Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZHN

5 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zuhany Most mondd, hogy mit akarsz! 2014.06.27 17:11:57
Nálam. Leggingsben akarlak látni, de csak leggingsben. Úgy szeretem a lábaidon, de azt a látványt vágyom, ahogy a medencecsontodról a kis hasadon át vándorol körbe a csípődön, a derekadon, és öleli át a bőrödet. Így csókolj. Álljon tőled. Nyomd hozzám magadat, érezd, hogy…..
Zuhany A konyhádban 2014.06.27 13:17:00
A konyhádban. Ott állnék mögéd, amíg poharat keresnél nekem. Kurvára nem inni akarok. Látni akarlak, és ezt súgnám a füledbe, miközben az otthoni kis ruhád felsé részét fogom finoman. Most akarlak látni. És közben lassan húznám le a válladon át, a hátadon, a derekadon, a…..
Zuhany A gondolat akarok lenni 2014.06.23 07:50:47
Igen, pont így. Ülj az arcomra. Szemből, térdelj fölém, markolj a hajamba, és húzd magadba a számat. Ne csak azt kúrd, az egész arcomat szeresd, képzeld azt, mintha egy másik csaj punciját kéne így megkúrnod, hogy neki is jó legyen, és érezze. És derengjen, hogy amit most teszel…..
Archiváltam azt a közel 90 bejegyzést, ami itt volt megtalálható. 2009-től 4 éven keresztül hol sűrűbben, hol ritkábban kerültek ide a gondolataim. A fő gondolat a szex, és az, amire igazán vágysz, hogy azt megkapod-e attól, akivel vagy, és ha nem, mit tehetsz érte. Én rengeteget…..
Szeretném ha átjönnél. Hoznád a kedvenc 5 számodat, amire el tudsz lazulni, amire beindulsz. Nem táncolni kell rá, csak kinyílni. Betennénk. Te "kezelnéd" a gépet, és magyaráznád, hogy melyik micsoda, mint egy rossz konferanszié a Zeneakadémia bérleteseknek szóló műsorán,…..
Bijou Lépcsőházi liezon 2010.11.28 21:57:00
Az egész napot egy olyan baráti társasággal töltöttem,aminek egy része az én baráti társaságom is....köztük egy sráccal,aki szeretne engem közelebbről megismerni. :) Nos, mondhatni ez sikerült is neki. :) A nap úgy telt el,hogy kerülgettük…..
Húzza a farkuk a férfiakat. Húzza más nő ágy(ék)ába... Minap mondta egy nős ismerősöm, hogy rossz érzéssel tölti el, ha arra gondol: szexügyileg vágyakozik más csajok után. Nyugtattam, hogy emiatt nem kell a falnak menni, így természetes. Gondolom én. Hiszen biológiai…..
Tegnap elmeséltem hogy esett az a bizonyos, több szót nem is akarok rá pazarolni, talán csak annyit, hogy nem volt egyértelműen negatív élmény számomra, sőt.. Csak ugye más az, ha azzal veszíti el az ember, akihez tartozik, akihez érzelmileg kötődik. Az az alkalom egy dologról…..
elégtételt nyernek ma akik ellenzik, h  ismét valami tök meddő dologba reménykedjek, vagy kűzdjek érte. minden csoda 3 napig tart.. és van benne valami igazság féle. 1-2 jó szexen kívül igazából nem tudok érdemben felmutatni semmit erről a kapcsolatról, bár ez korábban…..
szexmesék szexteszt 2009.10.28 17:56:00
időnként az emberek hajlamosak mindenféle teszteket kitöltögetni, hogy ezek eredményéből különböző következtetéseket vonjanak le, amit az esetek többségében magutól is tudnának :Pa napokban én is jó pár szextesztet töltöttem ki a neten, azért hogy megtudjam a…..
A minap egy barátommal beszélgettem és szóba került, hogy nem minden nő tud nő és nem minden férfi tud férfi lenni. Érdekes felvetés, de úgy tűnik valós.Mostanában az a legkiborítóbb, hogy a pasik nem tudnak férfiként viselkedni! Legtöbbjük igazi vad bikának tartja magá,…..
szexmesék új style 2009.10.15 14:53:00
talán feltűnt a rutinosabb olvasóknak a stílus váltás. remélem egyetért velem mindenki, hogy egy egészen új, magasabb minőségi színvonalat sikerült összehozni, egy fél napos munka árán. :) azt, hogy stílust váltsunk több dolog is indokolja: - volt időm, erőm és kedvem végig…..
nem tartom magam egy szívbajos nőcinek, így gyakran félreérhető intimitású beszélgetésekbe keveredek ismerős, és ismeretlen emberekkel. ( valami ilyesféle intuició indította ezt a blogot is...) előfordul, hogy egyik másik gondolatmenet engem is olyannyira leköt, h álmomban…..
Bejöttem dolgozni a kihalt irodába. Jó lenne hatékonynak lenni, viszont nagyon kanos vagyok. Úgy indult már a nap is, hogy egy volt szeretővel szeretkezésről álmodtam, abból felébredtem, bejöttem dolgozni, erre ilyen linkeket küld egy kedves ismerős nekem: (na jó, nem ilyen…..
ZHN 2009.10.12 18:47:25
@tuna_: ezt a lányt átvenném álomba. Persze osztó mellé ülnék, kisvaknak, vagy nem tudom, hová kell, csak ne utolsónak. Több okból se :)
szexmesék impresszió 2009.09.27 20:27:43
csendes este vt, olyan kellemesen borozgatós, baráti társaságban. amikor az ember lánya szép csendben részegedik, átadva magát a csevegés hangulatának, a csillagos ég bambulásának :) merengve, kiélvezve ahogy a világ buta, szédült táncba kezd minden meggondolatlan felállás…..
ZHN 2009.10.12 15:52:59
szexmesék nyári kaland 2009.07.28 16:07:00
már jó régen megemlítettem, hogy így a nyár derekán kellene írni néhány gondolatot a nyári kalandokról, így itt az ideje, h ezt meg is tegyem... elöljáróban ajánlanék egy remek írást, és egy új fogalmat: fesztiválszex a nyári kaland, mint a női magazinok kedvelt témája…..