Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zserbo

0 bejegyzést írt és 201 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bíró Lajos a szuvidolásról, a három részes sorozat (itt az első és a második) utolsó részében beszél arról, hogy mi a szerepe és hogyan kell lehűteni a szuvidolt ételeket, mennyi ideig szabad őket tárolni, rohad-e a hús a zacskóban, szuvidolt-e perverz kajákat és hogy…..
Michael Knight Védelmi pénz 2011.12.16 20:02:00
Lázár János mai produkciója egészen egyszerűen a legbunkóbb, kisstílű gengszterizmus. Maholnap védelmi pénz formájában akarja elszedni az IMF-től azt a néhány milliárd eurós összeget...Lázár polgártárs mai produkciójára egészen egyszerűen nem találok szavakat. Ugyanis nem…..
zserbo 2011.12.09 11:58:07
@vhjkgfknnlk: szocik is szeretnének naranccsá változni ,maradnak sütőtök,ez őrületbe kergeti őket:))
zserbo 2011.12.09 16:01:59
@Apafarkas: neked is jár a hülyeséghez való jog.....
zserbo 2011.12.13 10:17:32
@Tucsko1: -annyira sem érdekelsz mint a macskát vasárnap....
zserbo 2011.12.01 18:31:14
Gyurcsany kormány idejében lett volna esedékes a követelés ,mszp-szdsz volt kormányon miért nem akkor ugattak a talpnyaló kutyák.Orbán kormány nem felelős a ki nem fizetett milliárdokért.

2006. január 1-jén vált ki a MÁV-ból MÁV Cargo Zrt. néven....A MÁV Cargo privatizációjára a MÁV Zrt. 2007 május végén írt ki pályázatot. Az eljárás során a 12 induló közül 102,5 milliárd forintos ajánlatával a Rail Cargo Austria (RCA) és partnere a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV) került ki győztesen.

Osztrák ágazati elemzők szerint a konzorcium eleve túl sokat ajánlott, de a botrány csak azután tört ki, hogy a Format osztrák hetilap közölte, Gustav Poschalko az RCA elnökségi tagja olyan megbízási szerződést kötött egy Geuronet Bt. nevű magyar céggel, melynek értelmében az – sikerdíj gyanánt – 7,1 milli ó euró (közel 2 milliárd forint) juttatásban részesül. Az osztrák állami vasútnál (ÖBB) úgy vélték, hogy a pénz egy részét olyan magyar pártoknak és politikusoknak szánták, akiknek befolyásuk lehetett a privatizációra.

Közben a Magyar Vasúti Hivatal, a Gazdasági Versenyhivatal és az Állami Számevőszék egymástól függetlenül lefolytatott vizsgálatai mind a privatizációs szerződés teljesíthetőségét megkérdőjelező problémákat tárt fel. A MÁV a vádakat cáfolta, szerinte a privatizáció törvényes és jó üzlet volt.

Osztrák oldalon ekkortájt távozott – részben a Cargo-botrány hatására – az ÖBB éléről Martin Huber vezérigazgató, az igazgatótanácsból pedig az ÖBB-nél vezérigazgató-helyettesként dolgozó RCA elnökségi tag, Gustav Poschalko.

Ekkor már többen a magánosítás meghiúsulását vizionálták, 2008 végén azonban a Rail Cargo Austria kifizette a MÁV Cargo vételárát, ahogyan a Geuronetnek is a milliárdos „tanácsadói” díjat.
zserbo 2011.11.29 21:11:18
@HaKohen:
vér kiszaladt a fejedből.....:))Fidesz gyűlölettől megvakultál ,közétek csapott az igazság ökle ,téged is jól pofán vágtak,baloldalon látható ahogyan a vörös pofáddal a földet feltörülted:))na ezt kapd ki melegen ,basszuskulcs:))
zserbo 2011.11.25 14:50:40
Szem előtt lesznek a szoci és más baloldali pártállami seggnyalók mikor hogyan szervezkednek a kormány ellen gazdaság ellen.... a fekete gazdaságban ezer milliárdok válnak köddé,aztán amikor az apehet meg a vámosokat összevonták,szinte hetek alatt a jövedéki adós szeszkereskedők 90 %-a bukott .

Éveken át nem találkoztak papírok,cégek tudtak milliárdokat leszippantani..érintve lesz az egész szoc-libsi mágnás körök ellenőrzése ,hát ezért a hangoskodás.

Vége lesz a szoci mutyiknak ,adózatlan jövedelmeknek ,baloldalnak nem tettszik hisz az új szervezet bele lát a törvénysértő mutyikba.

Lényege az egésznek ,fel kell számolni a fekete gazdaságot ,közéletet megtisztítani a vörös-tolvajtól .

Ez kell ...

A szupercsapat "a NIBEK ... teljesen új koncepció alapján dolgozik majd: figyelemmel kíséri Magyarország teljes bűnügyi és biztonsági helyzetét, tájékoztatja a kormányzatot, elemez és értékel. - A központ a szükséges adatokat – hogy melyek ezek, azt a tervezet igen lazán határozza meg – más szervezetektől közvetlen számítógépes kapcsolat útján szerzi be, s az információk lehívását az érintett meg sem akadályozhatja. A technikai feltételeket az együttműködésre kötelezett szervezeteknek saját forrásukból kell megteremteniük. - A NIBEK információt igényelhet például a rendőrségtől, a polgári titkosszolgálatoktól, az adóhatóságtól, az idegenrendészeti és a menekültügyi hatóságtól, a katasztrófavédelemtől, a büntetés-végrehajtástól, a bűnügyi és a szabálysértési, valamint a népesség-nyilvántartásból, a közlekedési hatóságtól, de még a kötelező biztosítások nyilvántartásából is. A központ a légi utasok listáját szintén megszerezheti, s azt akár öt évig megőrizheti. - Ez a titkosszolgálat is a belügyminiszter alárendeltségébe tartozik.
zserbo 2011.10.27 13:09:48
@isav: Ennek a fának termésének magját nagy bűn elültetni , nem egészséges géneket hordoz magában ,vadalmát fog teremni ami semmire nem jó ,ha a fától(nemzettől) nagy hozamú első osztályú termést várunk ahhoz oltott nemes életerős fákra van szükség.Ha már a fától indulunk ki ,még a jól megválasztott fát is tönkre lehet tenni hozzá nem értő megnyirbálással (mint ahogyan az mszp-szdsz tönkre tette az országunkat),Kertre rá nézel máris látod a ki gondozza ,,,,,,, ,,..2010-ben másik kertészt választottuk aki kitünően gondozza a kertet ,a kertnek jó gazdájának kell lenni ,ért a férgek irtásához ,,káros gombás élősködők nem szaporodnak ,jól megválasztott permetező szerek felhasználásával,,,,jó termés is várható ,de a fáknak(az országnak) idő kell,még begyógyul rajtuk ejtett nyesegetések sebek ,amit (az mszp-szdsz ) munka kerülők élősködők tettek.
zserbo 2011.11.05 13:16:10
@ámbátor: talán visszatérsz a Canadahun lapra ,ott a Melittátok majd eldönti,jahh Pufi barátotok már nem nektek ad irányt a szocializmus felé ,egy szoc gyurcsanyista pillér kihullott
.Különben annyira se érdekelsz mint a macskát a vasárnap.

Canadahun lapról
Ámbátor
Állandó Tag

Ámbátor logója

Státusz: Nem elérhető
Üzenet: 352
Köszönet: 4
20 alkalommal 19 üzenetét köszönték meg
Regisztrált:: Feb 2009
Hol: A Holdban
Policity VV Mária 2011.10.15 10:50:00
A parlamenti patkó jobb oldalán, ideológiailag a jobb szélén ül egy nő, egy hölgy, egy képviselőasszony. Ő VV Mária. Ül egy nő, aki nem kémikus, mégis fejből tudja, hogy mi a tallium, az asztácium és a réz vegyjele. Ül egy nő, aki nem irodalomtörténész, mégis tudja, hogy…..
zserbo 2011.10.16 11:08:00
@Hun Robert: Wittner Mária élő történelem,aljas gazember vörösök megkínozták és most ezek a hazaáruló vörösök meg tagadják önmagukat , a legnagyobb rend-gengszter váltók ,minden aljasság a pofájukra fér.