Regisztráció Blogot indítok
Adatok
efbéú

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly június 29-én indult a blogon a vasárnaponként jelentkező Disney-sorozat, amelyben a cég történelmének legjelentősebb rajzfilmjeit vettem sorra minden héten a kezdeti rövidfilmektől a 2000-es évek elejéig. A cikksorozat leginkább ismertetőkből állt: igyekeztem felkutatni…..
Legutóbb 2011-ben adott interjút az akkor még csak frakcióvezető Lázár János. A hónap közepétől azonban már a Miniszterelnökséget vezeti majd miniszterként. Több ügyben is kérdeztük. Nemrégen röppent fel a hír, hogy 35 millió forintért szervez fácánvadászatot…..
"Úgy gondoljuk, hogy Imcsi sokat tud tenni a buzilobbi céljai érdekében, és ehhez a haja is megvan" - mondta el a buzilobbi vezetője, a Bilderberg csoport stylistja. Kerényi Imre elmúlt napokban tett kijelentései felkeltették az általa támadott buzlilobbi érdeklődését. Meglepő…..
efbéú 2014.05.29 12:40:37
Ha vetsz egy pillantást a naptárra, akkor ma a következőket fogod tenni: ha szembejön egy lökött doomsayer, akkor hallgatsz rá, nem kempingezel tóparton, ha zajt hallasz odakint, akkor nem mész ki egyedül felderíteni, nem mondod azt, hogy "mindjárt visszajövök", és semmiképp sem…..
Örülünk, Vincent? Háztartástan 2012.09.18 10:00:00
..
Jajj,de csúnya! Ezeröcsi coupé 2011.01.21 08:34:00
Nem tudom, volt-e már valahol publikálva ez a járgány az English Russián kívül, de minden esetre itt, a jajjdecsúnyán nem találtam meg.Morajnak köszönet!..
Ezen a héten több vörös kiscicás bejegyzés is íródott, íme a hét utolsó vöröskéje:"A mi cukink Mangó névre hallgat és igazi ritkaság, hiszen ez a vörös gyönyörűség bizony kislány! Még májusban került hozzánk, ő volt az én szülinapi ajándékom. Azóta is…..
Pamacs és penge Egy bögréről 2010.09.03 16:00:00
 A minap öröm ért: megjött ez a borotválkozóedény az Egyesült Státusokból. Öreg, fásult eBay-ezőként ez a bögre ugyanis elég régóta az első olyan dolog volt, aminél igazán izgultam, hogy megnyerjem. Hogy mi fogott meg rajta? A dekoráció, természetesen. Aki kicsit is…..
A BKV igazán jó hozzánk, rengeteg remek anyagot adtak beküldőinknek (és ezáltal nektek). A most következőt hárman is megírták; kezdjük Márkkal, mivel ő volt a legfürgébb: Ezen mindannyian kifeküsztök. A BKV buszokon a "leszállásjelző" gombok mellé az van írva:…..
efbéú 2010.07.19 22:29:17
@vincere: azért a CHC is odab.sz :DDD bár a closed circled corporation éppolyan szépen hangzana:)
efbéú 2010.07.19 22:37:09
@vincere: basszus, mi van ha nem is félrefordítás? Nagyon akarnak mostanában a békávénál... Te meg nem állsz ott jót magadért... Még durva is lehet:)
Ki ez a hindu cowboy, aki kézzel vart bőr topánkában és cowboy kalapban gyakja le az ellenséget! Magasan ez idáig 2010 legkeményebb ZSkategóriás akciójelenete! Szavakkal egyszerűen nem lehet leírni az eseményeket, minden pillanat egy önmagában epic jelenet. Ő szuperpumák…..
Egy szál fecskében ropni a kiöntött homokon a csajoddal Fresh koncerten? Haver, hát az biztos, hogy tiéd a világ!  (Külön figyelmet parancsolunk 0:30-nál a kakaskodásra, amikor elkergeti a póréhagymás gyereket, EPIC!)  UPDATE: 04:00!!!! Elsiklottunk a negyedik percnél…..
efbéú 2010.05.08 12:33:40
@monyon le:

Az Ákosra célzol? Mármint hogy ikon? Meg zenész? Hűha...
efbéú 2010.05.08 13:09:46
@HgGina:
:)) De zenész még attól sem lesz szegény, és sajnos a "költészete" sem fogott meg igazán:))
Nagy geekséget alkotott Russel Walker grafikus: periódusos rendszerbe szervezett 122 fiktív elemet, amelyek filmekben, tévésorozatokban, regényekben és persze videojátékokban szerepelnek. Az olyan kötelezők mellett, mint a kriptonit, megtalálhatók igazi csemegék, például a…..
retro gastro Retro hét a Lidl-ben 2010.02.26 06:42:00
    A Lidl áruház nagyon dicséretes módon meghirdette a retro hetet, ami a tegnapi nappal megkezdődött. Természetesen már tegnap reggel ott jártam, hogy beszerezhessem azokat az alapvető termékeket, amiket gyermekkorom óta nélkülözni kényszerülök. A retro polc a…..
Esélyes, hogy kevesebb lesz a "bankmentő csomag" jövőre, szerencsétlenek kénytelenek minden egyes nemfizető ügyfelük torkára lépni egyesével, naponta olyan ötször. Legalábbis Mara szerint a nagymúltú angol HSBC bank gyakorlata ez. Illetve ott van még a speciális…..
A Zugügyvéd már találkozott olyan esettel, amikor az ingatlanközvetítő cég egy hivatalosnak látszó nevet vett fel, és határozatban kötelezte az állítólagosan nem fizető ügyfeleit a "bírság" megfizetésére. A másik aggályos ingatlanközvetítői trükk, hogy már az…..
Arhemus hónapok óta rendesen, beszedési megbízással fizeti diákhitele törlesztését, soha nem csúszott és késett vele. Ám mégis, rendszeresen kap sms-t  Diákhitel Zrt-től különböző hátralékokról, amit be kéne fizetnie. Egy érdekes történetet szeretnék megosztani, ami…..
Egy újabb közös képviselős sztorit kapott a Zugügyvéd. Ezúttal a társasház biztosítás  ügyintézése körüli jogi huzavona történetét meséli el az időnként erősebb hangvételű levél.Szia Zugügyvéd!Levelemet az "A közös képviselő fűtésrendszere" nevű…..