna bennük. 2009 óta minden évre azt mondták ez az építőipar és ingatlanpiac alja, de minden évben volt új mélypont. A kivándorlás miatt szerintem továbbra is lefele vezet az út, gazdasági fellendüléstől függetlenül.
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
dr. Mutyilufi Dr. 2012.08.22 12:42:48
@Gyurcsótány Ferenc: Egyet értek engem is ez bosszant. Aki akar menjen ki, próbáljon szerencsét, Isten vele! Engem az sem zavar ha hazajár fodrászhoz, fogorvoshoz, kórházi kezelésre, stb. ha olcsóbb. De mérhetetlenül felháborít amikor ezek ellenére mégis szidja Magyarországot hogy milyen szar hely. Akkor ne jöjjön ide fogat tömetni se ha szar, ha meg jön akkor ne szidja az országot és ne nézze le azokat akik nem akarnak külföldre menni hanem itt próbálnak megélni.
Kiemelkedően sokat, jövedelmük 36 százalékát költik a magyarok lakhatásra – derült ki a Nielsen piackutató internetes felméréséből. Ez a mutató messze meghaladja az európai átlagot, de ami még meglepőbb, hogy ez az adat a régióban is kirívónak számít. Ez felveti bennem azt…..
A kormány agitációjára hallgatva elindultunk állampapírt venni. Csakhogy nem mindegy, hogy mit, hol és mennyiért, az állampapír-piac ugyanis nem látható át egykönnyen. Megvizsgáltuk mi vár arra, aki egy évre egymillió forintot fektetne kincstári papírokba. Egy éves futamidőre…..
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
Kis túlzással ez volt az első véleményünk az euró alapú betéti kamatokkal kapcsolatban, amikor helyet kerestünk euró megtakarításunknak. Aztán szép lassan fogyni kezdtek az ábrándok és az akciós 4,36 százalékos látványos hozamból így lett 1,66 százalékos kézhez kapható…..
A kormány legújabb ötlete a banki tranzakciók megadóztatásáról ismét zseniális! Már-már nekünk ciki, hogy megmagyarázzuk, hogy miért hülyeség. A felvetés azonban alkalmas egy kórisme összeállítására: miként gondolkodik a világ dolgairól, aki ilyen ötlettel áll elő? Mi…..
Tobin-adó: James Tobin közgazdászról nevezték el, aki ötletével akkor állt elő, amikor 1971-ben az Egyesült Államok felfüggesztette a dollár árfolyamának az aranyéhoz kötését. Tobin eredetileg csak a devizaügyleteket terhelte volna meg, azért, hogy mérsékelje a spekulációt…..
Merő rosszindulatból elegyedtem szóba a Tuning Show-n alig észrevehető kisebbséget alkotó suzukis srácokkal, akik délre már teljesen bepácolódtak a velük tőszomszédságban lévő pecsenyesütő irányából érkező ételszagtól. Személyes érintettségem miatt is érdekelt, miért…..
Az eljárás egyszerű. Adja be Ön is Schmitt Pál doktoriját! Mivel a schmittpál bizottság megállapítása szerint a szószerinti átvételek, egy az egyben közölt fordítások, nem létező saját dolgozatokra való hivatkozások, és a köztársasági elnöknek levés sem jár…..
Számos okunk lehet rá, hogy tönkre akarjuk tenni az autónkat. Sok a pénzünk és költeni akarjuk, emberbaráti szeretetből támogatjuk a szerelőnket, be akarjuk a lízingcégnek bizonyítani, hogy csereérett, és millió más. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
dr. Mutyilufi Dr. 2012.03.15 16:24:33
Téved, aki azt hiszi, egyre megy az Apollo meg az Infinity. Ezek bizony gumimárkák, de ahol az egyikkel áll, a másikkal még negyvennel rombol az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
dr. Mutyilufi Dr. 2012.03.09 11:26:19
@xm95: Az első autómat matador gumikkal örököltem ősöktől. Annak esőben nem csökkent hanem kvázi megszűnt a tapadása, nem lehetett vele intenzíven fékezni mert azonnal megcsúsztak a kerekek. Mikor michelin került rá az első héten esőben bevágtak elém. Mivel még a régi gumikhoz voltam szokva azt hittem telibekapom hátulról vagy 20-30-al. Nyikkanás nélkül ált meg az autó. Azóta én úgy vagyok vele hogy a gumival nem szórakozok, csak prémium márka.
dr. Mutyilufi Dr. 2012.03.09 12:24:35
@stellaz1: 14.000Km Bringán! Minden tiszteletem! Szerintem egész életemben nem bicikliztem ennyit pedig gyerekkoromban le se lehetett robbantani a biciklimről :)
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
dr. Mutyilufi Dr. 2012.03.06 09:39:32
Indiából érkezett egy görkoris autós jelenet Facebook rajongónk jóvoltából. Minden pillanata maga a zsenialitás. A kocsi pedig gyanúsan Suzuki, ha esetleg valaki ezt megerősítené azt megköszönném. Addig is élvezzétek! ..
1992-ben óriási tömeg kísérte figyelemmel, ahogy az első Astra felhajtott a Közlekedési Múzeum rámpáján Ez most nem after party, hanem before party lesz, kezdte múlt csütörtökön beszédét Kovács Tamás, az Opel Hungary ügyvezetője, és ebből a felütésből is jól látszik,…..
Azt persze már régen tudtuk, hogy Párizsban nem éppen olcsó a lakás. A Sotheby's International Realty kínálatában viszont nemrég megjelent egy valóban drága „darab”. Az ingatlan természetesen hatalmas, de ami különlegessé teszi az a Szajna-part és a tökéletes kilátás…..