Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomimann

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen elképesztő, állatias viselkedést tanúsított naiv vendéggel és családjával az Üvegtigris Étterem üzletvezetője, amikor beszóltak neki, hogy miért hajtottak el egy mozgássérült kislányt az üres étteremből, amikor az a vécét kereste. Először rájukcsapta az ajtót,…..
A múlt héten kezdte el tárgyalni az országgyűlés az új választójogi törvényt, amelyről már korábban megírtuk, hogy drága, felesleges, manipulatív, ráadásul pedig alkotmányos aggályokat is fel vet. Ha összevetjük a korábbi  szabályozás folyamatával, akkor ez…..
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
  Hogyan gondozd a pasidat? - Atergó Annamari férfikezelői rovata   Sziasztok Csajok! Egy újabb - lassan évszázados - tabut döntögetünk a mai cikkben, ez pedig nem más, mint a prostítúció; még közelebbről a bordélyház és a lányok. A prostitúció lealacsonyító, a…..
tomimann 2011.10.11 12:10:32
Andráséknak sikerült elcsípniük a nyár egyik utolsó legmelegebb napját, amit nyilván a strandtolvajok sem hagytak ki. A Palatinusban egy sor öltözőszekrényt kipucoltak tegnap, de egyéb helyeken sem tétlenkedtek. A ruhák és az iratok végül meglettek, de a strand személyzete…..
tomimann 2011.08.26 14:21:49
@m_and_m: Egyetértek! Innen már csak néhány lépés, hogy írtsuk ki a kutyákat a macskáka, a parlagfüvet valamint az egyész bolygót mert ők okozzák az allergiát..
tomimann 2011.08.26 14:30:13
@Edigej: Sajnos hazánkban nem érdeke a rendőrségnek ilyen ügyekkel bajlódni, túl sok papírmunka, kevés elismerés.