Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ueszti

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legjobbak közül is a legjobbak - így tudnám jellemezni a következő szállodaszobákat, melyeket kiszolgálás, tisztaság, kényelem, berendezés, funkcionalitás és technológiai felszerelések szempontjából választottak ki a legjobb lakosztályok közé. Talán nem meglepő, de az USA rendelkezik a legtöbb…..
Ez itt egy screensot a The Walking Dead "ez jön a következő hetekben" videójából, és Habony Árpád lelkiismerete legyek ha ezek nem a képregényben Suttogóként emlegetett népek. Ami kicsit korai lenne, a Negan-narratívának még nagyon az elején vagyunk...
ueszti 2016.11.23 11:46:05
@sixx: Jobb lett volna a lelkemnek, ha nem olvasok utána :D
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
Tisztelt Címzett! B. Andrásné vagyok és a férjem helyett szeretnék tanácsot, segítséget kérni. A férjem 61 éves.33 éve dolgozik a cégnél. Az utóbbi időben egy kicsit felgyorsultak az események, az új vezetés elküldi, áthelyezi a dolgozókat. Lassan már senki nem lesz…..
Melegedő Mire gerjednek a nők? 2016.09.20 19:30:15
Előző, nagy vihart kavart cikkünk arról szólt, miről hazudnak a nők az ágyban. Mivel férfi olvasóink részéről közfelháborodás övezte állításainkat, megkérdeztük a hölgyeket a szexuális szokásaikról. Íme a kérdőívünkre kapott válaszok, amikből minden kiderül!..
ueszti 2016.09.22 10:35:25
@Marty Mcfly: Totál egyetértek! Írom ezt 30 éves nőként.
ueszti 2016.09.22 11:10:25
@Huffnágel Pista: Te miért másztál ki anyádból egyáltalán? Látszik, hogy csicskáztatva voltál egy nő által, ezért érzed a késztetést a kő kemény férfiasságod illúzióját felhasználva feminista gyűlöletet szítani. Erre a hozzászólásomra most pedig vissza fogod írni, hogy a hülye picsa micsoda feminista hozzászólást írt, mert ha ezt nem tennéd meg, akkor a kis kukid lekonyulna a nadrágodban.
ueszti 2016.09.22 11:39:13
@Espada Rodelero: A korábbi Pistának szóló hozzászólásom nem áll összefüggésben a jelen poszttal. Abban egyetértek, hogy ez az egész írás egy hatalmas kábítás, amivel csak félrevezetik a férfiakat. Amúgy is teljesen felesleges általánosítani. Meg kell kérdezni az illetőtől mit szeret és mit nem, aztán vagy elfogadja a másik fél, vagy nem.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Munkahelyi Terror Blog!   Sajnos nekem is sikerült áldozatul esnem, naivságomnak köszönhetően. Igaz, még fiatal vagyok és nincs tapasztalatom az élet minden terén, munkahelyválasztás terén sem volt túl sok, de…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Történetem ott kezdődik, hogy 2014 augusztus 06.-n kezdtem meg a munkaviszonyom egy híres gyárban. Viszont tegnap előtt felmondtam, ami közös megegyezéssel létre is jött így tegnaptól, azaz 24.-től…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   Bemásolom azt, amit a Facebook oldalamon tettem nyilvánossá. Elég a terrorból! Minden támogatást megköszönök! Kedves Emberek! Hosszú évek óta figyelem és szenvedem el jómagam…..
ueszti 2016.08.01 10:00:38
@Szumátriai Patkánymajom: Mit írt le? Semmit. Csak szitkozódik a munkahelyi körülményeiről, de semmi konkrétat nem ír le, hogy esetleg segíteni lehessen neki. Így én is tudnám szidalmazni a munkahelyemet, de attól még nem teszem ki. Ez a blog főleg azért jött létre, hogy jogi kérdésekben segítséget kérhessenek a munkavállalók. Ebből a leírásból nem derül ki, miért is kéne mellé állni az illetőnek és milyen jogi lépésekben kellene segíteni. Erre értettem, hogy ilyet miért tesz ki a blog üzemeltetője.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Mt!   2016.06.29.-én beadtam a felmondásom közös megegyezéssel, de az nem fogadták el. Majd 07.04.-én vittem az új felmondásom rendes felmondást írtam, de így sem akartak elengedni. Kértem az üzemorvostól…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Aki kórházba kerül..... 1.Én nem vagyok okos, sőt leginkább lassú gondolkodású vagyok. Egy beteg tegnap szó szerint azt mondta, hogy M. E. mellett legalább van valaki, aki tesz valamit a betegekért,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Azt hiszem most érkezett el a pillanat,amikor kiadom magamból az évek során felgyülemlett keserűséget.És ami kiverte a biztosítékot?Íme:   Történt ugyanis,hogy elkezdtem…..
ueszti 2016.07.13 13:25:50
@káposzta: Gondolom volt próbaidő, az idő alatt pedig indoklás nélkül fel lehet mondani, vagy ki lehet rúgni valakit.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MHT!   A Szegedi madaras áruházban közel 2 éve kezdte meg áldásos ténykedését BZ nevezzük, csak mindjárt azzal kezdte, hogy az önéletrajzában valótlant állítót. Egy konkurens áruházból jött, ahol…..
Kedves Őszinte Ingatlanos! Nem feltétlenül ingatlanos kérdés, inkább egy társasházi jogi kérdés, de hátha van valami ötlete. Egy jó fekvésű telken épült 3 épület 4-4 lakással, melyek társasházi lakásonként lettek értékesítve, megvásárolva. Szint eltolásos (lépcsőzetes) építéssel készült, a…..
A hazai strandok megnyitásával ismét felmerül az állandó kérdés: vajon milyen fertőzésektől kell tartanunk a strandokon? Vajon megfertőződhetünk-e nemi betegségekkel úszás közben? Posztunkban ezekre a kérdésekre adunk választ. Köztudott tény, hogy a strandokon, uszodákban…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Röviden vázolnám a történteket: 7 évig dolgoztam egy cégnél, tavaly nyáron költözés miatt kértem "fizetetlen" szabadságot a főnökömtől és a feleségétől, 1 hónap kellett volna, 2 hetet adtak. Mihelyst…..
ueszti 2016.06.17 09:24:07
@Los Alamuszi: Teljes mértékig egyetértek minden felvetéseddel. Én a költözésemet szabadság nélkül oldottam meg, hétvégén. De ha kellett is volna szabi, egy hétnél többre én se mentem volna el.
Mellette én is főnök vagyok, négy hétre én se tudnék nélkülözni senkit, főleg fizetés nélküli szabival (táppénzzel nem tudnék mit kezdeni). A két héttel már így is nagyon nagylelkű volt a munkáltató. Lehet én is berágnék, ha visszajönne a munkavállaló két hét után és kérne még két hetet, mi nem adjuk meg, ő meg erre felmond. Néhány ember nagyon nem tudja mi is folyik a munkaerő piacon...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Cím!   Egy rövid történet, hogyan szívat egy multi pár száz embert.   Cégünknél (amely olyan segédeszközöket és szolgáltatásokat fejleszt, amelyek megkönnyítik az intim egészségügyi problémákkal élők…..
ueszti 2016.04.28 10:30:05
@Sörömpőőr: De sajnos igen, megkeres a NAV és kamattal együtt behajtja a munkavállalón. Az egyik munkavállalónk most járt így. Tavaly nem ment be a kiadott pótlappal és fizette be az elmaradást, most pedig több 10 000 Ft-ot követel rajta a hivatal. Úgy hogy nagyon is fontos bemenni. Bagatell összeg, de ez van. Persze az már más kérdés, hogy a poszternek szemét munkáltatója van, mi is csak akkor nyúlunk ehhez a lehetőséghez, ha igazolatlanul van távol valaki.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Felvettek egy 0-24-ig nyitva tartó kisboltba, mint eladót még októberben. Minimálbérre bejelentve természetesen, azzal a szépen hangzó ígérettel, hogy a próbaidőt követően a rendes, kézbe kapott…..
ueszti 2016.04.14 17:27:52
@gályarab: Igazad van bocsi, valamiért az agyam összekeverte a határozatlan idejű szerződéssel. Azaz ami bármeddig hosszabbítható.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Sziasztok!   Szeretnék érdeklődni, hogy mi, van akkor ha, március 2- április 10-ig voltam kint Németben egy nem munkaközvetítő által kiadott, hanem magánál a német cégnél voltam szakács (mosogató). Egy bizonyos…..
 Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt blog!   A felvétel idején a szabályozók még mások voltak, de a lényeg azóta sem változott. A legszebb, hogy az ügyintéző, teljesen szabályszerűen járt el.     Amennyiben jogi tanácsra, vagy…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Üdv!   Régóta olvasom a blogot, most úgy alakult, hogy nekem lenne tanácsra szükségem. A lényeg: könyvtárban dolgoztam, ahol március 7-én aláírtuk a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetését. Március…..
ueszti 2016.04.08 08:53:11
@énis: Mi például elkérjük. Mivel ha túllépi valaki az 15 napos évi betegszabadságát, az OEP-nek automatikusan le kell adni a jelenlegi munkahely felvétele előtti 2 év munkaviszonyának az iratait. Amúgy pedig a rendszer automatikusan kidobja, ha két munkahelyre vagy bejelentve 8 órában. Azt viszont nem tudom, hogy 8 órás munka mellett, nem feketén, lehet-e máshol akár 4-6 órás bejelentéssel munkahelye valakinek.
ueszti 2016.04.08 09:28:04
@Tibi !: Egyetértek veled. Én is szívesen elhagynám már a papírozást. De ez az ország sose fog felhagyni a papír alapú dokumentálással.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!   Egy olyan kérdéssel szeretnék Önökhöz fordulni, miszerint február 24.-én lebetegedtem a munkaadóm megengedte mondván, hogy sok a szabadságom, maradjak otthon, pihenjek. Így is tettem.…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Cím!   Olvastam hirdetésüket és gondoltam egy próbát megér nekem is mivel én is sajnos ebben a helyzetben vagyok, hogy munkáltatóm nem akar kifizetni. Ezen év november 03-án elhelyezkedtem az E. L. KFT…..
ueszti 2016.02.19 23:06:01
@Valakiateleprol: Ha az orvos 4-es kóddal írta ki betegszabadságra, akkor a munkáltató köteles kitöltetni a munkavállalóval egy papírt, hogy hol sérült meg. Ebben a papírban két választás van: vagy azt a részt tölti ki a munkavállaló ahol a munkahelyi balesetet lehet jelenteni, vagy azt, ahol leírja hogy otthon, máshol sérült meg. A lényeg, hogy le kell igazolnia a munkavállalónak, hol történt a baleset. Ha ezt a munkáltató nem töltette ki a 4-es kódú betegszabis papírt átvéve, akkor ez már azonnal egy munkavédelmi feljelentés alapja. A munkavédelmi hivatal bekéreti a munkáltatótól ezt a papírt, ha nem tudnak adni akkor lesz nagy ejnye-bejnye....