Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csimpifon

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Ami fontos 2011.07.02 19:23:00
Mindenre képes vagy! Mi győzhetne le, ha képes vagy arra hogy fájdalmakon keresztül testedet a saját magad által kitalált formára változtasd? Ha elég erősen hiszel a teremtő erődben, abban hogy Isten egy darabkája benned lakozik és csak arra vár hogy higgy, akkor legyőzhetetlenné…..
A középkori alkimista kézikönyvek rendszeresen figyelmeztetik olvasóikat, hogy a bennük szereplő tudás titkos, csak az arra érdemesek, a beavatottak számára hozzáférhető. E könyveket olvasva elitista, elzárkózó, ezoterikus tudomány bontakozik ki szemünk előtt, amely ellentmond a…..
  Rendesen kiakadt a jobboldali média, amikor L. Simon László államtitkár megfenyegette a Hír TV-t, amiért kérdéseket merészeltek feltenni a sokadik alkalommal átadott, de még mindig félkész állapotban lévő Várkert Bazárról. A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó…..
Csimpifon 2014.09.14 21:30:09
Vendégszerzőnk, Kardos Gábor filozófus írása. Mitől lehet hoax gyakorlatilag bármilyen hír a neten, a social vagy tömegmédiában és mennyiben válik evolúciós zsákutcává átköltözésünk a mátrixba? Érdekes esettanulmány lehetne a „fertőző Balaton-víz” mém…..
WinMagazin Tep (Béta) 2014.07.31 15:30:00
Ahogy arról már itt a blogon is beszámoltunk, egy tehetséges magyar csapatnak megadatott a lehetőség, hogy a Microsoft Imagine Cup versenyében részt véve bemutassák az ötletüket a cég vezetésének. A zsűriben olyan nevek szerepelnek, mint Satya Nadella (Microsoft CEO), Hadi Partovi…..
Amikor először meghallottam, hogy a Ferencváros új, minden igényt kielégítő stadionjában vénaszkenneres beléptetés lesz, rögtön éreztem, érdemes lesz figyelni a fejleményeket, mert ha már a nyitólépés ennyire bizarr, akkor ami utána jön, csak groteszkebb lehet. A groteszk…..
Betiltották az egykori Playboy-modell/szilikonbaba/házipornós szőkenő egyik, valóban provokatív reklámját az ausztrálok, mert szerintük ilyen dolgokat nem illendő a tévében mutogatni, mármint felfújt csöcsökre lassított felvételben kiömlő tejet. Nem mondom, hogy ilyenekkel…..
Csimpifon 2010.03.05 20:35:49
Ööö izé. Sok kérdés tolul fel ilyenkor az emberben. Vajon miért gondolták a Molnál, hogy ha a világ talán legtöbbször remixelt* fotójából csinálnak hirdetést, az jó lesz? De ha már így gondolták, és egy nagy asztal körül mindenki rábólintott, akkor vajon miért néz…..
Tiltott szavak Első tiltott szó 2009.06.11 18:02:00
PocaklakóSoha! De soha nem használjuk!!! Jövendő gyermekünk már prenatális állapotában begyűjti ezzel első olyan élményét, amelyet aztán orrvérzésig kezeltethet analitikusánál. Margóra tesz, lekezel, vattába csomagol...
Tiltott szavak Hajaz 2009.06.15 19:39:00
Hogy mit csinál?!Az elkenős szavak egyik díszpéldánya. Nem tudjuk, vagy nem merjük eldönteni, hogy valami csak hasonlít valami másra, vagy esetleg le lett másolva? Úgy gondoljuk, hogy koppintás, de nem inkább nem mondanánk ki? Vegyük az energiát és/vagy a bátorságot: használjunk…..
A CNN-en olvasom, hogy a - jobbára ismeretlen - Global Language Monitor szerint a "Web 2.0" az egymilliomodik angol kifejezés. Bár a szervezet azt állítja, hogy naponta monitorozza a webet új angol kifejezések után kutatva, ezzel együtt elég furcsa, hogy egy olyan kifejezésre…..
Csimpifon 2009.06.10 20:28:55
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
Hirtelen felindulásból a Geekz stáb egy része összedugta a fejét, hogy egy bevallottan teljes mértékben szubjektív összeállítást nyújtson át a nagyérdeműnek a lelkivilágukban leginkább nyomot hagyó (legtöbb kárt okozó?) játékok zenéiből. Oyanokból, amelyek…..
Csimpifon 2009.06.08 22:09:08
Nincs vele egyedül Muddy, hogy nem bírja nézni a szerencsétlen autósokat, akik egy-egy teherautó megelőzése előtt annak teljesen a seggébe másznak, ami nem csak egy vészfékezés esetén lehet veszélyes.A ma esti találkozóra pedig gyere inkább metróval meg villamossal! Egy engem…..
Olvasónk, N3o szerint csak az nem talál munkát, aki nem is akar dolgozni. Ti hogy látjátok? Aki akar munkát találni, az talál is. Én egy hét alatt alatt találtam, diploma nélkül. A fizetésem 100 ezer felett volt, plusz juttatások. Aztán ott hagytam, mert meguntam, és most a…..
Csimpifon 2009.04.25 22:04:26