Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akimellon

0 bejegyzést írt és 215 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A Véleményvezér azt viszont már nehezen tudja értelmezni, hogy ebbe a sorba hogyan lenne beilleszthető egy Kövér László, egy Áder János vagy egy Szájer József. Ezen emberek önéletrajzában ugyanis az egyetlen kiemelkedő tétel, hogy az első szabadon választott…..
Egészen felháborító az a szakmaiatlanság, amellyel a magyar média kezeli az egyik legfontosabb gazdasági kérdést, tudniillik, hogy mekkora volt az államháztartás hiánya 2011-ben. Az egy dolog, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium történelmi sikerként állítja be a 4,3%-os GDP…..
  „Takarodjon ez a morális államcsőd minél előbb, és lapuljon meg valami sivatagi országban.” – Ki, mikor és kiről írhatta ezt? 2006 vagy 2012, Gyurcsány vagy Schmitt?   Kíváncsiságból összegyűjtöttük és táblázatba foglaltuk néhány vezető…..
akimellon 2012.04.01 16:55:52
@1bak:
szerintem a legnagyobb különbség a kettő között, hogy akkor CSAK! parlamenti erővel le lehetett volna mondatni gy.f-et, de az utcára kivitt emberek+gyújtogatók kifelé politikai időzített bombát jelentettek,ezért a pol.stabilitás okán maradnia kellett, tehát bár színleg követelte o.v a lemondást, valójában direkt rájátszott, mert tudta,hogy akkor csak egyre jobban beszorítja, egyre inkább nem mondhat le ,ha akar se, ő pedig erre hivatkozva verheti a tamtamot.
akimellon 2012.04.01 17:05:50
@torró: a jobbosok akkor az erkölcs őreinek állították be magukat, a gyújtogatók pedig hős lovagok voltak csak.
oké.
akkor most az akkor "győzelemre" vitt ideológiát is szembe köpik?
/Kossuth téren hónapokig ment a pisikaki parti, molotov koktélokkal gyújtogatták a az mszp-sek házait, mindezt a jobboldali média teljes támogatásával, szóval annyi szardobálás után nem kéne rinyálni.Viszont volt gyerekként a tvtorna bácsit akkor is tisztelem,ezért ez duplán fáj./
akimellon 2012.04.01 17:51:33
@bbjnick: logikailag azt írtad,hogy te nemnormális vagy.
hááááát,aki magyarázza a magyarázhatatlant annál nem csodálom :-)))
  A Mandiner, a Jobbklikk, a Mos Maiorum és a Konzervatórium szerkesztőinek közös nyilatkozata.   Szűkszavúak leszünk, mert ez ügyben szinte már mindent leírtak: a köztársasági elnöknek le kell mondania. Schmitt Pált kiváló sportemberként, olimpiai…..
akimellon 2012.04.01 00:36:42
@[Lombroso]:
1. "monnyon le."
2. nekem mindig is a tv-torna bácsi marad
3. utánaolvastam,tényleg vívott
4. és is hallottam egy tévéműsorban, amikor arról anekdotázott, hogy egy kis pia lecsusszant verseny közben, úgy hívta "célzóvíz"
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
akimellon 2012.03.31 23:18:59
@akimellon: mármint a konzisoknak!
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
akimellon 2012.03.31 14:24:57
@Sittes Paja: te barom: Göncz a könyveket fordított, nem "komcsi iratokat". egyébként pont azért fordított / asszem a éppen a börtönben/,mert le volt tiltva. Tanulni kellett volna, akkor értenéd hogy működik a világ
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..
akimellon 2012.03.31 13:13:16
@SZARHÁZI MOCSKOS LIBERÁLIS TETŰK !!:
azt ne felejtsd, hogy a szoci stikliket az átláthatóság, és a kért-kiadott dokumentumok alapján lehetett felderíteni, ezért Fidesz kormányra kerülésekor elsőként szüntette meg az átláthatóságot.
másrészt én mától BÜSZKE "tetű" vagyok Ti viszont egyre mélyebbre ássátok magatokat az ilyen,te féle hozzáállással
  Pál!  Nehéz napjaid vannak, Pál. Az elnöki büszkeség, az emberek által táplált szeretet kellemetlen másolási botrányok miatt véreres. Meg-megélénkülő össztűz ér, bárhová mész, nem lelsz nyugalmat: bántanak.  Tudom, rettenetes kín ez, ilyen időkben…..
akimellon 2012.03.31 12:20:35
@Schindler Pistája: ja, mert a jobboldal most jól térden rúgta fejjel a baloldalt.
/ebbe a témába hogy fér a zsidózás,azt azért nem értem. Fevilágosítanál, Ó, minden árja védőszentje?/
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
akimellon 2012.03.30 21:21:33
@vallatas:
Jobboldaliak: menjetek a Kossuth térre.
akimellon 2012.03.30 21:29:11
@vallatas: nem küld senki senkit. te kérdezted, én csak azt mondom,hogy ha nincs kedved a várba felmenni, akkor ,mint 2006ban spontán menjenek/menjetek oda, ahova akkor.
akimellon 2012.03.30 21:57:19
@kitiltottakmindenhonnan:
egy másik blogból nyúltam:
"Nos, ezt minden tapsolo jobboldalinak az emlekezetebe ideznem, mert voltak ott is komoly emberek:

"Főméltóságú Úr!

Ha cselekedetem nem is sikerülne teljesen, és még élnék, ezennel lemondok.

Mély tisztelettel

Teleki Pál

1941. ápr. 3."
Nívó Miben bízik Schmitt? 2012.03.30 18:29:00
Itt állunk a nagy bejelentés előtt, pénteken délután hatkor, és egyre csak olyan hírek jönnek, hogy Schmitt valószínűleg nem mond le. Megpróbál 1-2 nap alatt fordulatot hozni a megítélésében.Pedig a helyzet igen egyszerű: lebukott, elvették doktori címét, kb. az egész ország…..
akimellon 2012.03.30 20:42:52
@tomwar:
ez mekkora! már nyúltam kösz!
  Az LMP népszavazási aláírásgyűjtése hajrájában népszavazási maratont hirdetett, hogy megmozgassa potenciális aktivistáit. A szombat délutántól 24 órán keresztül zajló versenyben a párt nyereményeket is kínált a legjobban teljesítő…..
Népszavazás maratont rendez ma a Lehetünk Megint Pancserek párt a Kossuth téren. Egy héttel a határidő lejárta előtt, a szükséges mennyiség felével a hónom alatt én is megpróbálkoznék valami mozgósítással, csak én biztos kitenném ezt az infót a pártom honlapjára is.…..
akimellon 2012.03.24 11:03:27
@Arbet:
igen, az MTV-ben is majdnem ugyan annyi van a fideszről és az mszp-ről, csak nem mindegy,hogy az a hír mit tartalmaz.
ha naponta 100-szor elmondják,hogy "elmúltnyócév" akkor naponta 100 hír foglalkozott az mszp-vel.
akimellon 2012.03.24 11:10:38
@h.kovacs: sajnos azért,mert:
1. nem is hallottak még róla

2. ha hallottak is, hamarabb ért el hozzájuk a fideszes terelés.

egyébként meg van még egy hét a végéig, és mint tudjuk a magyarok mindig mindent a végére hagynak
/ja,és nem véletlenül emelte a fideszparlament az aláírások számát a duplájára, az időt pedig csökkentette a felére, asszem../
akimellon 2012.03.24 11:28:24
@h.kovacs:
azért ne becsüld le a fideszt:
egy kb. 70 éves fidi képviselő sztorizta egyszer, hogy neki a lakása környékén minden ház kapukódja megvan,így könnyebb pl. a szórólapozás. képzeld el, hogy egy fidelitas-os mivel könnyítheti a munkáját....
Ha van egy minimális esze is az LMP-nek, vagy a Jobbiknak, akkor eldobnak minden más hülye népszavazási és egyéb politikai javaslatukat és ezt nyomják előre. NÉPSZAVAZÁST AZ ÜGYNÖKLISTÁK NYILVÁNOSSÁGÁRÓL. Igen ez fontosabb kérdés lenne a négyes metrónál és sok minden…..
Nem volt olyan rég, hogy felháborodott hangú komment érkezett ide: nem is volt EU-ellenes éle a Békemenetnek! A beíró bizonyítékot követelt. (Valaki aztán betette neki.) Pörögnek az események. Hol van már a kezdeti, bayerzsolti szemérmeskedés. Az a kifejezés, hogy "nem…..
akimellon 2012.03.18 14:14:29
@Frizuravarjú: basszus,a feszültséget a viktorod, meg a vonád csinálja!
meg te, te barom!
akimellon 2012.03.18 14:34:08
@Frizuravarjú: a cigányok sehol sincsenek, de nácit, azt sokat látok. és most ne mond hogy nincsenek,te is az vagy!
akimellon 2012.03.18 15:36:51
@Frizuravarjú: izraelben is a jobbosok keverik a sz.rt. A szélsőjobbos "jobbikos" hamasszal egyetemen!
ezzel a kirekesztő hozzáállással van a baj, és itt ezt konzervativizmusnak csúfolják, pedig ez európában már régen a jobboldalon átbeszél, értelmezett,megcáfolt állítások. Pl: egy angolszásznak magyarázd meg,hogy nem ők a kapitalizmus attyjai! Londonba kiröhögnek, és Amszterdamban is. A helyi zsidóság csak,mivel már nem kellett menekülniük, felszabadították tőkéjüket,de ez még mindig sehol sincs az angolszász pénzekhez képest. azóta meg van már kína,japán,arabok,oroszok,indiaik
Tegnapi bejegyzésemben (Bajnai Godot-ra várva?) sürgettem, hogy a civil ellenzéki megmozdulások, de általában a jelenlegi kormányt leváltani igyekvő ellenzék találjon egy olyan arcra, akivel a támogatók azonosíthatják a törekvéseiket. Legalább ilyen fontos azonban, hogy milyen…..
akimellon 2012.03.17 12:57:45
@-- dr kotász --: látom csak kötözködni jött,el sem olvasta miről szól a blog.
pont ezt kérdezi a szerző is.
A KARD Bajnai Godot-ra várva? 2012.03.16 08:36:00
A 15-i napra vonatkozó baljós forgatókönyv, amelyet e blogon is felvetettünk, szerencsére nem vált valóra. Bár a Kossuth téri gyűlésen nyilvánvalóan többen voltak, mint a Milla erzsébethídi összejövetelén, a Két tömeg uralta az ünnepet üzenetet azért sikerült elérni. Arra…..
akimellon 2012.03.16 13:07:47
@-- dr kotász --:
akkor veszteséges szárnyvonalakat zártak be,most nyereséges járatokat ritkítanak.
megfordítanám a kérdésed: ha akkor ti nemzetvesztésről beszéltetek,
akkor most miért tapsoltok?
akimellon 2012.03.16 13:13:11
@flippant: hát igen ez a politika: ha viktorka nem arcoskodna, vele is engedékenyebbek lennének
/bár a bajnait az sem zavarta,hogy ellenőrizte az EU,hogy mire megy a pénz, és sajnos viktorkát ez zavarja nagyon/
Varánusz Számháború forradalom 2012.03.16 04:54:00
Ha egy idegen turistát megkérdezne most valaki, hogy milyen apropóból menetelt tegnap a főváros, sokféle választ adhatna. Az egyetlen ami nem jutna eszébe, az az 1848-as forradalom. Idén az aktuálpolitikáról szólt minden, a látszatát sem igyekezett ennek elkerülni senki. Így…..
Boldog március 15-öt kívánok a tisztelt olvasóknak! A mai napon szanaszét száguldó riportereink segítségével tudósítunk az eseményekről. Ha szeretnél te is a Kettős Mérce sikeres és dinamikus csapatának a tudósítója lenni, nem kell mást tenned, mint írnod…..
akimellon 2012.03.15 17:59:05
@Pinka-Panka:

"15:07Soha nem látott tömeg a Milla tüntetésén. Többen lesznek, mint a Békemeneten?"

nekem is kb.ez volt a benyomásom. még többen voltak,mint okt. 23án, az biztos.
akimellon 2012.03.15 18:06:20
@Laciii:
ja,sőt direkt előre a városházán keresztül lefoglalták maguk elől a területet, majd a nav-on keresztül direkt behívatták magukat,majd egy beépült mentős direkt szívatta őket, végül maguk hívták a jobbosokat,hogy viperával fenyegessék a kisgyerekes anyukákat ---- életszerű
akimellon 2012.03.15 18:39:42
@Laciii: ez nem válasz
Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkárnak igaza van: "Az ellenzék és holdudvara "gyűlölködő csetepatét kíván csinálni" a március 15-i nemzeti ünnepből...olyan messziről jött embereket utaztat be szervezetten, akik talán életükben először jönnek…..
A célpont, ami 2010 óta elfejetette, hogy létezik állami korrupció, zseniálisan leleplezte a TASZ-t. Csak sajnos nem volt leleplezni való.   Soros György, a budapesti születésű tőzsdespekuláns, illetve a hozzá köthető alapítványok a kiemelt támogatói a TASZ-nak, a…..
akimellon 2012.03.12 19:21:38
@freehckr: a tasz folyamatosan támadta gyurcsányt a 2006-os események kapcsán is
  Március 15-e újra a forradalmi erők bázisává teszi székesfővárosunk. De most nem bízunk semmit a véletlenre, egyszerre 3 forradalmi erő is harcban fog állni a szabadságért, sőt, csapataink még Esztergomba is forradalmiaskodnak egy kicsit. Aki 15-én nem akar politikával…..
Újabb gyöngyszemmel bővült a seggszáj-gyűjtemény, köszönjük. Az időutazást is. Egyik nap még 2012 március, azt hinnénk, történik valami, jutunk valahova, aztán hirtelen hopp, vissza 2010 júniusába. Akkor indított újra a Fidesz a bezártak közül 5 mellékvonalat, elcseszett,…..