Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dotted

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kutyaélet Idegek harca 2010.09.10 16:43:00
Alapvetően türelmes ember vagyok. Már-már zavarbaejtően. De amit egyesek meg bírnak engedni maguknak a pult túloldaláról, az - most már kimondhatjuk - kibassza nálam a biztosítékot. Pultos vs. vendég szituációk következnek (18+) - csúnya szavakkal és gusztustalan gondolatokkal.…..
Többféleképpen tölthetjük a mai napot, így most 4 példán keresztül mutatjuk be, hogyan öltözz fel valentin napon.Az első a klasszikus "otthonmaradós" program. Amihez elengedhetetlen a kényelmes, de csinos pizsama, egy meleg mamusz, a legfinomabb forrócsoki, illatos gyertya…..
Frissítés, december 12: már csak helyszíni átvételt tudunk könyveket adni, postai szállítást karácsonyig már nem kínálunk!Úgy döntöttünk, nem vacakolunk a karácsonyi akcióval: az itt lent olvasható listából ezer forintért adunk minden darabot december 23-ig. Ez nagyjából…..
OurFashion Ami lemaradt 2009.04.06 23:36:26
Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Tehát most hogy megint működik a Polyvore, összeállítottam Biancának egy utcai és egy elegánsabb viseletet a tavasz divatos árnyalataival. A márkák nagy része nem elérhető kis hazánkban, de akár inspirációként is tekinthettek rá,…..